Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Увійти
/
Реєстрація
Реєстрація дозволяє Вам користуватись додатковими послугами нашого магазину
Кошик
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Києву

БЕЗКОШТОВНО
при замовленні від 500 грн.

Вчуся бути читачем. Літературне читання. 4 клас

Вчуся бути читачем. Літературне читання. 4 клас - купити і читати книгу
Натисніть на зображення для розширеного перегляду
0.00
0 відгуків
Артикул:181170

Характеристики книги "Вчуся бути читачем. Літературне читання. 4 клас"

Видавництво:

Рік видання: 2018

Кількість сторінок:

64

Мова:

Українська

ISBN:

978-617-656-920-6

Обкладинка:

3 - м'яка

Формат:

70×100/16 (170x240 мм)

Вага:

75 г

Опис книги «Вчуся бути читачем. Літературне читання. 4 клас»

Зміст зошитів «Вчуся бути читачем. Літературне читання. 2-4 клас» розроблено відповідно до нової програми з літературного читання для початкової школи. Навчальні посібники призначені для формування в молодших ...

Купити інші книги автора

Опис книги «Вчуся бути читачем. Літературне читання. 4 клас»

Зміст зошитів «Вчуся бути читачем. Літературне читання. 2-4 клас» розроблено відповідно до нової програми з літературного читання для початкової школи.

Навчальні посібники призначені для формування в молодших школярів читацької компетентності, яка є базовим складником комунікативної і пізнавальної компетентностей. У контексті компетентнісного підходу в посібниках учням запропоновано різні види робіт для формування повноцінної навички читання вголос і мовчки як базової у системі початкової освіти. Також посібники містять завдання, які сприятимуть розвиткові всіх видів мовленнєвої діяльності на уроках літературного читання (слухання і розуміння, говоріння, читання). З огляду на це у посібниках зроблено акцент на формуванні в учнів умінь слухати і розуміти усне мовлення, стежити за розвитком думки, сприймати інформацію; важливих предметних читацьких уміннях, способах діяльності, які впливають на літературний розвиток учнів; збагаченні словникового запасу; формуванні умінь учнів усвідомлювати й оцінювати результати своєї читацької діяльності, створювати оцінювальні судження і власні висловлювання за змістом прочитаного (прослуханого).

Зошити розраховано на систематичне використання, а саме: щодня протягом тижня (на уроці літературного читання, домашнє завдання) учням пропонують одне із п'яти завдань. Матеріал подано у цікавій і доступній формі з урахуванням психологічних особливостей молодших школярів. У посібнику містяться посилання на аудіо-тексти.

Відгуки про книгу «Вчуся бути читачем. Літературне читання. 4 клас»

Тут можете залишити
свій відгук про товар

Відгук
Коментар
Осталось

Оцінка

Кому:
Тема:
Закрити коментар до відгуку
Вгору