Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Увійти
/
Реєстрація
Реєстрація дозволяє Вам користуватись додатковими послугами нашого магазину
Кошик
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Києву

БЕЗКОШТОВНО
при замовленні від 500 грн.

Відьмак. Останнє бажання


Відьмак. Останнє бажання - купити і читати книгу
Натисніть на зображення для розширеного перегляду
4.33
6  відгуків
Артикул:124668

Характеристики книги "Відьмак. Останнє бажання"

Рік видання: 2021

Кількість сторінок:

288

Мова:

Українська

Ілюстрації:

нема ілюстрацій

Папір:

офсетний

Перекладач:

ISBN:

978-617-12-0499-7, 978-617-12-8351-0

Серія

Обкладинка:

7БЦ - тверда

Формат:

84×108/32 (130x200 мм)

Вага:

265 г

Опис книги «Відьмак. Останнє бажання»

Перша збірка оповідань Анджея Сапковського під назвою “Відьмак. Останнє бажання” побачила світ на початку 90-х років. Книга належить до жанру фентезі, але не класичного, а постмодерного. Вона більше нагадує пригодн...

Купити інші книги автора

5.00 Відьмак. Вежа Ластівки

Анджей Сапковский

210 
Купити
The Witcher. The Tower of the Swallow. Book 6

Анджей Сапковский

475 
Купити
Відьмак. Час погорди

Анджей Сапковский

210 
Купити
Відьмак. Сезон гроз

Анджей Сапковский

210 
Купити
The Witcher: The Last Wish. Book 1

Анджей Сапковский

475 
Купити
Season of Storms (Book 8)

Andrzej Sapkowski

468 
Купити
Відьмак. Хрещення вогнем

Анджей Сапковский

210 
Купити
The Witcher. The Lady of the Lake. Book 7

Анджей Сапковский

475 
Купити
The Last Wish. Book 1 (Illustrated Edition)

Анджей Сапковский

950 
Купити
The Witcher Boxed Set

Анджей Сапковский

3 753 
Купити

Опис книги «Відьмак. Останнє бажання»

Перша збірка оповідань Анджея Сапковського під назвою “Відьмак. Останнє бажання” побачила світ на початку 90-х років. Книга належить до жанру фентезі, але не класичного, а постмодерного. Вона більше нагадує пригодницько-історичній роман, аніж канонічне епічне фентезі.

Головним героєм твору, як і в решті з циклу “Відьмак”, є кремезний чолов’яга з довгим білим волоссям, срібним мечем та надзвичайними здібностями на ім’я Геральт. Він навчився робити вигоду зі своїх вражаючих фізичних даних та унікального дару. Геральт заробляє гроші тим, що на замовлення убиває різних потойбічних чудовиськ. Цікаво, що більшість потвор дуже нагадують відомих міфологічних та казкових персонажів. Серед таких, наприклад, Вій, Білосніжка, Красуня та Чудовисько і багато інших.

Дуже помиляються ті, хто вважають, що книга “Відьмак. Останнє бажання”, купити котру можна в нашому інтернет-магазині, —  казочка для дітей. Це не так, бо вона містить досить багато картин кривавих боїв, насилля та еротики. Незважаючи на жанрову належність роману, зображені у ньому події та образи дуже нагадують сьогоденну реальність.

Донедавна збірка “Відьмак. Останнє бажання” була доступна в Україні лише польською та російською мовами. 2016 року харківське видавництво “Клуб сімейного дозвілля” опублікувало достатньо якісний переклад українською.  

Купити книгу “Відьмак. Останнє бажання” варто не тільки усім прихильникам фентезі, але й іншим читачам, що цінують якісну сучасну літературу.

5.00
Анджей Сапковський
Польша, 21.06.1948

Анджей Сапковский – польский писатель в жанре фэнтези. Родился будущий автор Ведьмака 21 июня 1948 года в г. Лодзь, Польша.

Читати повністю

Відгуки про книгу «Відьмак. Останнє бажання»

1
0
книга відьмак

мені навіть обкладинка в "нашої" подобається більше, не те що ціна))

Ответить
0

Читала цю книгу вперше українською мовою. Порівняти в російським аналогом не можу, та мені наш переклад сподобався. Купила собі частини цієї серії)

Ответить
0

Прочитала першу книжку. Якщо бути відвертою то дійшовши до 50 сторінки мені було якось не дуже цікаво. Перша книжка вона складається з маленьких історій відьмака. Думала вже навіть взятися за іншу. Але мене знайомий втішив. Каже, що це перша така, але там є і цікаві історії, а с другої вже починається сам сюжет. І я все ж взяла себе в руки і читала далі) Дійсно далі історії стали цікавішими. І стало цікаво читати далі книжки, тому що цікаво продовження цих маленьких історій які в першій книжці. Постараюсь писати відгук на кожну прочитати книжку Відьмака. А Буклі дякую) не вперше замовляю книжку у цьому магазині. Магазин з книжками і доставкою ще ніколи не підводив)

Ответить
0
Поганий переклад

Переклад не сподобався. Не присутня музичність і мелодійність української мови. використані "рицарство" замість "лицарство", "елімінує" замість "випромінює". "поле елімінуе антимагічну ауру".... капець переклад.якась "путівниця" замість "шлях". я допоки доперла де вони їхали і чому на путівниці про справи не розмовляют..... жалкую, що купила. надалі цього перекладача твори купувати не буду.

Ответить
0

Переклад просто чудовий. Та й в загальному, дуже гарні враження від книжки. Читала на мові оригіналу та на російській, українською вийшло не так похмуро, не віє безвихіддю, як у рос. варіанті та з долею гумору.))) А ще дуже гарна обкладинка ;)

Ответить
Відгук
Коментар
Осталось

Оцінка

Кому:
Тема:
Закрити коментар до відгуку
The Witcher. The Lady of the Lake. Book 7

Анджей Сапковский

475 
Купити
Відьмак. Хрещення вогнем

Анджей Сапковский

210 
Купити
The Witcher. Book 4. The Time of Contempt

Анджей Сапковский

475 
Купити
5.00Відьмак. Вежа Ластівки

Анджей Сапковский

210 
Купити
The Witcher. Book 3. Blood of Elves

Анджей Сапковский

475 
Купити
Вгору