Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Увійти
/
Реєстрація
Реєстрація дозволяє Вам користуватись додатковими послугами нашого магазину
Кошик
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Києву

БЕЗКОШТОВНО
при замовленні від 500 грн.

Україна. Козацька держава

Україна. Козацька держава - купити і читати книгу
Натисніть на зображення для розширеного перегляду
Україна. Козацька держава - купити і читати книгу
Україна. Козацька держава - купити і читати книгу
Україна. Козацька держава - купити і читати книгу
Україна. Козацька держава - купити і читати книгу
0.00
0 відгуків
Артикул:205968

Характеристики книги "Україна. Козацька держава"

Видавництво:

Кількість сторінок:

1216

Мова:

Українська

ISBN:

ОЦИ1910527

Обкладинка:

Шкіряна

Контейнер:

Футляр

Формат:

60×84/4 (285x400 мм)

Вага:

12 900 г

Опис книги «Україна. Козацька держава»

Енциклопедичний по своїй суті фоліант «Україна. Козацька держава» – тричі лауреат нагороди Національного конкурсу «Краща книга України». Вважається найзмістовнішим історичним виданням за всі роки ...

Опис книги «Україна. Козацька держава»

Енциклопедичний по своїй суті фоліант «Україна. Козацька держава» – тричі лауреат нагороди Національного конкурсу «Краща книга України». Вважається найзмістовнішим історичним виданням за всі роки незалежності України. Книга, над створенням якої багато років поспіль працювали вчені-історики Національної Академії Наук України.

До видання увійшли загалом понад 5000 фотографій, з них близько 500 є репродукціями портретів українських гетьманів, кошових отаманів, козацької старшини та їхніх сімей. Понад 200 портретів видатних культурно-просвітницьких діячів козацької доби: церковних служителів, вчених, письменників, лірників та кобзарів. Практично всі з представних в книзі світлин є фотокопіями першоджерел, що збереглися до нашого часу.

У книзі проілюстровані й описані понад 400 одиниць старовинної зброї та військового спорядження, майже півсотні символів цивільної та військової влади – булав, пірначів, келеп гетьманів і козацької старшини. Зібрана змістовна колекція народних полотен «Козак Мамай» – всього понад 100 картин і малюнків. Сфотографовані та описані більше ста цінних рукописів. Зафіксовано місцезнаходження понад 100 козацьких могил та місць колишніх масових поховань.

 

Оформлення

Складена палітурка «Брадель» ручної роботи, виготовлена з комбінації натуральної шкіри (шкіра «Robbat Brown», шкіра «Beige» виробництва італійської фабрики «Carisma»). Обкладинка книги та футляр-оклад оздоблені об’ємним барельєфом, виконаним в техніці «високого рельєфу», комбінацією рельєфного тиснення, з використанням золотої та срібної фольги в 24 карати, а також композицією з гальванопластики «Козак» з посрібненням. Книга прикрашена портретною галереєю «Гетьмани України» (8 барельєфів, посрібнення, позолочення, емаль, виготовлено київським товариством «Купола»). Обріз книги виконано в унікальній техніці художньої задруківки золотої основи. Форзац книги на холсті виконано на кожаній слізурі. Унікальний футляр-оклад з функцією підставки виготовлено вручну, з тієї ж комбінаціі шкір, що і книга. Футляр є органічним доповненням книги та максимально посилює враження від подарункового комплекту.

 

Характеристики

  • Персональний сертифікат з індивідуальним текстом привітання. Оксамитовий мішечок. Дерев'яний кейс.
  • Формат книги – 290х400х73 мм.
  • Формат футляру – 340х455х170 мм.
  • Кількість сторінок: 1216 (мелований папір, найвища якість друку).
  • Вага комплекту — 12,9 кг.
  • Готова книга може відрізнятися від представленої на фото.

 

Відгуки про книгу «Україна. Козацька держава»

Тут можете залишити
свій відгук про товар

Відгук
Коментар
Осталось

Оцінка

Кому:
Тема:
Закрити коментар до відгуку
Вгору