Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Увійти
/
Реєстрація
Реєстрація дозволяє Вам користуватись додатковими послугами нашого магазину
Кошик
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Києву

БЕЗКОШТОВНО
при замовленні від 500 грн.

Творчі завдання та опорні схеми до курсу «Сходинки до інформатики. 2 клас»: навчальний посібник для учнів 2 класу загальноосвітніх навчальних закладів

Творчі завдання та опорні схеми до курсу «Сходинки до інформатики. 2 клас»: навчальний посібник для учнів 2 класу загальноосвітніх навчальних закладів - купити і читати книгу
Натисніть на зображення для розширеного перегляду
0.00
0 відгуків
Артикул:148584

Характеристики книги "Творчі завдання та опорні схеми до курсу «Сходинки до інформатики. 2 клас»: навчальний посібник для учнів 2 класу загальноосвітніх навчальних закладів"

Видавництво:

Рік видання: 2015

Кількість сторінок:

40

Мова:

Українська

ISBN:

978-617-656-357-0

Обкладинка:

3 - м'яка

Формат:

84×108/16 (205x260 мм)

Вага:

100 г

Опис книги «Творчі завдання та опорні схеми до курсу «Сходинки до інформатики. 2 клас»: навчальний посібник для учнів 2 класу загальноосвітніх навчальних закладів»

Посібник є складовою навчально-методичного комплекту «Сходинки до інформатики. 2 клас». У посібнику вміщено опорні схеми, що забезпечують логічно-послідовне розкриття теми. Ці схеми можна використовувати з метою ви...

Опис книги «Творчі завдання та опорні схеми до курсу «Сходинки до інформатики. 2 клас»: навчальний посібник для учнів 2 класу загальноосвітніх навчальних закладів»

Посібник є складовою навчально-методичного комплекту «Сходинки до інформатики. 2 клас». У посібнику вміщено опорні схеми, що забезпечують логічно-послідовне розкриття теми. Ці схеми можна використовувати з метою викладення досліджуваного матеріалу у доступнішій формі та полегшення його запам’ятовування. Кожна опорна схема подана у вигляді невеликої кількості символів, наочність яких спрощує запам’ятовування матеріалу. Опорні схеми розвивають у дітей образність і системність мислення, в результаті чого учні зможуть самостійно складати схеми за новою темою.
У посібнику пропонується використання наліпок, що сприятиме розвитку дрібної моторики, уважності та охайності. Також їх використання допоможе економити час на уроках.

Відгуки про книгу «Творчі завдання та опорні схеми до курсу «Сходинки до інформатики. 2 клас»: навчальний посібник для учнів 2 класу загальноосвітніх навчальних закладів»

Тут можете залишити
свій відгук про товар

Відгук
Коментар
Осталось

Оцінка

Кому:
Тема:
Закрити коментар до відгуку

Розділи, в яких можна купити "Творчі завдання та опорні схеми до курсу «Сходинки до інформатики. 2 клас»: навчальний посібник для учнів 2 класу загальноосвітніх навчальних закладів"

Вгору