Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Увійти
/
Реєстрація
Реєстрація дозволяє Вам користуватись додатковими послугами нашого магазину
Кошик
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Києву

БЕЗКОШТОВНО
при замовленні від 500 грн.

Стара холера

Стара холера - купити і читати книгу
Натисніть на зображення для розширеного перегляду
0.00
0 відгуків
Артикул:179504

Характеристики книги "Стара холера"

Рік видання: 2018

Кількість сторінок:

272

Мова:

Українська

ISBN:

978-617-12-4949-3

Обкладинка:

Тверда

Формат:

84×108/32 (130x200 мм)

Вага:

269 г

Опис книги «Стара холера»

Від одного з найкращих українських письменників! Єва була найвродливішою дівчиною в селі, але чоловік, якого вона покохала на все життя, одружився з її сестрою Павлиною. Єва поламала їхній щасливий шлюб… А на старі...

Опис книги «Стара холера»

Від одного з найкращих українських письменників!

Єва була найвродливішою дівчиною в селі, але чоловік, якого вона покохала на все життя, одружився з її сестрою Павлиною. Єва поламала їхній щасливий шлюб… А на старість лишилася самотньою. Як і Адам, що все життя до нестями любив чужу дружину. Друзі Адама, колишні хулігани та відчайдухи, «дідусі-розбійники», вирішують одружити цих двох. Та як звести упертих самітників? Тим часом у великому місті Ліза, онука Павлини, будує своє життя разом із коханим Степаном. Однак, здається, вона втрапила у велику халепу… І тепер спалахне боротьба двох молодих за своє щастя, і несподівано в цю боротьбу втрутяться не такі вже й прості діди з поліського села…
 

Про автора:

Володимир Лис — відомий український журналіст, прозаїк і драматург. Його називають справжнім народним письменником і феноменом сучасності. Він є володарем численних престижних літературних премій, серед яких титул «Золотий письменник України», володарем Гран-прі «Коронації слова» і «Гранд-Коронацїі», автором уже легендарного «Століття Якова» — «Найкращого роману десятиріччя», що ліг в основу однієї з найбільш успішних екранізацій останніх років.

Відгуки про книгу «Стара холера»

Тут можете залишити
свій відгук про товар

Відгук
Коментар
Осталось

Оцінка

Кому:
Тема:
Закрити коментар до відгуку
Рецензії

Рецензия на книгу Стара холера
2020-02-18 12:27:57

Володимир Лис – відомий український прозаїк, відзначений багатьма нагородами, журналіст і автор драматичних творів. Нещодавня успішна екранізація епохального історичного роману Володимира Лиса «Століття Якова» додала автору популярності. Його твори це оспіваний народний епос, краса української глибинки, а також непересічні долі героїв. Творами Лиса буквально зачитуються всі покоління, бо письменник до кожного читацького серця зумів підібрати ключик.

«Стара холера» - новий роман автора, котрий з перших сторінок захоплює у міцні тенета сюжетних перипетій. І хоча історія про нерозділене кохання стара як світ, Володимир Лис має що сказати. Твір розшаровується на два паралельні сюжети. Дія першого відбувається на Волині в селі зі смішною назвою Тупталами. Колись дуже давно Адам Тихіський покохав Катерину, котра вийшла заміж за іншого і все життя мешкала по сусідству з Адамом, кожного дня натрапляючи йому на очі. А він весь вік жив відлюдьком і цурався інших жінок. А красуня Єва, або як її величали в селі «Червона Ружа», теж була закохана в недоступного чоловіка – нареченого сестри Павлини Арсена. Так і засиділася в дівках до семидесяти років. Отож обоє, і Адам і Єва, зазнали нерозділеного кохання у молодості. Але «друзяки» Адама постановили собі їх звести. Й дарма, що майбутнім нареченим перевалило за сьомий десяток. Що з цього вийшло? Читайте.

Паралельно «осіннім амурним» справам майже біблійних Адама і Єви тече друга ріка сюжету. Осиротіла онучка Павлини (куди та ще в молодості утекла від минулого) Ліза мешкає у Києві. Живе не розкошує, працює продавчинею квітів на ринку. Її коханий Степан теж зірок із неба не хватає – вчитель початкових класів в приміському селі. Так би й існували б собі тихесенько, аби не з’явився на їхньому шляху мільйонер мажор Макс. Чи вистоїть їх кохання перед спокусами багатого життя, котре може запропонувати Лізі Макс? В яку історію утраплять Ліза й Степан, й чи вдасться з неї вибратись? Й коли врешті решт перетнуться шляхи двох сюжетних рік?

Роман «Стара холера» про два боки кохання, про витримку, вірність й здатність опиратись обставинам, про боротьбу за нього й з ним. Володимир Лис у притаманній йому манері показує мінливість людських доль і те, як герої здатні посперечатися з долею. Його герої самі торують свої шляхи. Дуже цікавий роман. Рекомендую!

Бэра и Огурец. Повести, новеллы, этюды

Александр Коротко

84 
Купити
Rise after a fall

Геннадий Афанасьев

186 
Купити

Розділи, в яких можна купити "Стара холера"

Вгору