Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Увійти
/
Реєстрація
Реєстрація дозволяє Вам користуватись додатковими послугами нашого магазину
Кошик
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Києву

БЕЗКОШТОВНО
при замовленні від 500 грн.

Солодке печиво

Солодке печиво - купити і читати книгу
Натисніть на зображення для розширеного перегляду
5.00
1  відгук
Артикул:71269

Характеристики книги "Солодке печиво"

Автор:

Рік видання: 2019

Кількість сторінок:

192

Мова:

Українська

Ілюстрації:

кольорові

Папір:

офсетний

ISBN:

978-617-679-009-9

Обкладинка:

7БЦ - тверда

Формат:

84×100/16 (205x240 мм)

Вага:

739 г

Опис книги «Солодке печиво»

Найсолодші спогади завжди родом з дитинства, а кожна мама, принаймні час від часу, хоче почастувати своїх дітей (незалежно від їхнього віку) чимось абсолютно ексклюзивним – створеним власними руками за якимось незвичайни...

Опис книги «Солодке печиво»

Найсолодші спогади завжди родом з дитинства, а кожна мама, принаймні час від часу, хоче почастувати своїх дітей (незалежно від їхнього віку) чимось абсолютно ексклюзивним – створеним власними руками за якимось незвичайним рецептом. Ця книга буде добрим порадником у такій справі.

У трьох розділах книги – «Печиво», «Солодкі страви» та «Домашні заготівлі» – подано понад п’ятсот рецептів, у яких вказано набір продуктів і опис технологічного процесу приготування виробів з різних видів тіста, а також кремів, начинок, помадок, які використовують для оздоблення тортів, тістечок, баб, пирогів, рулетів, медівників, коржиків, бабок, кексів, мазурків, пудингів та різноманітних дрібних ласощів.

Це виданння в порівнянні з попередніми стало сучаснішим: поряд зі ступками та вінчиками тут з’явилися блендери, міксери та інші електричні кухонні прилади, а також більш звичні для читачів терміни та назви, приміром, «родзинки» замість «ізюму», «медівник» замість «медовика» тощо.

Видавництво висловлює щиру вдячність пані Зоряні Жовнірук, доньці Дарії Цвєк, за допомогу у підготовці нового видання – справжнього «солодкого бестселера», перевіреного часом.

Відгуки про книгу «Солодке печиво»

0

Раніше за смаколиками та пляцками їздила до Львову, а тепер це все є на моїй кухні!) класні рецепти! дякую, Буклі, за швидку доставку!!

Ответить
Відгук
Коментар
Осталось

Оцінка

Кому:
Тема:
Закрити коментар до відгуку
Plenty More

Йотам Оттоленги

1 150 
Купити
Пироги на любой вкус

Ирина Романенко

35 
Купити
Вгору