Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Увійти
/
Реєстрація
Реєстрація дозволяє Вам користуватись додатковими послугами нашого магазину
Кошик
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Києву

БЕЗКОШТОВНО
при замовленні від 500 грн.

Смажені зелені помідори в кафе «Зупинка»

Смажені зелені помідори в кафе «Зупинка» - купити і читати книгу
Натисніть на зображення для розширеного перегляду
5.00
3  відгука
Артикул:121244

Характеристики книги "Смажені зелені помідори в кафе «Зупинка»"

Автор:

Редактор:

Рік видання: 2022

Кількість сторінок:

320

Мова:

Українська

Ілюстрації:

нема ілюстрацій

Папір:

офсетний

ISBN:

978-617-12-0091-3, 978-617-12-9292-5

Обкладинка:

7БЦ - тверда

Формат:

84×108/32 (130x200 мм)

Вага:

285 г

Опис книги «Смажені зелені помідори в кафе «Зупинка»»

Евелін переживає глибоку особисту кризу. Вона знайомиться зі старенькою Нінні, яка, попри важку долю, не втрачає жаги до життя. Нінні розповідає Евелін історії їхнього містечка: про дівчину, яка після загибелі брата знаходит...

Купити інші книги автора

254 
Купити
290 
Купити

Опис книги «Смажені зелені помідори в кафе «Зупинка»»

Евелін переживає глибоку особисту кризу. Вона знайомиться зі старенькою Нінні, яка, попри важку долю, не втрачає жаги до життя.
Нінні розповідає Евелін історії їхнього містечка: про дівчину, яка після загибелі брата знаходить сили жити далі; про розбите серце красуні Рут; про мандрівного робітника, який закохався в Рут; про безробітних, яких у кафе «Зупинка» годували безкоштовно... Ці історії мають таку силу, що змінюють на краще життя тих, хто їх читає.

Відгуки про книгу «Смажені зелені помідори в кафе «Зупинка»»

0
помідори

Читається на одному диханні, місцями драма, місцями комедія, а кінцівка просто всю книгу перевертає з ніг на голову, взагалі "жесть" ))

Ответить
0
Смажені зелені помідори в кафе «Зупинка»

Відверто кажучи, почавши читати, був дещо збентежений постійною зміною місця й часу подій, але звик, навіть сподобалося). Історії коротенькі й читаються легко. Весела і нещадно жорстока. В книзі розкривається тема расизму в маленькому містечку на півдні США. Не будучи великим прихильником сімейних саг РАДЖУ для прочитання!

Ответить
1

Сейчас читаю эту книгу и силой заставляю себя оторваться.

Ответить
Відгук
Коментар
Осталось

Оцінка

Кому:
Тема:
Закрити коментар до відгуку
Рецензії

Рецензия на книгу Смажені зелені помідори в кафе «Зупинка»
2020-02-18 12:27:57

«Смажені зелені помідори в кафе «Зупинка»» – це низка зустрічей і спогадів старенької Нінні Тредгуд.

Евелін Кауч дуже тяжко переживає кризу середнього віку. Те, яким став світ з усіма його новими технологіями незрозумілий для неї. Постійне поїдання солодощів у великій кількості (як наслідок надмірна вага), відсутність взаєморозуміння вдома, надто низька самооцінка – все це робить її нещасною. Евелін з чоловіком провідують його маму (у неї з невісткою, м’ягко кажучи, не самі дружні стосунки) в будинку для престарілих «Трояндова тераса». В цьому ж місці вона знайомиться ще з одною мешканкою будинку Нінні Тредгуд, яка у свої 86 років, незважаючи на нелегке життя, не втратила віри в прекрасне. Кожного разу бабуся розповідає своїй «слухачці з шоколадними батончиками» різні випадки з життя. І ось, вже через деякий час Евелін з нетерпінням очікує на нову зустріч з подругою і чергову цікаву історію.

Фенні Флегг в книзі «Смажені зелені помідори в кафе «Зупинка»» викладає події дещо хаотично. Розповідь ведеться як спогади: спочатку пригадалась одна ситуація, аж ось в пам'яті спливла інша людина та події, які відбулися роками пізніше (або раніше) від розказаної до цього історії.

Більшість розповідей Нінні пов’язана з Іджі та Рут, які відкрили кафе «Зупинка» біля залізничної станції. Це місце стало серцем маленького містечка, притулком для багатьох людей. Рут – сяйво, що притягує до себе кожного. Іджі – маленьке чортеня, але який же вона вірний друг. Сильна, розумна і одна з небагатьох, хто в важку хвилину може підтримати, допомогти або ж взагалі придумати таку неймовірну історію, яка спочатку не на жарт здивує, а тоді розсмішить так, що люди сміються як ніколи.

Ми почуємо як дуже кумедні, так і трагічні історії, а то й взагалі перед нами розвернеться справжній трилер. Однак, «Смажені зелені помідори в кафе «Зупинка»» надзвичайно добрий і легкий роман. Він про людей, які є для вас родиною, про допомогу, що приходить тоді, коли на неї вже не чекаєш.  

Фенні Флегг, у словах і вчинках своїх персонажів показує нам, що незважаючи на все пережите, можна зберегти в собі оптимізм та бути щасливими.

Елеанор і Парк

Рейнбоу Ровелл

220 
Купити

Третій візит до кафе на краю світу

Джон Стрелеки

170 
Купити
5.00Співдружність

Енн Патчетт

175 
Купити
Космополиты

Сара Шульман

250 
Купити
Holding Up the Universe

Дженнифер Нивен

335 
Купити

Розділи, в яких можна купити "Смажені зелені помідори в кафе «Зупинка»"

Вгору