Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Увійти
/
Реєстрація
Реєстрація дозволяє Вам користуватись додатковими послугами нашого магазину
Кошик
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Києву

БЕЗКОШТОВНО
при замовленні від 500 грн.

Сила інтровертів

Сила інтровертів - купити і читати книгу
Натисніть на зображення для розширеного перегляду
Сила інтровертів - купити і читати книгу
Сила інтровертів - купити і читати книгу
0.00
0 відгуків
Артикул:139665

Характеристики книги "Сила інтровертів"

Автор:

Видавництво:

Рік видання: 2019

Кількість сторінок:

368

Мова:

Українська

Перекладач:

ISBN:

978-617-7279-84-5

Обкладинка:

7БЦ - тверда

Формат:

60×90/16 (145x215 мм)

Вага:

450 г

Опис книги «Сила інтровертів»

Сьюзен Кейн - американська письменниця, автор популярних книжок з психології та відомих статей з інтроверсії. Вона навчала мистецтву ведення переговорів багатьох людей: від менеджерів високого рівня до випускників універси...

Купити інші книги автора

Опис книги «Сила інтровертів»

Сьюзен Кейн - американська письменниця, автор популярних книжок з психології та відомих статей з інтроверсії. Вона навчала мистецтву ведення переговорів багатьох людей: від менеджерів високого рівня до випускників університетів, що мріють отримати престижну роботу.

Книга "Сила інтровертів" українською мовою вперше друкується завдяки видавництву "Наш Формат".

При прийняті на роботу в вакансіях часто вказують такі критерії, якими повинен володіти кандидат, як комунікабельність, енергійність, впевненість у собі, адже в сучасному світ саме ці якості прийнято вважати головними та ключовими для досягнення успіху.

В світі, де суспільна думка має велике значення, де на тебе тиснуть з усіх боків, що робити людині яке не відповідає цим стандартам?

Сьюзен Кейн вважає, що спокійна, іноді стримана, не така енергійна та не така комунікативна людина, тобто інтроверт по характеру також може впоратися з важкими задачами, знаходити рішення на складні питання, ефективно вести переговори та успішно будувати кар’єру, не гірше екстравертів.

Спираючись на передові дослідження з психології та нейробіології, автора розкриває дивовижні відмінності між екстравертами та інтровертами.

Книга "Сила інтровертів" містить у собі надихаючі реальні історії про талановитих людей-інтровертів, що зробили великий внесок в розвиток суспільства, світової науки та культури.

Сьюзен Кейн дає практичні поради про те, як реалізувати свої таланти та амбіції, будучи інтровертом, як впливати на людей та керувати ними, виголошувати успішні промови, уникати неприємних ситуацій, використовуючи особливості характеру та спираючись на свої сильні сторони.

Книга "Сила інтровертів" стане у нагоді сором’язливим та тихим людям-інтровертам, які постійно сумніваються у своїх силах, проте хочуть досягти успіху в побудові кар’єри та особистому житті, залишаючись при цьому самим собою, а також екстравертам, що хочуть  краще розуміти своїх антиподів.

Відгуки про книгу «Сила інтровертів»

Тут можете залишити
свій відгук про товар

Відгук
Коментар
Осталось

Оцінка

Кому:
Тема:
Закрити коментар до відгуку
Емоційний шантаж

Сьюзан Форвард

320 
Купити
Нонсенс: осягнути і перемогти
Нонсенс: осягнути і перемогти

Джеймі Холмс

160 
Купити
Вгору