Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Увійти
/
Реєстрація
Реєстрація дозволяє Вам користуватись додатковими послугами нашого магазину
Кошик
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Києву

БЕЗКОШТОВНО
при замовленні від 500 грн.

Швидше не буває

Швидше не буває - купити і читати книгу
Натисніть на зображення для розширеного перегляду
Швидше не буває - купити і читати книгу
Швидше не буває - купити і читати книгу
Швидше не буває - купити і читати книгу
Швидше не буває - купити і читати книгу
0.00
0 відгуків
Артикул:215070

Характеристики книги "Швидше не буває"

Видавництво:

Рік видання: 2020

Кількість сторінок:

176

Мова:

Українська

Вік:

підлітки

Ілюстрації:

чорно-білі

Ілюстратор:

ISBN:

978-617-7863-96-9

Обкладинка:

7БЦ - тверда

Формат:

84×108/32 (130x200 мм)

Вага:

150 г

Опис книги «Швидше не буває»

Як іноді хочеться, щоб з’явився добрий чарівник, змахнув паличкою чи клацнув пальцями – і миттю вирішив усі наші проблеми... Ось до Ельвіри – звичайної школярки з купою проблем – такий чарівник з’...

Опис книги «Швидше не буває»

Як іноді хочеться, щоб з’явився добрий чарівник, змахнув паличкою чи клацнув пальцями – і миттю вирішив усі наші проблеми... Ось до Ельвіри – звичайної школярки з купою проблем – такий чарівник з’являється. І здійснює її найзаповітнішу мрію: за рік дівчинка, для якої плавання було просто розрадою і релаксом, досягає фантастичних результатів у спорті, ба навіть стає олімпійською чемпіонкою! Здавалося б, слава, гроші й усе, чого забажаєш – але при цьому в Ельвіри таке відчуття, що її життя котиться в прірву. Дівчина впевнена, що за цими здобутками втратила щось значно важливіше. І тоді Ельвіра починає ухвалювати важливі рішення САМА. Дуже важливі й несподівані рішення...

Для кого ця книга? Для підлітків, 10+, яким важливе самоусвідомлення, бажання самоствердження, узгодження мрій і реальності; а також для батьків, які переймаються становленням і соціалізацією своїх дітей підліткового віку.

Чому ця книжка? Тому що це казка – але не для тих маленьких діток, які зазвичай читають і люблять казки, а для підлітків, які вже в казки не вірять, хоча насправді їм цього ще дуже-дуже хочеться. І це книжка про почуття, по-справжньому складні й глибокі, – але найважливішим серед цих почуттів є тут не кохання, – хоча кохання тут теж, ясна річ, є, бо як же в гарній підлітковій книжці без нього.

Сергій Пантюк — поет, прозаїк, публіцист, громадський діяч, активний учасник Помаранчевої Революції і Революції Гідності, організатор літературно-мистецьких акцій і фестивалів у Чернівцях, Хмельницькому та Києві, автор багатьох книжок для дорослих і дітей, зокрема уславлених «Пана Перевертаса» та «Вінчі й Едісона», включених у програму НУШ (Нової української школи). Також відомий як «грибний гуру», засновник інтернет- спільноти «Руки заГРИбущі», присвяченої грибам і грибникам.

 

"Доволі рідкісна для сучасного дитліту тема – спорт. І тема ця добре обіграна. Найбільш симпатичні мені Крутончик та Коцюрубка – яскраві оригінальні образи з дотепним мовленням. Кожна їхня поява пожвавлює дію та стилістику. Ну дуже подобаються!".

Діана Мельникова, письменниця, учителька української літератури в Новопечерській школі (Київ)

Відгуки про книгу «Швидше не буває»

Тут можете залишити
свій відгук про товар

Відгук
Коментар
Осталось

Оцінка

Кому:
Тема:
Закрити коментар до відгуку
Украдені

Валентина Попелюшка

290 
Купити
Білка Квасоля

Галина Ткачук

130 
Купити
В Країні Місячних Зайчиків

Всеволод Нестайко

149 
Купити
Вгору