Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Увійти
/
Реєстрація
Реєстрація дозволяє Вам користуватись додатковими послугами нашого магазину
Кошик
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Києву

БЕЗКОШТОВНО
при замовленні від 500 грн.

Шантарам


Шантарам - купити і читати книгу
Натисніть на зображення для розширеного перегляду
Шантарам - купити і читати книгу
Шантарам - купити і читати книгу
5.00
4  відгука
Артикул:137285

Характеристики книги "Шантарам"

Видавництво:

Рік видання: 2020

Кількість сторінок:

800

Мова:

Українська

Перекладач:

ISBN:

978-617-7409-51-8

Обкладинка:

7БЦ - тверда

Формат:

84×108/32 (130x200 мм)

Вага:

682 г

Опис книги «Шантарам»

Грегорі Девід Робертс видав книгу « Шантарам » в Австралії у 2003 році. В російськомовному варіанті видання з'явилося в 2010, і з того часу користується величезним попитом. Зважаючи на це, «Шантарам&raq...

Опис книги «Шантарам»

Грегорі Девід Робертс видав книгу «Шантарам» в Австралії у 2003 році. В російськомовному варіанті видання з'явилося в 2010, і з того часу користується величезним попитом. Зважаючи на це, «Шантарам» українською мовою також був виданий на батьківщині видавництвом «Країна мрій». Це майже автобіографічний твір, Грегорі Девід Робертс створив «Шантарам» на матеріалі власного досвіду.

Сюжет розгортається в 80-х роках ХХ століття. Центральний персонаж твору Лін, на прізвисько Шантарам, збігає з австралійської в'язниці і волею долі опиняється в індійському місті Бомбеї. Тут персонаж занурюється в кримінальне середовище, де проходить кола пекла. Шантарам займається продажем підроблених документів, є посередником в нелегальних оборудках, лікує жителів бомбейських нетрів, співпрацює з мафією, набуває героинової залежності. Іноді героя заарештовують, він проводить в місцях позбавлення волі по кілька місяців. Значний епізод в романі - експедиція в Афганістан, де Лін втрачає найкращого друга. На тлі цього життя Шантарам зустрічає драматичну любов.

Всі дійові особи роману «Шантарам» українською мовою вигадані автором, але описані події і об'єкти реальні. «Шантарам» українською, крім захоплюючого сюжету, цінний тим, що дає вичерпне уявлення про структуру кримінального середовища і життя в міських нетрях Бомбея.

5.00
Грегорі Девід Робертс
Переглянути всі книги автора

Відгуки про книгу «Шантарам»

0
Прекрасна книга про подорож життя

Ви коли-небудь хотіли відвідати Індію? Якщо так, то обов'язково прочитайте "Шантарам" і ви перенеетесь душею у цю країну, сидячи у себе вдома. Якщо ні, то після прочитання вам обов'язково захочеться відвідати. Це щось неймовірне, у цієї книги так яскраво, барвисто, цікаво описані реалії життя індійського суспільства! Але не тільки в культурі Індії тут "фішка", також дуже цікаво описана і доля головного героя. Після прочитання цього автобіографічного твору вам своє життя здасться сірим і нудним, вам захочеться урізноманітнити її. Плюсом також є і те, що книга дуже захоплююча і читається дуже легко. Особисто я легко читала по 70-100 сторінок в день, враховуючи те, який великий формат вона має. Ну що тут ще можна додати? Та багато чого, але не вистачає слів, щоб описати всі отримані від цієї книги емоції. Так що, читайте і ви самі все зрозумієте.

Ответить
0

Побоювалася купляти через переклад, бо не була знайома з цим видавництвом. Та все дарма, переклад чудовий, книжка дуже атмосферна. Замовила і другу частину)

Ответить
0
шантарам

Дуже атмосферний роман про стійкість духу, пошук себе та власне покликання

Ответить
0
Шантарам

Захоплюючий сюжет! Подарував книгу дружині, прочитала за тиждень, хоч і говорила, що дуууже багато сторінок. Вирішив і собі прочитати, ось вже більше половини прочитав, сюжет реально тримає в напрузі)

Ответить
Відгук
Коментар
Осталось

Оцінка

Кому:
Тема:
Закрити коментар до відгуку
Намисто

Мэтт Уиттен

280 
Купити
Квартира на двох

Бет О’Лири

290 
Купити
Тридцятий рік

Ингеборг Бахман

275 
Купити
Коефіцієнт поцілунку

Гелен Хоанг

270 
Купити
Провідник. Книга 1

Клэр МакФолл

320 
Купити
Вгору