Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Увійти
/
Реєстрація
Реєстрація дозволяє Вам користуватись додатковими послугами нашого магазину
Кошик
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Києву

БЕЗКОШТОВНО
при замовленні від 500 грн.

Сестри крові

Сестри крові - купити і читати книгу
Натисніть на зображення для розширеного перегляду
Сестри крові - купити і читати книгу
Сестри крові - купити і читати книгу
Сестри крові - купити і читати книгу
Сестри крові - купити і читати книгу
0.00
0 відгуків
Артикул:182255

Характеристики книги "Сестри крові"

Видавництво:

Рік видання: 2018

Кількість сторінок:

383

Мова:

Українська

ISBN:

978-966-03-8279-4

Серія

Обкладинка:

Тверда

Формат:

60×90/16 (145x215 мм)

Вага:

465 г

Опис книги «Сестри крові»

Події роману «Сестри крові» розвиваються в Ґданську, на українському корсарському кораблі «Стрибог», який полює на іспанські ґалеони, та, звичайно, у Львові. Діють в ньому  здебільшого ті самі г...

Купити інші книги автора

Перекладанець
Перекладанець

Юрій Винничук

140 
Купити
250 
Купити

Нічний репортер

Юрій Винничук

330 
Купити
Легенды Львова. Том 2

Юрий Винничук

130 
Купити
Алмази з Танжера

Юрий Винничук

290 
Купити
Мандрівний будиночок

Юрій Винничук

218 
Купити
Чеберяйчики

Юрий Винничук

140 
Купити
Черебряйчики Гопля і Пипля
140 
Купити
Аґент Лилик

Юрий Винничук

290 
Купити

Опис книги «Сестри крові»

Події роману «Сестри крові» розвиваються в Ґданську, на українському корсарському кораблі «Стрибог», який полює на іспанські ґалеони, та, звичайно, у Львові. Діють в ньому  здебільшого ті самі герої, що й в романі «Аптекар», хоча з'явилися й нові. Однак якщо в «Аптекарі» головним героєм був лікар Лукаш Гулевич, то тут – Юліана, яка переодяглася на хлопця Лоренцо, щоб помститися вбивцям своєї сестри. 

З моменту, як у бернардинському монастирі виявлено «Біблію диявола», нею відразу зацікавилися і Папа Римський, і шведська королева Христина, і вони попри все намагаються отримати її.

Інтриги до сюжету додає прибуття до Львова іспанського принца Хуана, який наймає козаків для здобуття трону, та поява таємничого ордену Сестер святої крові.

Поєдинки, морські битви, замовлені вбивства… І все це на тлі відчайдушної оборони Львова від військ Богдана Хмельницького 1648 року. Цікаво ще й те, що вперше в літературі ці події описано не очима українців, полякків чи євреїв, а очима львів’ян.

Відгуки про книгу «Сестри крові»

Тут можете залишити
свій відгук про товар

Відгук
Коментар
Осталось

Оцінка

Кому:
Тема:
Закрити коментар до відгуку
Рецензії

Рецензия на книгу Сестри крові
2020-02-18 12:27:57

Щорічно у вересні якраз до Форуму видавців у Львові золотий письменник України Юрій Винничук видає новий роман. Поціновувачі творчості (інколи пікантної) письменника з нетерпінням чекають на нову книгу, бо твори автора завжди вражають то обраною тематикою, то способом її подачі, а про мову годі й казати, адже це завжди неперевершено.

«Сестри крові» - нова книга Юрія Винничука, сюжетно дещо пов’язана з «Аптекарем», бо має одних і тих діючих осіб і це дійсно пречудово. Бо автор витворив напрочуд яскравих персонажів, а також передав атмосферу Львова сімнадцятого століття, певно й сам не хотів все це відпускати, тому й створив своєрідне продовження.

Події розгортаються напередодні облоги Львова й славнозвісної (але оповитого міфами й придуманими легендами походу Богдана Хмельницького на Львів) оборони міста від ворога у 1648 році. Тут є всі наші добрі знайомі з «Аптекаря»: аптекар Лукаш, чорнокнижник і медик Калькбреннер, Рута кохана і помічниця Лукаша, львівський кат Каспер, слуга аптекаря Айзек, бургомістр Грозваєр, чорт Франц і перевдягнена у Лоренцо красуня Юліана, котрій автор відводить першу скрипку у романі. Й хоча дія на початку твору відбувається то у Гданську, то в іншому портовому місті, то на піратському облавку, основні ж сюжетні колізії мають чин у Львові.

Після того як Юліана помстилася за смерть сестри, у Місті Лева на неї чатувала смерть, тому багато років вона у іпостасі Лоренсо «піратила» по морях і океанах. Але щось змінилося, і її буквально потягло до Львова і, як виявилося, в саме слушний час. Бо довкола Львова згуртувалися темні хмари не тільки через козацько-татарську навалу, а й з потойбічних причин. Виявляється у Львові зберіглася «Біблія диявола», й на її полювання виходять декілька темних осіб: з Іспанії приїздить головний Інквізитор, королева Швеції Христина насилає своїх полювачів скарбів, а таємний орден «Сестер крові» має своє завдання щодо цієї книги. Власне, до Львова на передодні його облоги з’їжджаються такі одіозні особи, що присутність Юліани на деякий час відволікає її ворогів від себе й відстрочує розплату.  

«Сестри крові» - це надзвичайно захопливий роман Юрія Винничука. Карколомні батальні сцени оборонців міста, ганебні втечі, накладення контрибуції, описи грабунку й безчинств, поведінка містян (русинів – українців, євреїв, поляків) підчас навали, це також розвінчення міфів довкола Богдана Хмельницького, інтригуюча історія шварцвальдського таємничого ордену «Сестер крові», трішки фентезі (чорт Франц й упир Ульріх), ну і звісно любовна історія, яка б вона не була. Це все, а також багато іншого про новий роман Юрія Винничука.

Біла ніч

Андрей Кокотюха

200 
Купити
Товариство осиротілих атеїстів

Галина Горицька

122 
Купити
Люлька з червоного дерева. Том 8

Роман Іваничук

200 
Купити
Мушкет з лілією

Петро Лущик

112 
Купити
Вгору