Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Увійти
/
Реєстрація
Реєстрація дозволяє Вам користуватись додатковими послугами нашого магазину
Кошик
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Києву

БЕЗКОШТОВНО
при замовленні від 500 грн.

Що таке Бог?

Що таке Бог? - купити і читати книгу
Натисніть на зображення для розширеного перегляду
0.00
0 відгуків
Артикул:149146

Характеристики книги "Що таке Бог?"

Видавництво:

Рік видання: 2016

Кількість сторінок:

32

Мова:

Українська

Перекладач:

Ілюстратор:

ISBN:

978-617-614-150-1

Обкладинка:

7БЦ - тверда

Формат:

86х122/16 (275x220 мм)

Вага:

250 г

Опис книги «Що таке Бог?»

«МОЖЛИВО, БОГ - ЦЕ ТЕ, ЩО ТИ ВІДЧУВАЄШ...» І в цій книзі своєї серії Ейтан Борітцер розмовляє з дітьми знову на одну із непростих і навіть суперечливих тем. Він пропонує замислитися над тим, «Що таке Б...

Купити інші книги автора

Що таке смерть?

Ейтан Борітцер

150 
Купити
Що таке краса?

Ейтан Борітцер

150 
Купити
Що таке любов?

Ейтан Борітцер

150 
Купити

Опис книги «Що таке Бог?»

«МОЖЛИВО, БОГ - ЦЕ ТЕ, ЩО ТИ ВІДЧУВАЄШ...»

І в цій книзі своєї серії Ейтан Борітцер розмовляє з дітьми знову на одну із непростих і навіть суперечливих тем. Він пропонує замислитися над тим, «Що таке Бог?» («What is God?»).

У ненав’язливій розмові автор подає панораму життєвого, світоглядного, філософського, релігійного досвіду людства, пов’язаного зі сприйняттям, осмисленням Бога. Власне, це тематичний курс лекцій з теології, філософії, культурології, етики, зібраний у кілька сторінок художньо опрацьованих тез, які кожна дитина зможе продовжити своїми міркуваннями, розвиваючи здатність самостійного мислення і вміння здійснювати вибір.

Займенник «що», а не звичний «хто», застосований тут, уже свідчить про дослідження самого явища, сукупності уявлень про Бога. Ейтан Борітцер, використовуючи, епітети, порівняння, метод непрямого доведення (теза / антитеза), виводить читача-співрозмовника на різні вектори історії, розвитку, функціонування, специфіки сприйняття Бога, уявлень про нього. Автор охоплює рівні етично-психологічний, ментально-світоглядний, метафізично-теософський (позиціонування Бога як одвічної таємниці), гностичний (життя - як шлях пізнання Бога, істини), віковий (з особливостями сприймання на кожному етапі). Звичайно, що Ейтан Борітцер не може обминути і питання релігій. Важливо, що він одразу прищеплює дітям почуття толерантності до людей з відмінними релігійними переконаннями, говорячи про релігії як про різні шляхи пізнання, а про духовних вчителів, релігійні вчення - як про канали передачі і збереження духовних традицій.

Розбираючи разом з дітьми усі ці уявлення, переконання, автор поступово ніби відсіює зерно від полови, аби допомогти кожному із своїх співрозмовників наблизитися до найбільш істинного, яке є результатом обміркованих, незалежних, чітко усвідомлених рішень.

Отже, «Що таке Бог?», як і інші книги серії, налаштовуючи відповідні психологічні механізми, допомагає дитині увійти у життя, соціум сильною особистістю.

Відгуки про книгу «Що таке Бог?»

Тут можете залишити
свій відгук про товар

Відгук
Коментар
Осталось

Оцінка

Кому:
Тема:
Закрити коментар до відгуку
Що таке смерть?

Ейтан Борітцер

150 
Купити
Граф Монте-Крісто. Том 4

Александр Дюма

229 
Купити
Ганс Брінкер, або Срібні ковзани

Мері Мейп Додж

199 
Купити
Вгору