Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Увійти
/
Реєстрація
Реєстрація дозволяє Вам користуватись додатковими послугами нашого магазину
Кошик
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Києву

БЕЗКОШТОВНО
при замовленні від 500 грн.

Робочий зошит для підготовки до навчання письма. Частина 1

Робочий зошит для підготовки до навчання письма. Частина 1 - купити і читати книгу
Натисніть на зображення для розширеного перегляду
0.00
0 відгуків
Артикул:147205

Характеристики книги "Робочий зошит для підготовки до навчання письма. Частина 1"

Видавництво:

Рік видання: 2020

Кількість сторінок:

48

Мова:

Українська

ISBN:

978-617-656-324-2

Обкладинка:

3 - м'яка

Формат:

84×108/16 (205x260 мм)

Вага:

100 г

Опис книги «Робочий зошит для підготовки до навчання письма. Частина 1»

Робочі зошити для підготовки до навчання письма дітей старшого дошкільного віку (частини 1, 2) є функціональним додатком до відповідних частин навчального посібника «Моя перша абетка» (авт. О. В. Вашуленко, О. Ю. П...

Купити інші книги автора

Опис книги «Робочий зошит для підготовки до навчання письма. Частина 1»

Робочі зошити для підготовки до навчання письма дітей старшого дошкільного віку (частини 1, 2) є функціональним додатком до відповідних частин навчального посібника «Моя перша абетка» (авт. О. В. Вашуленко, О. Ю. Прищепа). У ньому представлені завдання і вправи для формування у дитини графічних навичок письма.

У зошитах подано матеріал для  розвитку чіткості  рухів пальців (складання форм предметів пальцями, розфарбовування і штрихування  лініями різної форми з різними установками),  окоміру (порівняння ліній, предметів, розміщення їх за формою, розміром). Також дібрані завдання для розвитку уміння правильно пересувати руку уздовж рядка – важливого складника техніки письма.
Завдання з ознайомлення дітей із письмом друкованих букв і елементами рукописних упорядковано в такій послідовності, що й  представлення відповідних тем у посібнику «Моя перша абетка».

Графічні вправи запропоновано виконати на чистому аркуші,  на аркуші  в клітинку й на аркуші  з горизонтальними лініями. Враховано особливості дітей, які пишуть лівою рукою.  

Запропонована система завдань і вправ, уміщених у зошитах, сприятиме забезпеченню рівних стартових можливостей дітей старшого дошкільного віку для подальшого успішного навчання у школі.

Зошити можуть бути використані для занять у дитячому садку, на заняттях з підготовки дошкільників до навчання у школі, а також для індивідуальних занять дитини з педагогом і спільної роботи дитини з батьками.

Робочі зошити для підготовки до навчання письма дітей старшого дошкільного віку (частини 1, 2) відповідають вимогам Базового компонента дошкільної освіти та чинних програм із розвитку, виховання і навчання дітей 5–6 років, рекомендованих Міністерством освіти і науки України.

Відгуки про книгу «Робочий зошит для підготовки до навчання письма. Частина 1»

Тут можете залишити
свій відгук про товар

Відгук
Коментар
Осталось

Оцінка

Кому:
Тема:
Закрити коментар до відгуку

Розділи, в яких можна купити "Робочий зошит для підготовки до навчання письма. Частина 1"

Вгору