Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Увійти
/
Реєстрація
Реєстрація дозволяє Вам користуватись додатковими послугами нашого магазину
Кошик
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Києву

БЕЗКОШТОВНО
при замовленні від 500 грн.

Ресторан. Альбом для наліпок

Ресторан. Альбом для наліпок - купити і читати книгу
Натисніть на зображення для розширеного перегляду
0.00
0 відгуків
Артикул:192568

Характеристики книги "Ресторан. Альбом для наліпок"

Видавництво:

Рік видання: 2017

Кількість сторінок:

24

Мова:

Українська

ISBN:

978-966-913-745-6

Обкладинка:

3 - м'яка

Формат:

70×100/8 (245x340 мм)

Вага:

50 г

Опис книги «Ресторан. Альбом для наліпок»

Шановні відвідувачі нашого інтернет-магазину, цього разу книжкова новинка від видавництва «Пегас» піднесе по-справжньому несподіваний сюрприз. На такий навряд чи здатна яка-небудь інша дитяча книга.  ...

Опис книги «Ресторан. Альбом для наліпок»

Шановні відвідувачі нашого інтернет-магазину, цього разу книжкова новинка від видавництва «Пегас» піднесе по-справжньому несподіваний сюрприз.

На такий навряд чи здатна яка-небудь інша дитяча книга. 

Разом із новим альбомом для наліпок ваша дитина стане постійним відвідувачем вишуканого ресторану! Нічого собі, книжкові новинки нині! 

Не хвилюйтеся, друзі! 

По-перше, ваша дитина давно вже не той карапуз, яким ви звикли її бачити, – час швидко минає! – а самостійний, розумний дошкільник або учень молодших класів, якому вже бракує простору для творчості. 

По-друге, вона стане відвідувачем свого власного ресторану, який сама ж і придумає, облаштує, забезпечить усім необхідним. Адже в цьому альбомі з наліпками вона зможе спробувати себе як дизайнер і декоратор престижного закладу для спілкування і відпочинку людей.

А головною метою цього альбому, окрім розвитку мислення, кругозору, уяви, уваги, усидливості, моторики, є ще й виховання естетичного смаку, уміння поводитися в публічних місцях і навичок упевненого спілкування з людьми в різних життєвих обставинах.

Адже наш маленький декоратор, щоб здійснити свої дизайнерські ідеї з облаштування власного ресторану, розміщення там обслуговуючого персоналу і гостей, обов'язково моделюватиме у своїй уяві їхню поведінку і взаємовідносини.

120 багаторазових наліпок, шаблони і трафарети допоможуть юному рестораторові  підібрати елегантний одяг для гостей та оформити зали свого закладу в різних стилях.

Яких? А таких, якими намалює його фантазія. І повірте, ви побачите незвичайні й прекрасні поєднання стилів, так що досвідчений майстер позаздрить. 

Дитяча фантазія! Вона не визнає шаблонів, тому з легкістю відправить у навколосвітню подорож разом з альбомом для наліпок від «Пегас» найвишуканіший у світі ресторан на великому круїзному теплоході й краще за всіх облаштує український ресторан у будь-якій іншій країні.

Відгуки про книгу «Ресторан. Альбом для наліпок»

Тут можете залишити
свій відгук про товар

Відгук
Коментар
Осталось

Оцінка

Кому:
Тема:
Закрити коментар до відгуку
Вгору