Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Увійти
/
Реєстрація
Реєстрація дозволяє Вам користуватись додатковими послугами нашого магазину
Кошик
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Києву

БЕЗКОШТОВНО
при замовленні від 500 грн.

Пурпурова Корова! Як створити незабутній продукт


Пурпурова Корова! Як створити незабутній продукт - купити і читати книгу
Натисніть на зображення для розширеного перегляду
Пурпурова Корова! Як створити незабутній продукт - купити і читати книгу
Пурпурова Корова! Як створити незабутній продукт - купити і читати книгу
Пурпурова Корова! Як створити незабутній продукт - купити і читати книгу
Пурпурова Корова! Як створити незабутній продукт - купити і читати книгу
0.00
0 відгуків
Артикул:177351

Характеристики книги "Пурпурова Корова! Як створити незабутній продукт"

Автор:

Видавництво:

Рік видання: 2018

Кількість сторінок:

168

Мова:

Українська

Перекладач:

ISBN:

978-617-7552-57-3

Обкладинка:

Тверда

Формат:

60×90/16 (145x215 мм)

Вага:

245 г

Опис книги «Пурпурова Корова! Як створити незабутній продукт»

Уявіть, що ви мандруєте автомобілем. За вікном ідилічний заміський пейзаж. На мальовничих пасовищах скубають траву сотні корів. Вам цікаво, але вже хвилин за двадцять ви перестаєте звертати на них увагу. Хай би якими були коро...

Опис книги «Пурпурова Корова! Як створити незабутній продукт»

Уявіть, що ви мандруєте автомобілем. За вікном ідилічний заміський пейзаж. На мальовничих пасовищах скубають траву сотні корів. Вам цікаво, але вже хвилин за двадцять ви перестаєте звертати на них увагу. Хай би якими були корови — симпатичними,  ідеальними, із чудовим норовом, при гарному освітленні, — вам стає нудно. Ось на що ви звернете увагу — так це на пурпурову корову серед них, і точно її не забудете. Те саме і з продуктами, які ви пропонуєте клієнту. Ми живемо у світі, де більшість продуктів невидимі. Старе правило:  створюйте безпечні, посередні продукти і поєднуйте їх із найкращим маркетингом,  — перестало працювати. Лише унікальне викликає емоції та інтерес. Виняткове. Нове. Це — Пурпурова Корова.

 

ДЛЯ КОГО КНИЖКА

Книжка для маркетологів, фахівців із запуску нових продуктів на ринок, підприємців, які планують починати, або розвивають власну справу.

 

ЧОМУ ЦЕ ВИДАННЯ

Ця книжка допоможе створювати унікальні  продукти, варті того, щоб про них говорили, а також поглянути по-новому на вашу маркетингову стратегію.

 

ПРО АВТОРА

Сет Ґодін  — американський підприємець, маркетолог, лектор.  Був засновником компанії Yoyodyne, яку придбала Yahoo!. Ґодін — автор популярного бізнес-блогу sethgodin.com та 18 книжок, серед яких «Пробуй, не зупиняйся. Коли востаннє ви щось робили вперше?» («Наш формат», 2016), «Усі ми трохи дивакуваті: міф про масовість та кінець конформізму» («Наш формат», 2016).

 

ВІДГУКИ

Сет Ґодін перевернув наші погляди на маркетинг, роботу та зміни, що відбуваються навколо нас.

Selling Power

 

Про що ніколи не говорять клієнти? Вони ніколи і нікому не розповідають про посередні продукти, сервіс чи компанії. Посередність — це смерть, швидка чи повільна. Єдине, що здатне захопити клієнтів сьогодні, — ваша винятковість. Це те, що включає бажання володіти і ділитись. Тож шукайте власну Пурпурову Корову!

Олена Мальцева, викладачка курсу маркетингу в Києво-Могилянській бізнес-школі [kmbs]

 

ЦИТАТИ

 

Про рекламу на ТВ

Телевізійно-промисловий комплекс проіснував півстоліття, це довго. Так довго, що немає вже тих людей, які розробляли такі успішні стратегії та рекламу. Нікого не лишилося у Philip Morris чи General Foods, хто пам’ятав би життя ще до того, як телебачення створило цих бюрократичних монстрів.

І тут-то й приховано проблему. Телевізійно-промисловий комплекс спливає за водою, і більшість маркетологів гадки не мають, як цьому зарадити. Щодня компанії витрачають мільйони на відродження славних днів телевізійно-промислового комплексу. І щодня вони зазнають невдачі.

 

Про продукти-лідери

Наздогнати лідера важко, тому що лідером стає той, хто зробив щось незвичайне. А це незвичайне вже зайняте — тільки-но ви візьметеся за нього, воно більше не буде незвичайним.

 

Про нову еру маркетингу

Маркетинг у посттелевізійному світі більше не полягає в тому, щоб зробити продукт привабливим, цікавим, приємним чи кумедним після його задуму і створення. Він полягає в першу чергу в тому, щоб спроектувати цю річ так, аби вона змогла стати вірусом.

Сет Ґодін
США, 10.07.1960

Сет Годін - американський підприємець, письменник, оратор.

Читати повністю

Відгуки про книгу «Пурпурова Корова! Як створити незабутній продукт»

Тут можете залишити
свій відгук про товар

Відгук
Коментар
Осталось

Оцінка

Кому:
Тема:
Закрити коментар до відгуку
Вгору