Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Увійти
/
Реєстрація
Реєстрація дозволяє Вам користуватись додатковими послугами нашого магазину
Кошик
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Києву

БЕЗКОШТОВНО
при замовленні від 500 грн.

Пливи, рибо, пливи

Пливи, рибо, пливи - купити і читати книгу
Натисніть на зображення для розширеного перегляду
0.00
0 відгуків
Артикул:141023

Характеристики книги "Пливи, рибо, пливи"

Рік видання: 2016

Кількість сторінок:

32

Мова:

Українська

ISBN:

978-617-614-142-6

Серія

Обкладинка:

Тверда

Формат:

70×95/16 (215x220 мм)

Вага:

200 г

Опис книги «Пливи, рибо, пливи»

У дитячому арт-видавництві «Чорні вівці» побачив світ новий арт-бук – «Пливи, рибо, пливи» Сергія Жадана. Ілюстрації до книжки зробила художниця й письменниця Христина Лукащук. За словами авт...

Опис книги «Пливи, рибо, пливи»

У дитячому арт-видавництві «Чорні вівці» побачив світ новий арт-бук – «Пливи, рибо, пливи» Сергія Жадана. Ілюстрації до книжки зробила художниця й письменниця Христина Лукащук.

За словами автора, «завжди цікаво співпрацювати з художниками, коли книга перестає бути просто певною кількістю й комбінацією літер, набуваючи натомість цілком іншого вигляду та звучання. Приємно, що в Україні з’являється щоразу більше цікаво оформлених та виданих книг. У таких книгах і текст звучить цілком інакше».

«Не буду грішити, що добре знаюся на творчості Сергія Жадана, –розповідає ілюстраторка Христина Лукащук. – Перебуваючи на одному з його концертів, раптом зловила себе на тому, що не так вслухаюся, як вдивляюся – я бачила Рибу. Вона пливла, говорила, страждала, мріяла… любила і неймовірно резонувала зі мною. Вже вдома знайшла текст. Тоді ж зрозуміла, що малюнки, які поки були лише в моїй голові, можуть стати отим найсправжнісіньким арт-буком, якого так бракує на вітчизняному ринку. І не буду приховувати – отримала шалене задоволення, працюючи над цим проектом».

Головна редакторка дитячого арт-видавництва «Чорні вівці» Христя Венгринюк зауважує, що «нова книга створена відчути ще більший кайф від оезії Сергія Жадана, ще більше зануритися в його тексти, наче у воду. Арт-бук розрахований на всіх: як на дітей, так і дорослих. Дітям буде цікаво розглядати, вивчати, дофантазовувати зображення, а дорослі знайдуть ще одну рецепцію на текст Сергія Жадана «Пливи, рибо, пливи».

5.00
Сергій Жадан
Україна, 23.08.1974

Сергій Жадан - відомий український прозаїк, поет, есеїст та громадський діяч. Перекладає поетичні твори з німецької, польської, англійської, білоруської та російської мов.

Читати повністю

Відгуки про книгу «Пливи, рибо, пливи»

Тут можете залишити
свій відгук про товар

Відгук
Коментар
Осталось

Оцінка

Кому:
Тема:
Закрити коментар до відгуку
Захар Беркут

Іван Франко

140 
Купити
Маркіян Шашкевич – дітям

Роман Горак

170 
Купити
Шхуна "Колумб"

Микола Трублаїні

299 
Купити
Борислав Сміється

Іван Франко

182 
Купити
Фото книги "Сторожова застава"
Сторожова застава

Володимир Рутківський

220 
Купити
Вгору