Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Увійти
/
Реєстрація
Реєстрація дозволяє Вам користуватись додатковими послугами нашого магазину
Кошик
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Києву

БЕЗКОШТОВНО
при замовленні від 500 грн.

Основи медсестринства. Підручник

Основи медсестринства. Підручник - купити і читати книгу
Натисніть на зображення для розширеного перегляду
0.00
0 відгуків
Артикул:176102

Характеристики книги "Основи медсестринства. Підручник"

Видавництво:

Рік видання: 2018

Кількість сторінок:

912

Мова:

Українська

ISBN:

978-617-505-622-6

Обкладинка:

Тверда

Формат:

70×100/16 (170x240 мм)

Вага:

1 405 г

Опис книги «Основи медсестринства. Підручник»

Третє видання підручника «Основи медсестринства» за структурою відповідає освітньо-професійним програмам підготовки спеціалістів за спеціальностями «Сестринська справа», «Лікувальна справа»,...

Опис книги «Основи медсестринства. Підручник»

Третє видання підручника «Основи медсестринства» за структурою відповідає освітньо-професійним програмам підготовки спеціалістів за спеціальностями «Сестринська справа», «Лікувальна справа», «Акушерська справа». Описано засоби, форми та методи роботи молодших медичних працівників відповідно до навчального плану та вимог типової програми з дисципліни «Основи медсестринства», навчальних програм з питань сестринської, лікувальної та акушерської справи.
У розділі «Основи практичної діяльності медичної сестри. Маніпуляційна техніка» приділено увагу оволодінню не лише маніпуляційною технікою, а й майстерністю спілкування медичної сестри з пацієнтами та їхнім оточенням, навчанню пацієнта та (або) членів його сім’ї необхідним навичкам догляду в домашніх умовах. Детально викладено мету виконання кожної маніпуляції, показання, протипоказання, можливі ускладнення та послідовність проведення основних маніпуляцій. Наведено приклади планів догляду та навчання пацієнтів для розв’язання цих проблем. Доповнено розділами, які висвітлюють питання страхової медицини, домедичної та паліативно-хоспісної допомоги, організації надання медичної допомоги в умовах бойових дій.
Для студентів медичних (фармацевтичних) училищ, коледжів, академії та інститутів медсестринства, а також для самопідготовки медичних сестер до атестації.

Відгуки про книгу «Основи медсестринства. Підручник»

Тут можете залишити
свій відгук про товар

Відгук
Коментар
Осталось

Оцінка

Кому:
Тема:
Закрити коментар до відгуку
Вгору