Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Увійти
/
Реєстрація
Реєстрація дозволяє Вам користуватись додатковими послугами нашого магазину
Кошик
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Києву

БЕЗКОШТОВНО
при замовленні від 500 грн.

Молоко з медом

Молоко з медом - купити і читати книгу
Натисніть на зображення для розширеного перегляду
0.00
0 відгуків
Артикул:193421

Характеристики книги "Молоко з медом"

Видавництво:

Рік видання: 2019

Кількість сторінок:

456

Мова:

Українська

Перекладач:

ISBN:

978-966-2647-55-6

Обкладинка:

Тверда

Формат:

84×108/32 (130x200 мм)

Вага:

395 г

Опис книги «Молоко з медом»

Ще вчора Лінка планувала зовсім інше: улюблена журналістика, фотографії, мандрівки з коханим Адріаном. Проте зміни в її житті примусять якщо не забути про свої плани, то принаймні їх відкласти. Лінка чекає дитину. І якщо вона ...

Купити інші книги автора

5.00 Тирамісу з полуницями

Йоанна Ягелло

220 
Купити
5.00 Шоколад із чилі

Йоанна Ягелло

220 
Купити
5.00 Кава з кардамоном

Йоанна Ягелло

220 
Купити
Як дві краплі води

Йоанна Ягелло

220 
Купити

Опис книги «Молоко з медом»

Ще вчора Лінка планувала зовсім інше: улюблена журналістика, фотографії, мандрівки з коханим Адріаном. Проте зміни в її житті примусять якщо не забути про свої плани, то принаймні їх відкласти. Лінка чекає дитину. І якщо вона розраховувала, що Адріан зрадіє цьому так само, як вона, то помилялася… Адріан мріє вивчати живопис в Англії, тому зовсім не збирається круто змінювати своє життя. До створення родини й виховання дитини він виявився просто неготовим… Отож Лінці доведеться давати собі раду з навчанням, доглядати малу Єву й одночасно готуватися до складання іспитів. Утім, найголовніший з них вона, звісно, складе. А впертість і наполегливість і цього разу прийдуть їй на допомогу. Дівчата таки можуть усе! Можуть, якщо дуже хочуть.

Відгуки про книгу «Молоко з медом»

Тут можете залишити
свій відгук про товар

Відгук
Коментар
Осталось

Оцінка

Кому:
Тема:
Закрити коментар до відгуку
Рецензії

Рецензия на книгу Молоко з медом
2020-02-19 22:24:49

Молоко з медом” - це завершальний роман із тетралогії про Лінку Барську, але його можна читати й окрема, без знайомства із всією вже дуже відомою серію книг «Кава з кардамоном».

Починається роман одразу з новини – Лінка вагітна! Але їй лише 17 років, навчання й жодних планів про сім’ю. Цікаво, що в романі дівчина не роздумує про те, чи народжувати, бо це для неї очевидно – вона народить. І такої реакції вона очікує й від свого хлопця Андріана. А от у нього зовсім інші плани: Лондон, художні студії…

Врешті Лінка залишається сам на сам зі своєю вагітністю. Світ перевертається для неї догори дригом. Потім взнає мама, однокласники й директорка. І цікаво спостерігати в романі реакцію на цю новину кожного з них, на розвиток стосунків опісля. І тут Ягелло дуже тонко подає варіанти, як можна сприймати такі ситуції – без спонтанного осуду та висміяння.

Також дуже багато уваги авторка приділяє самій Лінці, її думкам, сумнівам, страху, але й надії – що вона таки дасть тому всьому раду. Звісно, її світогляд міняється, дещо змінюється ракурс, вона стає більш серйозною й виваженою. Але коли батько дитини відмовляється взагалі від заангажування в цю ситуацію, Лінці складно психологічно.

І щоб без спойлерів, то Лінка якось дає всьому раду, але виносить багато цінних життєвих уроків. Зважаючи, що на цю тему взагалі мало підліткової літератури в Україні, то роман дуже важливий, ба більше – актуальний. Тим паче, що Ягелло, як завжди у своїх книжках, використовує сучасну мову підлітків, добре скомпонований сюжет і мудрі розв’язки всіх сюжетних ліній.

Пригоди Капчика

Вітаутас Рачицкас

91 
Купити
Ведмідь, який вміє літати

Майкл Розен

150 
Купити
The Wind in the Willows

Кеннет Грэм

713 
Купити
Вгору