Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Увійти
/
Реєстрація
Реєстрація дозволяє Вам користуватись додатковими послугами нашого магазину
Кошик
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Києву

БЕЗКОШТОВНО
при замовленні від 500 грн.

Мета. Процес безперервного вдосконалення


Мета. Процес безперервного вдосконалення - купити і читати книгу
Натисніть на зображення для розширеного перегляду
Мета. Процес безперервного вдосконалення - купити і читати книгу
Мета. Процес безперервного вдосконалення - купити і читати книгу
Мета. Процес безперервного вдосконалення - купити і читати книгу
Мета. Процес безперервного вдосконалення - купити і читати книгу
0.00
0 відгуків
Артикул:182398

Характеристики книги "Мета. Процес безперервного вдосконалення"

Видавництво:

Рік видання: 2023

Кількість сторінок:

448

Мова:

Українська

Вік:

16+

Ілюстрації:

нема ілюстрацій

Папір:

офсетний

Перекладач:

ISBN:

978-617-7552-92-4, 978-617-8120-63-4

Обкладинка:

7БЦ - тверда

Формат:

60×90/16 (145x215 мм)

Вага:

375 г

Опис книги «Мета. Процес безперервного вдосконалення»

Уявіть, що у вас є рівно три місяці, щоб вивести свій бізнес із кризи, або ж ви втратите все. Що ви робитимете? Ця книжка покаже, як вийти зі складної ситуації або вдосконалити вже діючу модель. Бізнес-роман Еліягу Ґолдратта, ...

Купити інші книги автора

Опис книги «Мета. Процес безперервного вдосконалення»

Уявіть, що у вас є рівно три місяці, щоб вивести свій бізнес із кризи, або ж ви втратите все. Що ви робитимете? Ця книжка покаже, як вийти зі складної ситуації або вдосконалити вже діючу модель. Бізнес-роман Еліягу Ґолдратта, написаний у співавторстві з Джеффом Коксом, став класикою менеджменту та допоміг трансформуватися сотням компаній по всьому світу.

Книжка дозволить зрозуміти глобальні принципи, що застосовуються у виробництві, визначити та позбутися слабких місць вашого проекту і навіть перенести нові підходи у життя поза офісом. Автор не пропонує готові бізнес-поради, а подає захопливу історію про людей, які намагаються зрозуміти, що рухає їхнім світом, і як покращити цей процес.

Еліягу Ґолдратт — був науковцем, педагогом, мислителем, бізнес-гуру. Автор Теорії обмежень, у якій описав концепцію постійного вдосконалення процесу для досягнення мети. Мав ступінь магістра та доктора філософії Університету імені Бар-Ілана.

Відгуки про книгу «Мета. Процес безперервного вдосконалення»

Тут можете залишити
свій відгук про товар

Відгук
Коментар
Осталось

Оцінка

Кому:
Тема:
Закрити коментар до відгуку
Рецензії

Рецензия на книгу Мета. Процес безперервного вдосконалення
2020-02-18 12:27:57

Елі Ґолдратт написав декілька книг у сфері бізнесу. Перша його книга - «Мета. Процес безпреривного вдосконалення» (The Goal) була видана ще у 1984 році та потім перекладена багатьма мовами. Саме вона принесла автору популярність і допомогла затвердитися його Теорії обмежень (ТОС). Нарешті світ побачив і український переклад.

Директор заводу Алекс Рого несподівано отримує звістку, що його підприємство планують закрити. Єдиний шанс -  покращити свої показники за три місяці. Він вже намагається йти звичним шляхом та поліпшувати все й одразу, проте це не дає бажаного ефекту.

Тоді Алекс згадує про випадкову зустріч в аеропорту зі своїм колишнім викладачем Йоною. Той, не маючи жодної інформації про стан речей на заводі, зумів розпізнати кризовий стан. Йона виявився не просто вченим-фізиком, а змусив Алекса по-новому подивитися на власну діяльність та її наслідки.

Рого починає переосмислювати власні дії, не граючись більше в управлінські ігри з цифрами та словами. Спершу він визначає мету - головну ціль існування будь-якої комерційної фірми. Потім розмислює над показниками, які демонструють чи наближається компанія до мети, чи віддаляється. Далі головний герой встановлює залежність подій та їх взаємозв'язок, адже весь завод працює як єдине ціле. І нарешті наближається до ключового моменту - знайти обмеження, яке впливає на роботу всього заводу. Це вузьке місце заважає впроваджувати інші покращення та зводить нанівець більшість зусиль.

Автор навмисно написав цей твір у формі бізнес-роману. Алекс постійно ставить собі запитання та шукає відповіді на них. Переломний момент взагалі відбувається не на виробництві, а під час прогулянки групи бой-скаутів - товстуна Гербі запам'ятали всі, хто уважно читав роман.

Недарма ТОС широко впроваджують у власних проектах: від великих корпорацій на кшталт General Motors чи Boeing до невеликих підприємств. Однак, ця книга не лише про виробничу корпорацію. Сфера застосування теорії обмежень значно ширша.

Вгору