Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Увійти
/
Реєстрація
Реєстрація дозволяє Вам користуватись додатковими послугами нашого магазину
Кошик
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Києву

БЕЗКОШТОВНО
при замовленні від 500 грн.

Меч Арея

Меч Арея - купити і читати книгу
Натисніть на зображення для розширеного перегляду
Меч Арея - купити і читати книгу
Меч Арея - купити і читати книгу
Меч Арея - купити і читати книгу
Меч Арея - купити і читати книгу
0.00
0 відгуків
Артикул:214283

Характеристики книги "Меч Арея"

Автор:

Видавництво:

Рік видання: 2021

Кількість сторінок:

408

Мова:

Українська

ISBN:

978-966-1635-43-1

Обкладинка:

7БЦ - тверда

Формат:

84×108/32 (130x200 мм)

Вага:

400 г

Опис книги «Меч Арея»

Історичний роман Івана Білика «Меч Арея» (1972) одразу став сенсацією зі складною та драматичною долею. Автор ототожнив гунського царя Аттілу з київським князем Богданом Гатилом, а літописних «гунів» з ...

Опис книги «Меч Арея»

Історичний роман Івана Білика «Меч Арея» (1972) одразу став сенсацією зі складною та драматичною долею. Автор ототожнив гунського царя Аттілу з київським князем Богданом Гатилом, а літописних «гунів» з давніми русинами — предками українців, що викликало багато критики і суперечок в «класичних історичних колах», — вони не затихли і тепер, лише перетекли зі сторінок паперових видань на форуми «світової мережі».  

Згадки про ватажка «вандалів» і «гунів», що підкорив і тримав у покорі весь давній світ, дійшли до нас з глибини віків зі сторінок письмових згадок прадавніх істориків Пріска, Дестуниса, Йордана, Льва Диякона, Карамзіна та інших. Більшість з них гуна Атіллу очорнили, дехто возвеличив, а Іван Білик зумів зібрати всі ці розрізнені фрагменти в одну цілісну і несподівано сенсаційну картину нашого славного минулого.  Кажуть, що історію пишуть переможці, тому не дивно, що наші предки вандали і гуни дійшли до нас як «дуже негативні персонажі», що зруйнували «величний і культурний» Рим — саме так їх змальовують вцілілі, не знищені історичні згадки. Автор же на сторінках роману жорстко руйнує ці стереотипи, навіть спираючись на ті скупі «негативні» крихти-спогади вищезгаданих істориків.

Останнім часом книга з невідомих причин зовсім зникла з полиць книгарень, тому наше видавництво даним виданням виправляє цю прикрість.  Також, з метою посилення ефекту від читання, післямова автора «Аксіоми недоведених традицій», написана ним після розвалу комуністичної імперії — «гнобителя всього українського», поміщена нами в передмову — туди, де вона по праву і повинна бути. Адже цінність цього історичного дослідження, яке стало основою для створення роману, важко переоцінити для повернення украденого у нас славного минулого, віками замовчуваного і забутого. Адже, пригадавши минуле, легше зрозуміти і вибрати вірний напрямок руху в творенні більш славного майбутнього України.

Відгуки про книгу «Меч Арея»

Тут можете залишити
свій відгук про товар

Відгук
Коментар
Осталось

Оцінка

Кому:
Тема:
Закрити коментар до відгуку
Двадцать лет спустя

Александр Дюма

100 
Купити
Вибір капітана Котляревського

Василь Добрянский

120 
Купити
Золотой город

Михаил Шторм

185 
Купити
Третий рейх. Операция "Великий Герман"

Богдан Сушинский

86 
Купити

The Poison Belt

Артур Конан Дойл

150 
Купити
Вгору