Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Увійти
/
Реєстрація
Реєстрація дозволяє Вам користуватись додатковими послугами нашого магазину
Кошик
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Києву

БЕЗКОШТОВНО
при замовленні від 500 грн.

Книга про тіло

Книга про тіло - купити і читати книгу
Натисніть на зображення для розширеного перегляду
Книга про тіло - купити і читати книгу
Книга про тіло - купити і читати книгу
Книга про тіло - купити і читати книгу
5.00
3  відгука
Артикул:145131

Характеристики книги "Книга про тіло"

Видавництво:

Рік видання: 2019

Кількість сторінок:

288

Мова:

Російська

Перекладач:

ISBN:

978-617-7561-88-9

Обкладинка:

7БЦ - тверда

Формат:

80x96/16 (185x230 мм)

Вага:

455 г

Опис книги «Книга про тіло»

Відома голлівудська актриса та колишня модель Камерон Діаз разом з дієтологом Сандрою Барк створила бестселер " Книга про тіло ", в якому зібрані рекомендації щодо здорового способу життя. Впродовж багат...

Опис книги «Книга про тіло»

Відома голлівудська актриса та колишня модель Камерон Діаз разом з дієтологом Сандрою Барк створила бестселер "Книга про тіло", в якому зібрані рекомендації щодо здорового способу життя.

Впродовж багатьох років Камерон Діаз була зразком для наслідування для мільйонів жінок у всьому світі. Проте вона не завжди піклувалася про своє здоров’я так, як слідкує зараз.

Дізнавшись про нерозривний зв'язок між тим, чим ми харчуємося, і тим, як ми себе почуваємо та виглядаємо, Камерон всерйоз зацікавилась такими питаннями: "Як прислуховуватися до свого тіла?",  "Як навчитися любити і розуміти його?", "Як краще доглядати за власним тілом?".

В "Книзі про тіло" вона ділиться з читачами своїм знанням про правильне харчування, фізичне здоров’я та зв'язок розуму та тіла.

Камерон Діаз впевнена, що сильне, красиве та здорове тіло допоможе подолати будь-які перешкоди та підкорити вершини - в кар'єрі, коханні та творчості.

"Книга про тіло" - це не збірник ефективних дієт або комплексів фізичних вправ. Автор не ставить перед читачами цілей, яких можна досягти за сім днів чи через місяць. Замість цього вона пропонує поступовий та довготривалий підхід для досягнення довгого, щасливого та здорового життя.

Закони голодування, навчання витривалості та інші способи полюбити своє дивовижне тіло зібрані в позитивному та інформативному виданні "Книга про тіло", написаному для кожної жінки.

Камерон Діаз
США, 30.08.1972

Камерон Діаз - американська актриса, супермодель.

Читати повністю

Відгуки про книгу «Книга про тіло»

0

очень довольна этой книгой, много полезной информации

Ответить
0

Книгу отримала як подарунок, дуже зраділа бо почула про неї ще в минулому році, а купити все ніяк не вирішувалася. І ось вона в мене в руках. Недарма я її так хотіла, книга чудова, багато корисної інформації і не тільки про тіло. Для мене вона стала настільною книгою)

Ответить
0

Купила книгу в ..., у Львові. Ззовні книга красива, дуже якісний друк, схожа на глянцевий журнал. Інформація корисна, і подана просто, зрозуміло. Але...по-перше переклад. Про професійність ще треба посперечатись, бо читаєш і жахиво вухо ріже. І помилки, це вже переходить всякі межі. Книга не дешева, а є частенько помилки в словах, кілька рядків написано без пропусків між словами. Книга недопрацьована.

Ответить
Відгук
Коментар
Осталось

Оцінка

Кому:
Тема:
Закрити коментар до відгуку

5.00#Прессуйтело. Строй счастье своими руками

Наталья Давыдова

720 
Купити
Ты просто WOW!

Анита Луценко

639 
Купити
Вгору