Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Увійти
/
Реєстрація
Реєстрація дозволяє Вам користуватись додатковими послугами нашого магазину
Кошик
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Києву

БЕЗКОШТОВНО
при замовленні від 500 грн.

Клітка короля

Клітка короля - купити і читати книгу
Натисніть на зображення для розширеного перегляду
5.00
1  відгук
Артикул:182966

Характеристики книги "Клітка короля"

Видавництво:

Рік видання: 2018

Кількість сторінок:

424

Мова:

Українська

Перекладач:

ISBN:

978-617-7682-36-2

Обкладинка:

Тверда

Формат:

60×90/16 (145x215 мм)

Вага:

395 г

Опис книги «Клітка короля»

Мара Барров живе у світі, де всі знають: люди зі срібною кров’ю народжені панувати. Люди з багряною кров’ю приречені бути рабами. Мара — дівчина з багряною кров’ю, що самим фактом свого існування ставит...

Опис книги «Клітка короля»

Мара Барров живе у світі, де всі знають: люди зі срібною кров’ю народжені панувати. Люди з багряною кров’ю приречені бути рабами. Мара — дівчина з багряною кров’ю, що самим фактом свого існування ставить під сумнів справедливість предковічного ладу й одразу стає символом боротьби за права пригноблених багряних. «Клітка короля» — третя частина серії «Багряна королева».

Опинившись у золоченій клітці королівського палацу й віддавшись на ласку короля, у якого колись була закохана, Мара опиняється у вирі придворних інтриг, маніпуляцій і несподіваних політичних союзів. Тим часом її друзі на волі розгортають масштабну боротьбу.

 

ПРО АВТОРА

Вікторія Авеярд — молода американська письменниця та сценаристка. Виросла в маленькому містечку в Массачусетсі. Навчалася сценаристики в Лос-Анджелесі. За першу частину однойменної серії «Багряна королева» Вікторія Авеярд здобула відзнаку «Вибір користувачів Goodreads» у номінації «Автор-дебютант». Перша книжка «Багряна королева» та друга «Скляний меч» вийшли українською у видавництві «Наш формат».

Відгуки про книгу «Клітка короля»

0

З кожною книгою Вікторія Авеярд все більше піднімається в моїх очах, історія розквітає і стає повноцінною. дуже рекомендую тим, кому не припала до душі перша частина серії, продовжити читання, бо все найцікавіше починається з другої. Цикл книг про Мару Барров саме той випадок, коли з кожною книгою автор тільки покращую свої вміння. Читала третю частину в оригіналі, тому знаю про що говорю. І нарешті вона виходить в перекладі, обов'язково добавлю в свою колекцію)

Ответить
Відгук
Коментар
Осталось

Оцінка

Кому:
Тема:
Закрити коментар до відгуку
Дім у волошковому морі

Т. Дж. Клюн

260 
Купити
Catching Fire

Сьюзен Коллинз

396 
Купити
Жага. Книга 1

Трейси Вульф

310 
Купити
Казки. Книга 3. Кохання як у казці

Білл Віллінґем

300 
Купити
Bloodsong

Melvin Burgess

428 
Купити
Вгору