Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Увійти
/
Реєстрація
Реєстрація дозволяє Вам користуватись додатковими послугами нашого магазину
Кошик
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Києву

БЕЗКОШТОВНО
при замовленні від 500 грн.

Кетодієта. Як жити довго і думати швидко

Кетодієта. Як жити довго і думати швидко - купити і читати книгу
Натисніть на зображення для розширеного перегляду
Кетодієта. Як жити довго і думати швидко - купити і читати книгу
Кетодієта. Як жити довго і думати швидко - купити і читати книгу
Кетодієта. Як жити довго і думати швидко - купити і читати книгу
Кетодієта. Як жити довго і думати швидко - купити і читати книгу
0.00
0 відгуків
Артикул:215120

Характеристики книги "Кетодієта. Як жити довго і думати швидко"

Видавництво:

Рік видання: 2020

Кількість сторінок:

240

Мова:

Українська

Ілюстрації:

нема ілюстрацій

Папір:

типографський

Перекладач:

ISBN:

978-966-03-9257-1

Обкладинка:

7БЦ - тверда

Формат:

70×100/16 (170x240 мм)

Вага:

200 г

Опис книги «Кетодієта. Як жити довго і думати швидко»

Олена Ісламкіна — наукова журналістка, авторка блогу Cilantro, який розповідає про еволюційний підхід до здорового способу життя, авторка унікального курсу кетобіохакінга і співзасновниця бренду «Rebels» &mda...

Опис книги «Кетодієта. Як жити довго і думати швидко»

Олена Ісламкіна — наукова журналістка, авторка блогу Cilantro, який розповідає про еволюційний підхід до здорового способу життя, авторка унікального курсу кетобіохакінга і співзасновниця бренду «Rebels» — розумного шоколаду без цукру та брехні.

Дев'ять років тому Олена перейшла на кетодієту — високожировий низьковуглеводний раціон. І виявила, що можна їсти сало, український суперфуд, і оздоровлюватися. За кілька місяців на жирній дієті Олена схудла на 8 кг, позбулася мігрені і алергії, в рази збільшила продуктивність.

Олена почала спілкуватися з експертами: лікарями, вченими, істориками — і виявила, що все, що ми вважаємо «правильним» харчуванням, зовсім неправильне. Ми відмовилися від цільних, натуральних, смачних продуктів з вини цукрових магнатів, які платили хабарі за наукові роботи, які відбілюють цукор. Ми вважаємо соковиті стейки, вершкове масло і яйця небезпечною їжею, тому що радянські партійні діячі вирішили, що все смачне — буржуазне, а справжній комуніст повинен їсти пісно і прісно.

Розслідування того, як «корисна» їжа може зробити нас хворими і слабкими, і як «заборонена» допомагає позбавитися зайвої ваги, діабету, проблем із печінкою, «високого» холестерину, СПКЯ та багатьох інших проблем і стало основою цієї книги.

У цій книзі зібрані думки лікарів різних спеціальностей, історії успіху людей, які відкрили для себе кетодієту, і факти, підтверджені посиланнями на якісні наукові дослідження.

Навіть якщо ви поки не готові вступити у світ, де на дієті не рахують калорії, де не відчувають болісного почуття голоду, де не залежать від їжі, ця книга стане вашим провідником у світ міфів про їжу, покаже, чому ХХ століття пройшло під знаменами жирофобії.

А якщо ви готові до нового, якщо ви хочете жити довго і думати швидко — в книзі зібрані корисні поради щодо переходу на кето-харчування, створення правильного кетораціону, а також наведені рецепти кето-страв, які доведуть, що «страждати» на кето не потрібно. Скуштуйте їх, і ви зрозумієте, що кетодієта — це не тільки корисно, а ще й дуже-дуже смачно. Прошу до столу!

Відгуки про книгу «Кетодієта. Як жити довго і думати швидко»

Тут можете залишити
свій відгук про товар

Відгук
Коментар
Осталось

Оцінка

Кому:
Тема:
Закрити коментар до відгуку
Інтервальне голодування

Джейсон Фанг

240 
Купити
Ты просто WOW!

Анита Луценко

639 
Купити
Обложки книг Джейн Кирби
Диета для "чайников"

Джейн Кирби

140 
Купити
Вгору