Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Увійти
/
Реєстрація
Реєстрація дозволяє Вам користуватись додатковими послугами нашого магазину
Кошик
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Києву

БЕЗКОШТОВНО
при замовленні від 500 грн.

Кар'єрні ігри. Як узяти владу у свої руки

Кар'єрні ігри. Як узяти владу у свої руки - купити і читати книгу
Натисніть на зображення для розширеного перегляду
0.00
0 відгуків
Артикул:178216

Характеристики книги "Кар'єрні ігри. Як узяти владу у свої руки"

Видавництво:

Рік видання: 2018

Кількість сторінок:

240

Мова:

Українська

Перекладач:

ISBN:

978-617-7552-47-4

Обкладинка:

Тверда

Формат:

60×90/16 (145x215 мм)

Вага:

285 г

Опис книги «Кар'єрні ігри. Як узяти владу у свої руки»

Багато людей вірить, що світ — справедливе місце, де кожен отримує те, на що заслуговує. Не обманюйте себе, — закликає автор цієї книжки,  — реальність не така, як нам хочеться. Гірка правда в тому,...

Опис книги «Кар'єрні ігри. Як узяти владу у свої руки»

Багато людей вірить, що світ — справедливе місце, де кожен отримує те, на що заслуговує. Не обманюйте себе, — закликає автор цієї книжки,  — реальність не така, як нам хочеться. Гірка правда в тому, що за кожну сходинку кар’єрної драбини точиться боротьба, і що менше керівних посад, то запекліша конкуренція.

Майже в кожній компанії є тільки один виконавчий директор, у кожній фірмі — лише один керівник, кожною країною керує тільки один президент або прем’єр-міністр. Ви можете мати хист і відповідні комунікативні навички, проте вам доводиться вдовольнятися невпливовою посадою через те, що не маєте бажання чи змоги боротися за владу.

 

ДЛЯ КОГО ЦЕ ВИДАННЯ

Книжка для широкого кола читачів, усіх, хто цікавиться психологією, саморозвитком, для HR-спеціалістів, керівників усіх рівнів.

 

ЧОМУ ЦЯ КНИЖКА

Автор цієї книжки переконує, що кожен може й мусить навчитися конкурувати, застосовуючи принципи влади, щоб досягнути успіхів та навчитися перемагати у професійних баталіях. Ви можете не погодитися з ними, але маєте це прочитати.

 

ПРО АВТОРА

Джефрі Пфефер — професор Стенфордської вищої школи бізнесу. Викладав в Університеті Каліфорнії (Берклі) та Іллінойському університеті в Урбана-Шампейн. Професор Гарвардської та Лондонської бізнес-шкіл, Сингапурського університету менеджменту.

 

ВІДГУКИ

Пфефер, експерт із теми влади, у цій незамінній книжці подав свої найважливіші ідеї. Він зумів поєднати академічну зваженість і прикладну мудрість у чудовому тексті.

Джим Коллінз, автор «Від хорошого до величного» та «Величні за власним вибором»

 

Ця книжка пропонує відвертий і реалістичний погляд на сходження на вершину, відкриваючи неочікувані й зухвалі шляхи до процвітання в конкурентному робочому середовищі.

Publishers Weekly
 

ЦИТАТИ

Про впізнаваність

Отож, людям подобається пам’ятати, зокрема і вас! Якщо хочете, щоб ваші зусилля оцінили, зробіть себе помітними. Та крім цього, врахуйте, що «ефект знайомства з об’єктом» впливає на вподобання. Одне слово, принцип здебільшого такий: вас виберуть, якщо згадають.

 

Про бажання всім подобатися

Люди часто не наважуються просити і надто вирізнятися, побоюючись, що комусь не сподобається їхня поведінка, що хтось вважатиме їх вискочками й нахабами. Позбудьтеся бажання всім подобатися. Не сподівайтеся, що приязне ставлення допоможе прокласти шлях до влади. Треба пробиватися до влади, бо за вас цього ніхто не зробить.

 

Про доброзичливість

Людям важливо, щоб до них говорили доброзичливо — це підвищує самооцінку. Якщо дати суперникові щось, від чого він краще почуватиметься, це принесе користь насамперед вам, особливо коли такий крок не вимагає великих зусиль. Саме тому члени рад директорів і боси часто кажуть підлеглим щось приємне, перш ніж виставити за двері.

Джефрі Пфефер
США, 23.07.1946

Джефрі Пфефер - американський вчений, професор.

Читати повністю

Відгуки про книгу «Кар'єрні ігри. Як узяти владу у свої руки»

Тут можете залишити
свій відгук про товар

Відгук
Коментар
Осталось

Оцінка

Кому:
Тема:
Закрити коментар до відгуку
Как составить резюме для чайников
Как составить резюме для чайников

Джойс Лейн Кеннеди

280 
Купити
Мистецтво добору персоналу

Світлана Іванова

440 
Купити
Обложка книги Джойс Лейн Кеннеди
Как составить резюме для "чайников"

Джойс Лейн Кеннеди

50 
Купити
Антирабство. Найди свое призвание

Алёна Владимирская

322 
Купити
Interview Secrets

Heather Salter

273 
Купити
Вгору