Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Увійти
/
Реєстрація
Реєстрація дозволяє Вам користуватись додатковими послугами нашого магазину
Кошик
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Києву

БЕЗКОШТОВНО
при замовленні від 500 грн.

Как хочет женщина. Мастер-класс по науке секса

Как хочет женщина. Мастер-класс по науке секса - купити і читати книгу
Натисніть на зображення для розширеного перегляду
Как хочет женщина. Мастер-класс по науке секса - купити і читати книгу
Как хочет женщина. Мастер-класс по науке секса - купити і читати книгу
5.00
1  відгук
Артикул:148184

Характеристики книги "Как хочет женщина. Мастер-класс по науке секса"

Видавництво:

Рік видання: 2022

Кількість сторінок:

336

Мова:

Російська

Папір:

офсетний

ISBN:

978-966-993-755-1, 978-966-993-851-0

Обкладинка:

Обкладинка з клапанами

Формат:

70×100/16 (170x240 мм)

Вага:

495 г

Опис книги «Как хочет женщина. Мастер-класс по науке секса»

Про книгу Наукові відповіді на всі питання про жіночому тілі і тому, як реалізувати власний сексуальний потенціал. Ця книга - дослідження того, як влаштована жіноча сексуальність, засноване на наукових дослідженнях і...

Купити інші книги автора

Опис книги «Как хочет женщина. Мастер-класс по науке секса»

Про книгу

Наукові відповіді на всі питання про жіночому тілі і тому, як реалізувати власний сексуальний потенціал.

Ця книга - дослідження того, як влаштована жіноча сексуальність, засноване на наукових дослідженнях і нейробіології. Вона здатна змінити вашу сексуальне життя на краще.

Протягом останнього десятиліття вчені намагалися винайти аналог "Віагри" для жінок. Де ж ця "рожева таблетка"? Ця книга пояснює, чому така таблетка неможлива. Зате вона розповідає про тих відкриттях в області жіночої сексуальності, які були зроблені за час пошуку чарівної пігулки.

Перший урок від Емілі Нагоскі в тому, що у кожної жінки своя сексуальність, унікальна як відбиток пальця, і жінки набагато сильніше відрізняються один від одного, ніж чоловіки. Тому ніколи не намагайтеся судити про себе по чужому досвіду. Жінки різні - і це нормально.

Другий урок - секс завжди пов'язаний із зовнішнім контекстом. Все, що відбувається в повсякденному житті жінки, впливає на її збудження, пристрасть і оргазм. І коли ви зрозумієте, як працює ваш механізм сексуальної реакції, ви візьмете під контроль і зовнішнє середовище, і власний мозок, щоб максимально розкрити свій сексуальний потенціал навіть в недосконалому світі.

Дослідження з різних областей науки доводять, що ключовий фактор повноцінного сексуального життя - не те, що і як жінка робить в ліжку, а то, як вона до цього ставиться. Це означає, що стрес, настрій і довіру грають найважливішу роль - і як тільки ви це усвідомлюєте, то зможете впливати на ці фактори і реалізувати свій сексуальний потенціал.

На якому б етапі свого сексуального шляху ви не знаходилися, повністю чи ви задоволені за недостатністю майна хочете, щоб далі було тільки краще, або ви страждаєте і шукаєте відповіді, після прочитання цієї книги ви точно зможете поліпшити ваше сексуальне життя. Ви побачите, що з точки зору сексуальних відносин ви цілісні і здорові - навіть якщо ви поки не зовсім впевнені в цьому.


Від автора

Бути експертом в області статевого виховання значить без кінця відповідати на питання. Студенти, друзі, друзі друзів і сторонні мені люди без кінця надсилають питання про сексуальне бажання, порушення, задоволенні, а також про болю, пов'язаного із сексуальними стосунками, про оргазмах, фетишах, фантазіях, виділених і масі інших речей.


Ось кілька прикладів подібних питань:

  • Коли мій партнер проявляє ініціативу, я йому охоче підігрую. Але, схоже, я ніколи не пропоную секс сама. Чому?
  • Я бачила передачі про жінок, які не отримують задоволення від сексу, тому що вічно незадоволені своїм тілом. Це якраз про мене. Як мені позбавитися від цієї звички?
  • Я читала десь, що іноді жінки в тривалих відносинах перестають цікавитися сексом, навіть якщо як і раніше люблять свого партнера. Це точно мій випадок. Що зробити, щоб знову захотіти сексу з партнером?
  • По-моєму, у мене ніколи не було оргазму ...

 

За кожним з таких питань ховається один і найважливіший: "Я взагалі нормальна?" (І майже завжди відповідь одна - так).

У цій книзі я зібрала відповіді на найрізноманітніші питання. Я спостерігала радикальні зміни у тих, хто отримував відповіді, засновані і на найсвіжіших наукових даних, і на прикладах жінок, розібралися з сексуальною стороною свого життя і змінили відносини з власним тілом. Ці жінки і стали героїнями моєї книги. Розповідаючи їх історії, я дуже сподіваюся дати вам достатньо сил, щоб йти власною дорогою і реалізувати свій сексуальний потенціал.


Для кого ця книга

Для жінок, які хочуть отримати відповіді на всі питання про сексуальне життя і реалізувати свій сексуальний потенціал.

Відгуки про книгу «Как хочет женщина. Мастер-класс по науке секса»

0

Заказывала на пару с "Тело, еда, секс и тревога ...". И эта и та книги стоят своего внимания.

Ответить
Відгук
Коментар
Осталось

Оцінка

Кому:
Тема:
Закрити коментар до відгуку
Вгору