Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Увійти
/
Реєстрація
Реєстрація дозволяє Вам користуватись додатковими послугами нашого магазину
Кошик
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Києву

БЕЗКОШТОВНО
при замовленні від 500 грн.

Художня праця. Альбом (для старшого дошкільного віку)

Художня праця. Альбом (для старшого дошкільного віку) - купити і читати книгу
Натисніть на зображення для розширеного перегляду
0.00
0 відгуків
Артикул:147210

Характеристики книги "Художня праця. Альбом (для старшого дошкільного віку)"

Видавництво:

Рік видання: 2013

Кількість сторінок:

96

Мова:

Українська

ISBN:

978-617-656-283-2

Обкладинка:

3 - м'яка

Формат:

84×108/16 (205x260 мм)

Вага:

100 г

Опис книги «Художня праця. Альбом (для старшого дошкільного віку)»

Альбом «Художня праця» призначений для занять із дітьми старшого дошкільного віку, які готуються до школи. У ньому запропоновано заняття з таких видів художньої праці, як аплікація, ліплення, конструювання. Тематик...

Купити інші книги автора

Опис книги «Художня праця. Альбом (для старшого дошкільного віку)»

Альбом «Художня праця» призначений для занять із дітьми старшого дошкільного віку, які готуються до школи. У ньому запропоновано заняття з таких видів художньої праці, як аплікація, ліплення, конструювання. Тематика робіт дібрана з урахуванням вікових особливостей дітей 5–6 років.

Посібник допоможе прищепити дитині інтерес до художньої творчості, захопити процесом праці та навчити її виготовляти оригінальні вироби власними руками. Маленькі майстри створюватимуть паперові квіти, птахів із листя, печиво із солоного тіста, метеликів із пластиліну, одяг із ниток. Вони навчаться виробляти не лише чудові листівки для своїх рідних і друзів до свят, а й навіть — пейзажні композиції, якими можна прикрашати оселю. Для цього не обов’язково шукати використовувати незвичні та дорогі матеріали. Знадобляться саме ті, які завжди під рукою: папір, картон, листя, пластилін, солоне тісто.

В альбомі подано методичні поради, наочне зображення та поетапний опис виготовлення кожного виробу. До деяких робіт в окремих додатках уміщено шаблони. Усі заняття супроводжуються віршиком чи загадкою, що сприятиме розвиткові мовлення й образного мислення дитини.

Прийомами аплікації, ліплення та конструювання діти зможуть навчитися, працюючи індивідуально чи колективно.

Особливість альбому «Художня праця» є сезонне планування тем занять. Їх кількість і періодичність — 34 заняття на навчальний рік, по одному щотижня — відповідає вимогам чинних програм для дітей старшого дошкільного віку. Тривалість кожного заняття повинна становити не більше як 25 хвилин. 

«Художня праця» відповідає вимогам Базового компонента дошкільної освіти та чинних програм із розвитку, виховання і навчання дітей 5–6 років, рекомендованих Міністерством освіти і науки України.

Відгуки про книгу «Художня праця. Альбом (для старшого дошкільного віку)»

Тут можете залишити
свій відгук про товар

Відгук
Коментар
Осталось

Оцінка

Кому:
Тема:
Закрити коментар до відгуку
Вгору