Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Увійти
/
Реєстрація
Реєстрація дозволяє Вам користуватись додатковими послугами нашого магазину
Кошик
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Києву

БЕЗКОШТОВНО
при замовленні від 500 грн.

Хорошие девочки отправляются на небеса, а плохие - куда захотят...

Хорошие девочки отправляются на небеса, а плохие - куда захотят... - купити і читати книгу
Натисніть на зображення для розширеного перегляду
0.00
0 відгуків
Артикул:177432

Характеристики книги "Хорошие девочки отправляются на небеса, а плохие - куда захотят..."

Автор:

Видавництво:

Рік видання: 2019

Кількість сторінок:

282

Мова:

Російська

Ілюстрації:

нема ілюстрацій

Папір:

офсетний

ISBN:

978-5-9614-6892-2

Обкладинка:

М'яка

Формат:

70х10/32 (120x165 мм)

Вага:

190 г

Опис книги «Хорошие девочки отправляются на небеса, а плохие - куда захотят...»

Жінкам з раннього дитинства вселяють, що вони повинні бути "хорошими". Їх головне призначення в житті - бути хорошою матір'ю і дружиною. З усім іншим впораються чоловіки. І жінки, самі того не усвідомлюючи, стают...

Опис книги «Хорошие девочки отправляются на небеса, а плохие - куда захотят...»

Жінкам з раннього дитинства вселяють, що вони повинні бути "хорошими". Їх головне призначення в житті - бути хорошою матір'ю і дружиною. З усім іншим впораються чоловіки. І жінки, самі того не усвідомлюючи, стають залежними. Вони відмовляються від своїх істинних бажань і прагнень на догоду інтересам своїх близьких. Головне - бути поступливішою і бажаною. Ця мета затуляє собою величезну кількість можливостей. Жінка обмежує себе у самовизначенні, незалежності, кар'єрі і у владі. Замість того щоб шукати себе, вона намагається сподобатися оточуючим. Автор цієї книги, розповівши безліч життєвих історій, доводить: лагідні й покірні жінки, відмовившись заради сім'ї і дітей від освіти, кар'єри і взагалі будь-якого розвитку, втрачають свою індивідуальність і стають нецікавими своїм партнерам. Пора вже прокинутися і сказати собі "Я у себе одна. Чого я хочу насправді? Що відчуваю? Куди йду?", Стати незалежною особистістю, почати реалізовувати свій творчий потенціал і рухатися до нових звершень.

 

Цитата

"Зовсім недавно суспільство не вимагало від жінки бути сміливою, рішучою і наполегливою. Навпаки, воно наполягало на ніжному характері і податливому вдачу. Дівчаток привчали подобатися, бути привітними і поступливими. Але часи змінилися. У сучасному світі вчорашні тихі озирнулися і поставили цілком резонним питанням : "а чому, власне, ми повинні виправдовувати чиїсь очікування?" Уте Ерхардта переконливо доводить, що сьогодні виграють сміливі, ті, хто вважає за краще залишатися собою, а не гнатися за схваленням оточуючих "

Етері Чаландзия, журналіст, письменник

 

Хто автор

Уте Ерхардта - відомий психолог, письменник, бізнес-тренер. Близько 10 років займається розробкою авторських програм, спрямованих на підвищення комунікативних здібностей та розвитку лідерських якостей персоналу. Веде приватну психотерапевтичну практику.

Відгуки про книгу «Хорошие девочки отправляются на небеса, а плохие - куда захотят...»

Тут можете залишити
свій відгук про товар

Відгук
Коментар
Осталось

Оцінка

Кому:
Тема:
Закрити коментар до відгуку
Вгору