Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Увійти
/
Реєстрація
Реєстрація дозволяє Вам користуватись додатковими послугами нашого магазину
Кошик
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Києву

БЕЗКОШТОВНО
при замовленні від 500 грн.

Емоції на роботі. Як вони сприяють нашій успішності

Емоції на роботі. Як вони сприяють нашій успішності - купити і читати книгу
Натисніть на зображення для розширеного перегляду
Емоції на роботі. Як вони сприяють нашій успішності - купити і читати книгу
Емоції на роботі. Як вони сприяють нашій успішності - купити і читати книгу
Емоції на роботі. Як вони сприяють нашій успішності - купити і читати книгу
Емоції на роботі. Як вони сприяють нашій успішності - купити і читати книгу
0.00
0 відгуків
Артикул:211499

Характеристики книги "Емоції на роботі. Як вони сприяють нашій успішності"

Видавництво:

Рік видання: 2020

Кількість сторінок:

264

Мова:

Українська

Перекладач:

ISBN:

978-617-7863-15-0

Обкладинка:

7БЦ - тверда

Формат:

60×90/16 (145x215 мм)

Вага:

300 г

Опис книги «Емоції на роботі. Як вони сприяють нашій успішності»

Нам нав’язали, що справжній професіонал придушує свої емоції та не дає волі почуттям. А якщо це неправильно? Експертки з розвитку компаній Ліз Фослейн та Моллі Вест Даффі розвінчують цей міф і запевняють: ігноруючи емоці...

Опис книги «Емоції на роботі. Як вони сприяють нашій успішності»

Нам нав’язали, що справжній професіонал придушує свої емоції та не дає волі почуттям. А якщо це неправильно? Експертки з розвитку компаній Ліз Фослейн та Моллі Вест Даффі розвінчують цей міф і запевняють: ігноруючи емоції на роботі, ми ризикуємо припуститися багатьох помилок. За допомогою прикладів та різноманітних досліджень вони доводять: успішні команди народжуються лише там, де є психологічна безпека і емоційний баланс. Відчуття успіху щодо річного звіту і підвищення зарплатні — значущі емоції, але й радість від схвального емоджі директора, злість на колегу, що не прибрав за собою, чи заздрість — не менш важливі під час роботи.

 

ДЛЯ КОГО КНИЖКА

Для всіх, хто відчував самотність, нудьгу, розчарування, перенавантаження або невпевненість на роботі, а також для менеджерів, які прагнуть створити успішну команду й культуру.

 

ЧОМУ ВАРТО ПРИДБАТИ КНИЖКУ «ЕМОЦІЇ НА РОБОТІ»

У цій книжці авторки подають корисні поради та дотепні ілюстрації про ситуації, які виникали майже за кожним робочим столом. Ліз Фослейн та Моллі Вест Даффі доведуть, чому варто припинити пригнічувати свої емоції на роботі, знайти правильні канали спрямування заздрості й тривоги, створити краще і приємніше робоче місце та нарешті полюбити понеділок.

 

ПРО АВТОРОК

Ліз Фослейн — директорка з контенту Humu, компанії, яка за допомогою поведінкових наук працює над покращенням команд. Колонки та ілюстрації Ліз були опубліковані в таких виданнях, як Economist, New York Times, NPR та Freakonomics.

Моллі Вест Даффі — експертка з організаційного та лідерського розвитку, колишня провідна організаційна дизайнерка у світовій інноваційній компанії IDEO. Публікується в таких виданнях, як Harvard Business Review, Entrepreneur, Fast Company та Quartz.

 

ВІДГУКИ

"Ця книга одна з найбільш оригінальних, проникливих і насичених гумором ділових книг, які я читав останнім часом. Вона змінить вашу думку про роль почуттів на робочому місці."

Кел Ньюпорт, автор книги «Не турбувати. Як сфокусуватися в інформаційному шумі!»

 

"Ліз Фослейн та Моллі Вест Даффі говорять про замовчувану, але актуальну тему — як емоції в офісі впливають на нашу здатність бути лідером та процвітати на кожному рівні нашої кар’єри."

Адам Дж. Курц, художник та автор книги «Речі — це те, що ти з них робиш».

 

ЦИТАТИ

Що важливіше за емоційний інтелект

"Припускаємо, що ви чули про емоційний інтелект (EQ) — здатність розпізнавати і розуміти те, як почуваєтесь ви самі й довколишні. Та справжні досягнення на роботі вимагають ступити на крок далі від емоційного інтелекту: ви маєте бути розумно емоційними. Це означає, що передання ваших почуттів має відповідати конкретній ситуації. Для цього потрібно вільно володіти емоціями — продуктивно помічати емоцію та знати, як і коли перетворити відчуття на здорову дію."

Про післяробочий ритуал

"Вашому мозку буде краще, якщо він знатиме сигнал «Роботу скінчено!». Ось кілька ідей: підіть додому пішки або поїдьте на велосипеді (навіть короткі періоди фізичного навантаження корисні), медитуйте дорогою додому, слухайте музику, читайте журнал або піднімайте гирі (деякі дослідження показують, що тренування з вагою поліпшує настрій краще, ніж кардіонавантаження)."

Відгуки про книгу «Емоції на роботі. Як вони сприяють нашій успішності»

Тут можете залишити
свій відгук про товар

Відгук
Коментар
Осталось

Оцінка

Кому:
Тема:
Закрити коментар до відгуку
Fooled by Randomness

Nassim Nicholas Taleb

469 
Купити
Ego is the Enemy

Раян Голидей

496 
Купити
Вгору