Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Увійти
/
Реєстрація
Реєстрація дозволяє Вам користуватись додатковими послугами нашого магазину
Кошик
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Києву

БЕЗКОШТОВНО
при замовленні від 500 грн.

Доблесть ацтеків

Доблесть ацтеків - купити і читати книгу
Натисніть на зображення для розширеного перегляду
0.00
0 відгуків
Артикул:176443

Характеристики книги "Доблесть ацтеків"

Рік видання: 2018

Кількість сторінок:

104

Мова:

Українська

ISBN:

978-617-7672-05-9

Обкладинка:

7БЦ - тверда

Формат:

60×84/8 (205x290 мм)

Вага:

415 г

Опис книги «Доблесть ацтеків»

Запрошуємо тебе, читачу, до подорожі вглиб віків, на далекий Американський континент, де 500 років тому досягла найвищого розквіту і загинула у війні двох цивілізацій – європейської та індіанської – могутня імпе...

Опис книги «Доблесть ацтеків»

Запрошуємо тебе, читачу, до подорожі вглиб віків, на далекий Американський континент, де 500 років тому досягла найвищого розквіту і загинула у війні двох цивілізацій – європейської та індіанської – могутня імперія ацтеків, залишивши людству безліч нерозгаданих таємниць.

З нашої книжки та інших джерел ти дізнаєшся, що індіанці будували найбільші в світі міста, палаци, школи і височенні піраміди-храми своїм богам, вирощували щедрі врожаї, створили неповторне самобутнє мистецтво, здійснили відкриття в астрономії, математиці, медицині та інших науках і записали ці знання для нащадків у сотнях тисяч книг-кодексів. Жили в гармонії з природою, а ворогів перемагали спритністю і хоробрістю. Але не вміли плавити залізо, виготовляти вогнепальну зброю. А тому звитяга і самовідданість ацтеків не перемогли жорстокість, підступність і зажерливість озброєних рушницями і гарматами іспанських завойовників-конкістадорів, засліплених блиском ацтекського золота.

Мистецькі шедеври, культура, віковічні знання, книги-письмена, міста, тисячолітня цивілізація індіанців були безжально знищені, а горді племена перетворені на рабів. Людство зазнало чергової непоправної втрати.

Історія ацтеків – це послання з глибини віків нам – людям ХХІ століття, щоб не повторювали трагічних помилок минулого, шанували життя і культуру кожного народу і кожної людини, берегли «український світ», вивчали історію рідного краю, досліджували і розвивали національне мистецтво – воно дивовижне й неповторне.

Тіна Керрол-Мариниченко
Переглянути всі книги автора

Відгуки про книгу «Доблесть ацтеків»

Тут можете залишити
свій відгук про товар

Відгук
Коментар
Осталось

Оцінка

Кому:
Тема:
Закрити коментар до відгуку
Вгору