Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Увійти
/
Реєстрація
Реєстрація дозволяє Вам користуватись додатковими послугами нашого магазину
Кошик
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Києву

БЕЗКОШТОВНО
при замовленні від 500 грн.

Чизкейк всередині. Книга друга


Чизкейк всередині. Книга друга - купити і читати книгу
Натисніть на зображення для розширеного перегляду
Чизкейк всередині. Книга друга - купити і читати книгу
Чизкейк всередині. Книга друга - купити і читати книгу
Чизкейк всередині. Книга друга - купити і читати книгу
5.00
1  відгук
Артикул:190968

Характеристики книги "Чизкейк всередині. Книга друга"

Рік видання: 2019

Кількість сторінок:

128

Мова:

Українська

Перекладач:

ISBN:

978-617-7559-92-3

Обкладинка:

Тверда

Формат:

84×108/32 (130x200 мм)

Вага:

580 г

Опис книги «Чизкейк всередині. Книга друга»

Представляємо Вашій увазі продовження унікального кулінарного бестселера Вікторії Мельник – " Чизкейк всередині . Книга друга". Це абсолютно нові авторські рецепти чизкейків, тортів і інших ласощів з доповненим...

Опис книги «Чизкейк всередині. Книга друга»

Представляємо Вашій увазі продовження унікального кулінарного бестселера Вікторії Мельник – "Чизкейк всередині. Книга друга". Це абсолютно нові авторські рецепти чизкейків, тортів і інших ласощів з доповненими блоками теоретичної частини.

Як і в першій книзі, ви знайдете тут лише робочі рецепти десертів, які під силу освоїти і приготувати всім. На початку видання – базова теорія разом з новими техніками і маленькими порадами, які суттєво полегшать процес приготування. Автор ділиться секретами створення ідеальних бісквітів, розповідає все про збирання, покриття і вирівнювання тортів, дає ідеї для приготування кремів.

Завдяки "Чизкейк всередині. Книга друга" ви навчитеся готувати дивовижні торти, чизкейки, бісквіти і пироги "як на картинці", зможете спробувати нові незвичайні текстури, подачу і поєднання смаків. Подаруйте своїм близьким і коханим мусовий чизкейк, полуничний пломбір або горіховий тарт, від яких неможливо відірватися.

Доторкніться до магії створення справжніх солодких шедеврів!

Книга "Чизкейк всередині 2" буде цікава як кулінарним гуру, які зможуть почерпнути багато цікавих ідей для приготування, так і домашнім кондитерам, які хочуть порадувати себе і своїх близьких десертами власного приготування.

 

Про автора

Вікторія Мельник – кондитер-самоучка, кулінарний митець, автор книги "Чизкейк всередині. Складні й незвичайні торти — легко!", фуд-фотограф і творець блогу в інстаграмі @vicky_bakery, який налічує понад 150 тис. підписників.

Відгуки про книгу «Чизкейк всередині. Книга друга»

0

Першу книгу купила за рекомендацією подруги, другу - вже за власним бажанням, бо вона реально крута. Чизкейк всередині - не схожа на інші кулінарні книги хоча б тим, що дає справді зрозумілі і, головне, дуже смачні рецепти випічки. Здається, навіть людина, яка вперше бере в руки вінчик, зможе правильно приготувати чизкейк. Ще книга естетично прекрасна, від тих фуд-фотографій течуть слюньки. Тож у висновку рекомендую книгу усім хто любить смаколики і обожнює їх готувати

Ответить
Відгук
Коментар
Осталось

Оцінка

Кому:
Тема:
Закрити коментар до відгуку
Cookies. The New Classics

Джесси Шевчик

1 093 
Купити
Пироги на любой вкус

Ирина Романенко

35 
Купити
Вгору