Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Увійти
/
Реєстрація
Реєстрація дозволяє Вам користуватись додатковими послугами нашого магазину
Кошик
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Києву

БЕЗКОШТОВНО
при замовленні від 500 грн.

Бджоли

Бджоли - купити і читати книгу
Натисніть на зображення для розширеного перегляду
Бджоли - купити і читати книгу
Бджоли - купити і читати книгу
Бджоли - купити і читати книгу
Бджоли - купити і читати книгу
5.00
1  відгук
Артикул:179451

Характеристики книги "Бджоли"

Автор:

Видавництво:

Рік видання: 2018

Кількість сторінок:

72

Мова:

Українська

Перекладач:

Ілюстратор:

ISBN:

978-966-915-239-8

Серія

Обкладинка:

7БЦ - тверда

Формат:

58x77/4 (280x380 мм)

Вага:

450 г

Опис книги «Бджоли»

Перше, що дивує в цій книжці, – її формат. Вона дуже велика. Можливо, це зроблено для того, щоб читачеві було легше уявити собі бджолу в натуральному розмірі. На більшості сторінок розмір зображених бджіл приблизно відпо...

Опис книги «Бджоли»

Перше, що дивує в цій книжці, – її формат. Вона дуже велика. Можливо, це зроблено для того, щоб читачеві було легше уявити собі бджолу в натуральному розмірі. На більшості сторінок розмір зображених бджіл приблизно відповідає реальному: 12-25 мм. На величезних розворотах міститься безліч маленьких бджілок, і дітей-читачів, звичайно, вражає таке «миготіння». Бджіл у цій книжці дійсно дуже-дуже багато.

І текст, і ілюстрації створені польським художником Пйотром Сохою, його співавтором став біолог Войцех Грайковський. Можна навести чимало прикладів гарних пізнавальних дитячих книжок, але «Бджоли» неодмінно будуть на початку цього списку.

Дитина, звичайно, насамперед дивиться на малюнки. Пйотр Соха працює в дуже незвичайній стилістиці, його малюнки нагадують одночасно й аплікації, і плакати, і сучасну інфографіку. У них багато гумору, багато кумедних і в той же час пізнавальних деталей. Так, один із найцікавіших і найпізнавальніших розгортів книжки називається «Біоніка». Тут автор показує, як людина наслідує живу природу, запозичуючи в неї різні ідеї: виявляється, бджолиний стільник став основою для різноманітних панелей зі стільниковою структурою. Ми можемо зустріти їх навіть у сноубордах і дошках для серфінгу!

До цієї книжки увійшло все, що стосується бджіл і що може зацікавити дитину: бджоли в міфах і легендах, використання меду в приготуванні їжі й косметиці, різновиди бджіл і особливості їхнього життя, десятки цікавих фактів про бджіл.

Ще одна важлива вартість цієї книжки полягає в тому, що вона дуже тісно пов'язана із сучасним життям — тим, яке проживає дитина-читач тут і зараз. Більшість книжок «про природу», дуже гарних і цікавих, розповідає про те життя, яке сучасна міська дитина спостерігати ніяк не може — про мишок й ведмедів, риб чи дикі квіти. Бджоли й мед — зовсім інша річ, у супермаркетах і спеціалізованих магазинах є й сам мед, і навіть знаряддя бджоляра. В «Бджолах» Пйотра Сохи цілі розгорти віддано розповідям про бджіл у місті, про пасіки на вантажівках і навіть про загрозу зникнення бджіл через зміни довкілля".

Пйотр Соха

Пйотр Соха - дитячий письменник та іллюстратор.

Читати повністю

Відгуки про книгу «Бджоли»

0
книга бджоли

і справді дуже велика

Ответить
Відгук
Коментар
Осталось

Оцінка

Кому:
Тема:
Закрити коментар до відгуку

5.00Кіра й таємниця бублика

Бодо Шефер

220 
Купити
Я так бачу

Творча майстерня «Аґрафка»

350 
Купити
Карти
Карти

Олександра Мізелінські

600 
Купити
#щотакематематика

Кузько Кузякін

145 
Купити
Вгору