Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Увійти
/
Реєстрація
Реєстрація дозволяє Вам користуватись додатковими послугами нашого магазину
Кошик
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Києву

БЕЗКОШТОВНО
при замовленні від 500 грн.

Автомобіль із Пекарської

Автомобіль із Пекарської - купити і читати книгу
Натисніть на зображення для розширеного перегляду
0.00
0 відгуків
Артикул:119081

Характеристики книги "Автомобіль із Пекарської"

Видавництво:

Рік видання: 2015

Кількість сторінок:

288

Мова:

Українська

ISBN:

978-966-03-7352-5

Обкладинка:

7БЦ - тверда

Вага:

280 г

Опис книги «Автомобіль із Пекарської»

Автомобіль із Пекарської

Купити інші книги автора

Вигнанець і чорна вдова

Андрій Кокотюха

270 
Купити
Таємниця підводного човна
Таємниця підводного човна

Андрій Кокотюха

200 
Купити
Гімназист і Чорна Рука

Андрій Кокотюха

200 
Купити
200 
Купити
Гімназист і Біла Ворона

Андрій Кокотюха

200 
Купити
Називай мене Мері…

Андрій Кокотюха

190 
Купити
Коханка з площі Ринок

Андрій Кокотюха

210 
Купити
Біла ніч

Андрей Кокотюха

200 
Купити
Червоний

Андрей Кокотюха

200 
Купити
Аномальна зона

Андрій Кокотюха

153 
Купити

Опис книги «Автомобіль із Пекарської»

Автомобіль із Пекарської

Андрій Кокотюха - всі книги
Андрій Кокотюха
Україна, 17.11.1970

Андрій Кокотюха входить до когорти сучасних українських письменників, до яких популярність прийшла в середині 90-х років ХХІ століття.

Читати повністю

Відгуки про книгу «Автомобіль із Пекарської»

Тут можете залишити
свій відгук про товар

Відгук
Коментар
Осталось

Оцінка

Кому:
Тема:
Закрити коментар до відгуку
Рецензії

Рецензия на книгу Автомобіль із Пекарської
2020-02-18 12:27:57

Андрій Кокотюха - відомий український письменник, автор чисельного художнього доробку різножанрових і різновікових творів, знаний автор сценаріїв успішних кінострічок. Твори автора досить часто здобувають літературні нагороди та користуються попитом у читачів. Чи не найбільшою популярністю серед них вирізняються детективи.

«Автомобіль з Пекарської» - продовження циклу ретродетективів Андрія Кокотюхи про кмітливого адвоката Климентія Кошового, котрий через певні обставини змушений був покинути Київ і перебратися до австро-угорського Львова. Загалом, це третій з семи ретророманів.  

Традиційно дія твору відбувається у Львові, час дії – 1911 рік. І, хоча головний герой не є детективом чи слідчим, і, здавалось, ну ніяк не пов'язаний зі злочинами й їх розкриттям, доля вперто штовхає його у саму гущу подій, де Клим просто змушений приміряти на себе роль слідчого. Цього разу перед Климом Кошовим стоїть на перший погляд занадто складне завдання, і як тільки детектив-аматор починає смикати за мотузки, ця складна справа виявляється ще й пікантною. Бо Львів не стояв осторонь європейських тенденцій у сфері розваг, зокрема: красиві автомобілі, кокаїн, клуб насолоди «Доміно», мазохізм і содомія. Ну ясна ж річ, що так розважалась заможна молодь, одним словом – богема.

Єдина дочка бориславського нафтового магната Агнеля Радомська ніколи не знала заборон, буквально купалася в батькових грошах. Її забаганки відразу ж виконувалися: окрема вілла на Пекарській, власний автомобіль даймлер, котрим правила сама, утіхи, стосунки з кримінальним авторитетом Сілезьким, скандали й епатаж – все це про неї. Одного ранку молоду панянку знаходять вбитою у автомобілі на власному подвір’ї. На пограбування несхоже, на нещасний випадок теж. Вбивство однозначно. Кому ж була вигідна смерть скандальної особи? Чи могла Агнеля комусь перейти дорогу? Чи вивідала чиюсь страшну таємницю? А може її смерть то страшна помста мільйонеру батьку?

Підозри падають на відомого нам з попередніх книг цього циклу кримінальника Сілезького. Кошового ж злочинці «просять» приватно розслідувати справу й домогтися виправдання Сілезького, бо той дійсно не вбивав коханої. Отож Клим разом зі своїм напарником Шацьким вміло береться до справи, ну і як годиться витягує на білий світ ну зовсім неприємні речі про Агнелю, про забави багатіїв та їх оточення. Тут ми знову зустрічаємося з героями попередніх книг: Магдою Богданович, Мареком Віхурою, Єжи Тимою, Карлом Ліндою.

Інтрига детективу «Автомобіль з Пекарської» майстерно притримана автором до самого фіналу роману. Роль убивці по черзі було приміряно чи не на кожного героя, крім Кошового й Шацького звісно. Андрій Кокотюха вдало стилізував львівську атмосферу богемного життя початку двадцятого століття.

Наступна книга серії – «Різник з Городоцької».

Втікач із Бригідок

Андрій Кокотюха

165 
Купити
Автомобіль із Пекарської
Автомобіль із Пекарської

Андрій Кокотюха

165 
Купити
Вигнанець і грішниця

Андрей Кокотюха

270 
Купити

Розділи, в яких можна купити "Автомобіль із Пекарської"

Вгору