Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Увійти
/
Реєстрація
Реєстрація дозволяє Вам користуватись додатковими послугами нашого магазину
Кошик
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Києву

БЕЗКОШТОВНО
при замовленні від 500 грн.

Ах, ця чудова Панама!

Ах, ця чудова Панама! - купити і читати книгу
Натисніть на зображення для розширеного перегляду
Ах, ця чудова Панама! - купити і читати книгу
Ах, ця чудова Панама! - купити і читати книгу
Ах, ця чудова Панама! - купити і читати книгу
Ах, ця чудова Панама! - купити і читати книгу
5.00
1  відгук
Артикул:174071

Характеристики книги "Ах, ця чудова Панама!"

Автор:

Видавництво:

Рік видання: 2018

Кількість сторінок:

288

Мова:

Українська

Перекладач:

ISBN:

978-966-2647-49-5

Обкладинка:

7БЦ - тверда

Формат:

70×100/16 (170x240 мм)

Вага:

560 г

Опис книги «Ах, ця чудова Панама!»

Чудова, неймовірно добра книжка про нерозлучних друзів, Ведмедика й Тигрика, які живуть у будиночку біля річки. Одного разу вони виловлюють з річки ящик з-під бананів, на якому написано "Панама". "Ах, Панама - ц...

Опис книги «Ах, ця чудова Панама!»

Чудова, неймовірно добра книжка про нерозлучних друзів, Ведмедика й Тигрика, які живуть у будиночку біля річки. Одного разу вони виловлюють з річки ящик з-під бананів, на якому написано "Панама". "Ах, Панама - це країна наших мрій, - вирішують друзі. - Бо Панама геть уся, вздовж і вшир, пахне бананами!" І вони вирішують помандрувати до Панами й оселитися в цій найпрекраснішій країні. Куди привели друзів їхні мандри, і де насправді найкраще жити - про це, і не тільки про це Ви дізнаєтеся із книжки чудового німецького письменника Яноша.

Відгуки про книгу «Ах, ця чудова Панама!»

0
Ах, ця чудова книга!

Це чудова, весела і дуже смішна книга про двох друзів-нерозлийвода та про їхні пригоди! Ведмедик і Тигрик - це два веселих і дуже позитивних друга. Вони живуть разом у невеличкому будиночку біля річки. Ведмедик щодня ходить ловити рибу, Тигрик - збирає гриби. А ввечері вони готують смачну вечерю і радіють тому, як гарно пройшов їхній день. Але одного дня Ведмедик виловив в річці ящик, на якому було написано "Панама", і від якого дуже смачно пахло бананами. Тож, не довго думаючи, наші друзі вирушають на пошуки цієї прекрасної країни, "країни наших мрій" як вони її називають - Панами. Ось так розпочинаються пригоди Ведмедика і Тигрика. А от чи знайдуть вони свою таку омріяну Панаму, і чи там справді все так, як вони думали, читайте і тоді дізнаєтесь:) В наступних історіях зі звірятами трапиться ще багато різних цікавих пригод: вони будуть шукати скарб, знайдуть нових друзів, віч-на-віч зустрінуться зі страшним розбійником, винайдуть пошту і телефон, влаштують веч

Ответить
Відгук
Коментар
Осталось

Оцінка

Кому:
Тема:
Закрити коментар до відгуку
Рецензії

Рецензия на книгу Ах, ця чудова Панама!
2020-02-19 10:39:55

«Ах, ця чудова Панама!» - це повне видання історій про Ведмедика і Тигрика. Історій 6, але це всі, які Янош написав про цих героїв.

Важливо знати, що цим історіям уже 40 років і вони фактично стали класикою європейської літератури для дітей. До прикладу, у своїх друзів за кордоном я не раз натрапляла на дитячий одяг, іграшки чи інші аксесуари із зображенням Ведмедика і Тигрика.

На жаль, український читач не надто знайомий із Яношем та його героями.

Самі ж історії дуже добрі. І смішні. І винахідливі. І непримітивні. Й останнє тут найважливіше. Бо якщо є такі дитячі книжки, як я називаю, для одноразового читання, то ця точно ні. Щоразу читаючи своїм двом синам, я віднаходжу глибокі фрази й пасажі. І хоча вони справді дуже простенькі, але наповнені сенсу. Наприклад, коли Ведмедик з Тигриком подаються в далекі світу, шукаючи свою «Панаму», своє найкраще місце для життя. І ось, ці мандри привели їх до їхнього ж дому, який – після подорожі – став найкращим місцем у світі. Як просто і як мудро.

Або одна з історій, де з’являється не надто позитивний персонаж Свинка, яка виманює наших героїв з дому, заохочує їх ігнорувати їхні обов’язки (поприбирати в хаті, зварити їжу тощо), натомість пропонуючи бити байдики. Що із цього вийшло? Дуже класний урок для Ведмедика і Тигрика. Але тут жодних повчань. Лише ситуація і наочні наслідки. Навіть дитина опісля зрозуміє, що з такими Свинками немає сенсу водитися.

Тут ще є класна історія про взаємодопомогу й підтримку, коли Тигрик потрапив до лікарні (бо в нього одна смужка виявилася не на своєму місці). Або смішна історія про вечірку з нагоди дня народження.

У нас це одна із улюблених книжок, читана-перечитана. І що важливо для мене як для дорослої – я ще не знудилася цитати ці історії. Бо вони непримітивні, повторюся.

Розділи, в яких можна купити "Ах, ця чудова Панама!"

Вгору