Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Увійти
/
Реєстрація
Реєстрація дозволяє Вам користуватись додатковими послугами нашого магазину
Кошик
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Києву

БЕЗКОШТОВНО
при замовленні від 500 грн.

104 дні без поліетилену

104 дні без поліетилену - купити і читати книгу
Натисніть на зображення для розширеного перегляду
104 дні без поліетилену - купити і читати книгу
104 дні без поліетилену - купити і читати книгу
104 дні без поліетилену - купити і читати книгу
104 дні без поліетилену - купити і читати книгу
0.00
0 відгуків
Артикул:218889

Характеристики книги "104 дні без поліетилену"

Видавництво:

Рік видання: 2020

Кількість сторінок:

192

Мова:

Українська

Вік:

16+

Ілюстрації:

кольорові

ISBN:

978-617-7960-01-9, 9786177960019

Обкладинка:

3 - м'яка

Формат:

84×108/32 (130x200 мм)

Вага:

200 г

Опис книги «104 дні без поліетилену»

Чи намагалися ви колись відмовитися від поліетилену? Ні-ні, ви не зрозуміли: взагалі від будь-якого можливого поліетилену, навіть того, у який загорнені ваші ліки й предмети гігієни. Спробуйте лише роздивитися, скільки його у ...

Опис книги «104 дні без поліетилену»

Чи намагалися ви колись відмовитися від поліетилену? Ні-ні, ви не зрозуміли: взагалі від будь-якого можливого поліетилену, навіть того, у який загорнені ваші ліки й предмети гігієни. Спробуйте лише роздивитися, скільки його у вашій оселі — на кухні, у ванній, у спальні і навіть на балконі. Сьогодні всі ми знаємо, що поліетилен забруднює довкілля й шкодить нашому здоров’ю, проте далеко не всі можемо відмовитися від нього хоча б на кілька тижнів.

Маріанна Бойко прийняла цей виклик, провівши 104 дні без звичних пластикових речей. Як піти за покупками без жодного пакета? Як бути із шампунями та косметикою? І що робити, якщо турботлива продавчиня на ринку наполегливо пакує вам городину в пакет, здивовано промовляючи: «Доцю, та це ж безкоштовно?» Авторка провела свій експеримент  в українських реаліях і охоче ділиться лайфхаками, як не тільки відмовитися від використання поліетилену, а й стати екоблогером і допомагати іншим усвідомити важливість зменшення сміття на планеті.

 

Про авторку

Маріанна екоблогерка, лекторка зі свідомого споживання, мотиваційна спікерка. Клієнти Маріанни — малий, середній, великий бізнес, міжнародні організації (компанії «Лореаль», «Інтертоп», ООН, Укргазбанк, Procter & Gamble та інші). Авторка проекту Zero Waste Ukraine, який працює над адаптацією світової теорії Zero Waste (нуль відходів) під українські реалії. Власниця бренду багаторазових торб Act Green.

У 2015 році Маріанна вирішила поекспериментувати та запустила проект «104 дні без поліетилену». Протягом цього терміну потрібно було не використовувати в побуті поліетиленове пакування. Маріанна створила сторінку на Фейсбуці і щодня розповідала про свої перемоги та невдачі. Проектом зацікавилися ЗМІ, почали долучатися інші люди. Із часом Маріанна почала розповідати про свій досвід в інтерв’ю, на фестивалях, у школах та інших івентах і стала екотренеркою.

Також з’явилася програма на радіо «Свідоме життя з я Маріанною Бойко».

«Завдяки своєму досвіду я допомагаю людям ставитися до природи дбайливіше, із цікавістю й турботою. А також полегшую шлях екосвідомості. Із чого почати, як знайти підтримку, які складнощі й радощі вас очікують і як до цього підготуватися? Як зменшити кількість відходів, як зекономити сімейний бюджет, як робити радісні та раціональні закупки, як берегти ресурси сімейні та природні — і все це з урахуванням українського менталітету, нашого минулого, звичок”, — каже авторка.

За словами Маріанни, її місія — аби кожен українець проживав сучасне, цікаве життя, але при цьому розумів свій вплив на довкілля і діяв з метою його збереження.

Відгуки про книгу «104 дні без поліетилену»

Тут можете залишити
свій відгук про товар

Відгук
Коментар
Осталось

Оцінка

Кому:
Тема:
Закрити коментар до відгуку
Live Green. 52 Steps For a More Sustainable Life

Джен Чиллингсворт

406 
Купити
Знаменитые загадки природы
Знаменитые загадки природы

Владимир Сядро

120 
Купити
Adventures in the Anthropocene

Гайя Винс

420 
Купити
The Green Edit. Home. Easy Tips or Everyday...

Кезия Нойш

426 
Купити
The Less Waste No Fuss Kitchen

Линдсей Майлс

676 
Купити
Вгору