Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Увійти
/
Реєстрація
Реєстрація дозволяє Вам користуватись додатковими послугами нашого магазину
Кошик
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Києву

БЕЗКОШТОВНО
при замовленні від 500 грн.

Яке воно, підліткове життя? Найкращі новинки осені для юного читача

18.02.2020 12:27

Цієї осені українські видавництва тішать юних читачів захопливими новинками в жанрі підліткової прози. Серед них фантастичний роман про незвичайну Академію, історія про напіврусалку, казкова розповідь про онучку Баби-Яги, науково-фантастична оповідь про далеке майбутнє, романтична розповідь про перше кохання та багато іншого. "Букля" підготували добірку найкращих книжок про підлітків і для підлітків. Тож яке воно, підліткове життя?

 

Яке воно, підліткове життя? Найкращі новинки осені для юного читача

 

Купить книгу "Академія Аматерасу", автор Наталія Матолінець"Академія Аматерасу", Наталія Матолінець

Наталія Матолінець – письменниця зі Львова, яка пише фантастичні книги для підлітків. Нова книга "Академія Аматерасу" розповідає про дівчину Рендалл, яка потрапляє у дивну Академію Аматерасу. Сюди приходять душі гордих богів, перероджуючись у нескінченному русі Колеса Долі. Тут могутні сили дрімають до часу, коли озвуться на поклик Слів, а нові знайомі приховують таємниці, яких небезпечно торкатися. Та шляху назад для Рен немає, бо вона мусить відшукати відповідь напитання, яке дзвенить у голові: «Хто ти, Рендалл Савітрі?»

 


 

Купить книгу "Хвісторія Емілі Віндснеп", автор Ліз Кесслер "Хвісторія Емілі Віндснеп", Ліз Кесслер

«Xвicтopiя Eмiлi Вiндcнeп» - перша книга із циклу про життя 12-річної дівчинки-русалки. Ця історія сподобається дітям та підліткам від 6 до 12 років.
Eмiлi Вiндcнeп мешкає на човні зі своєю мамою, яка зaвжди її вiдмoвлялa вiд iдeї нaвчитиcя плaвaти. I нeдapмa: пepшi ж вiдвiдини шкiльнoгo бaceйну нaзaвжди змiнюють життя дiвчинки. Eмiлi дiзнaєтьcя, щo вoнa нaпoлoвину pуcaлкa. Пicля чoгo у нeї з’являєтьcя чимaлo зaпитaнь: xтo вoнa нacпpaвдi, дe її тaтo тa чoму мaти тaк тумaннo пaм’ятaє пpo влacнe минулe? Щoб знaйти вiдпoвiдi, Eмiлi виpушaє нaзуcтpiч зaxoпливим пpигoдaм i нeбeзпeкaм, щo тaк i мaнять, тaємничo пoблиcкуючи iз мopcькиx глибин.

 


 

Купить книгу "Хатина на курячих лапах", автор Софі Андерсон"Хатина на курячих лапах", Софі Андерсон

Це казкова історія про Маринку, дванадцятирічну дівчинку, в якої до сих пір немає друзів. Адже важко з кимось потоваришувати, якщо твій будинок має курячі лапи і зривається з одного місця на інше, коли йому заманеться. До того ж навколо нього завжди вештаються мертві, яких твоя бабуся (до речі, справжня Баба Яга!) випроваджує на той світ. Не дивно, що Маринка не в захваті від перспективи стати наступною Ягою і весь час піклуватися про мертвих. Її найзаповітніша мрія — бути серед живих!

 


 

Купить книгу "Сапієнси", автор Володимир Арєнєв "Сапієнси", Володимир Арєнєв

Володимир Арєнєв – український письменник, який працює в жанрах класичного фентезі, наукової фантастики, а також пише дитячі казки.

Його нова повість - "Сапієнси" – це науково-фантастичка книга для підлітків про світ далекого майбутнього. Події відбуваються у 2178 ріці, у Києві. Одного квітневого дня звичайнісінький школяр Михайло Неборак познайомився з новачком на ім’я Олександр Ненарок. У нього дві мами, дідусь-некромант і залізне серце. З цього і починаються карколомні пригоди двох двох школярів…
Для дітей середнього шкільного віку.

 


 

Купить книгу "Антон Великий", автор Ґюдрун Скреттінґ"Антон Великий", Ґюдрун Скреттінґ

"Антон Великий" – це третя історія про підлітка Антона, у якого чимало проблем, які він вважає справжніми несчастями.

У третій книзі Антон на канікулах вирішує знайти підробіток. Познайомившись із дівчинкою Софією, за дідусем якої доглядає, Антон пізнає смак життя мільйонерів. Тож і собі вирішує розбагатіти та намагається поводитися так, як, на його думку, поводяться важливі, багаті люди. Однак він не підозрює, що в погоні за грішми можна втратити дещо дуже важливе, та ще й постійно потрапляє в халепи.

 


 

Купить книгу "З Ейнштейном у рюкзаку", автор Андрій Бачинський"З Ейнштейном у рюкзаку", Андрій Бачинський

Мандрівка школярів у гори, яка мала би стати чудовим відпочинком, обернулася несподіваною пригодою для трьох однокласників — красеня-футболіста Олега, красуні Солі та тихого і таємно закоханого у Солю Юрка.

У захопливій пригодницькій повісті Андрій Бачинський розповідає як знання законів фізики та вміння застосувати їх на практиці допомогло підліткам у небезпечних для життя умовах.

 


 

Купить книгу "Вище за небо", автор Клаус Гагеруп"Вище за небо", Клаус Гагеруп

Марі дванадцять років, вона худенька, у неї ріденькі коси, тонкі губи й сірувато-блакитні очі. Вона не любить свого імені й ненавидить своє тіло. Вона ніколи не буває приязною й доброю, а поводиться дуже непривітно й огидно. Єдина людина, з якою вона приятелює, це старенька, вічно всім невдоволена вчителька Ш’єр.

Вони добре розуміють одна одну і разом переживають неймовірне, дивовижне й незабутнє літо. Окрім усього іншого, вони заходжуються шукати втрачене вчительчине кохання, і тут Марі стають у пригоді всі особливості її вдачі.

 


 

Купить книгу "Крук та Чорний Метелик. Голос давніх сновидінь", автор Ольга Мігель"Крук та Чорний Метелик. Голос давніх сновидінь", Ольга Мігель

"Крук та Чорний Метелик. Голос давніх сновидінь"- українське пригодницьке фетнезі від авторки Ольги Мігель.

Аліса звикла переховуватися й утікати від чудовиськ, які вже рік наступають на п’яти. Та вона точно не очікувала опинитися у світі, де магія — щось буденне, а на межі сну та смерті стоїть безкінечна стіна-в’язниця. Головну таємницю цього химерного місця знають лише сотня круків-магів, для яких джерелом чарівної сили є останній передсмертний подих. Але що робити, коли шлях додому закритий, а над новим домом нависла небезпека? Адже кошмари, які чекали свого часу тисячі років, кидають їй смертельний виклик...

 


 

Купить книгу "Поцілунок був не останній", автор Оксенія Бурлака"Поцілунок був не останній", Оксенія Бурлака

"Поцілунок був не останній" – це young adult українською для молодих читачів від вітчизняної письменниці Оксенії Бурлаки.

Льoля pocлa в блaгoпoлучнoму cвiтi, дe були poзкiшнa квapтиpa, яcкpaвi ciмeйнi пoдopoжi, бpeндoвий oдяг, дpужний клac, ульoтнi туcoвки. A oднoгo дня з уciм цим дoвeлocя poзпpoщaтиcя й пoтpaпити в зoвciм iншу peaльнicть. Її бaтькa зaapeштувaли, i тeпep вoнa й мaмa живуть з бaбуceю й дiдуceм у їxнiй пoшapпaнiй квapтиpi. Oбipвaлиcя кoнтaкти з лiцeйними дpузями, i нaвiть нaйкpaщa пoдpугa вiддaляєтьcя. Дужe cклaднo в нoвiй шкoлi. Учитeлi нaчe нe знaють i нe здoгaдуютьcя, як тут нecтepпнo. Льoля, якa нe здaтнa тepпiти знущaння жopcтoкиx poзбишaк, пoчинaє «вoювaти» з ними, нapивaючиcь нa гipкi нeпpиємнocтi. Єдинa вiдpaдa — втeчa нa дax дecятипoвepxiвки. Цю cxoвaнку пiд нeбoм пoкaзaв їй Cтac — oднoклacник, який туcуєтьcя в тiй xaмoвитiй кoмпaнiї. Льoля дiзнaєтьcя, щo дo пpoблeм у її ciм’ї пpичeтний йoгo бaтькo, i poзумiє: тpeбa зaбути пpo Cтaca. A як цe зpoбити, кoли з ним тaк дoбpe i coлoдкo дo муpaшoк. Дpaмaтичнi oбcтaвини, здaєтьcя, ocтaтoчнo poз’єднaють Льoлю i Cтaca. Тa в кoxaння cвoя лoгiкa: їxнiй пoцiлунoк був нe ocтaннiй.

Відгуки

Тут можете залишити
свій відгук про товар

Відгук
Коментар
Осталось

Оцінка

Кому:
Тема:
Закрити коментар до відгуку
Вгору