Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Увійти
/
Реєстрація
Реєстрація дозволяє Вам користуватись додатковими послугами нашого магазину
Кошик
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Києву

БЕЗКОШТОВНО
при замовленні від 500 грн.

Як попередити хворобу? 8 книг про те, чого потребує ваше тіло

18.02.2020 12:27

Здоров’я – найважливіший ресурс. Щоденно людський організм протидіє великій кількості несприятливих чинників. Серед них: погана екологія, стреси, неправильне харчування, відсутність здорового сну.

Майже всі хвороби можна попередити, якщо дотримуватися нескладних правил. «Букля» пропонує добірку книг про покращення роботи мозку, правильне харчування, профілактику генних захворювань та загальне оздоровлення. Попіклуйтеся про свій організм і він вам віддячить!

 

Як попередити хворобу? 8 книг про те, чого потребує ваше тіло

 

Купить книгу "Забруднені гени", автор Бен Лінч«Забруднені гени», Бен Лінч

Багато хто звик звинувачувати гени у проблемах зі здоров’ям. Дійсно, гени можуть спровокувати невиліковні хвороби. Крім того, для таких захворювань характерна спадковість. Змінити гени неможна. Але можна їх «почистити»! Усіх генетичних хвороб можна уникнути і без складних операцій. Це було доведено в ході багатьох експериментів.

Бен Лінч присвятив десятки років вивченню генів. Він дійшов висновку, що ми не є цілковито залежними від нашої ДНК. Поєднання дієти, харчових добавок та сну може подолати схильність до деменції, раку, ожиріння, серцево-судинних захворювань. Керувати генами – можливо. Дізнайтеся, як це робити!

На сайті є видання російською мовою.

 


 

Купить книгу "Нестареющий мозг", автор Дэйл Бредесен«Нестареющий мозг. Глобальное медицинское открытие об истинных причинах снижения умственной активности, позволяющее обрести ясность ума, хорошую память и спасти мозг от болезни Альцгеймера», Дэйл Бредесен

З віком розумова активність знижується. У людей погіршується пам’ять, слабшає концентрація уваги, уповільнюється робота мозку. В деяких випадках навіть розвивається хвороба Альцгеймера.

Вчені багато років шукають спосіб попередити «старіння мозку». Відкриття в цій галузі вдалося зробити Дейлу Бредесену – нейробіологу і неврологу. Він виділив 36 факторів, які призводять до зниження активності мозку. Їх усунення дозволить використовувати розумові здібності на повну в будь-якому віці. Дослідження Бредесена довели, що хворобу Альцгеймера можна не тільки попередити, а й призупинити.

На сайті доступне і україномовне видання.

 


 

Купить книгу "Загадки иммунитета. Как мобилизовать свою иммунную защиту и победить аллергию", автор Надежда Логина«Загадки иммунитета. Как мобилизовать свою иммунную защиту и победить аллергию», Надежда Логина

Імунітет – дуже складна і багатокомпонентна система. Вона надійно захищає нас від вірусів, бактерій, мікробів та токсинів. Але неправильне харчування, стреси, погана екологія значно підвищують ризик виникнення збоїв. Їх наслідком стають алергії, хронічні інфекції, автоімунні захворювання.

Розуміння структури і функцій імунітету допоможе уникнути наслідків негативних чинників оточуючого середовища. Ця книга присвячена дослідженню роботи імунної системи та виникнення алергічних реакцій. Ви дізнаєтеся, чому з’являється алергія, якою вона буває. А найголовніше – прочитаєте про ефективну методику лікування алергічних захворювань.

 


 

Купить книгу "Здорова, щаслива, сексуальна. Мудрість аюверди для сучасної жінки", автор Кеті Сілкокс«Здорова, щаслива, сексуальна. Мудрість аюрведи для сучасної жінки», Кеті Сілконс

Аюрведа – система індійської народної медицини. Це не просто рекомендації щодо правильного харчування та корисного чаю. Аюрведа – ціла філософія. Розібратися в ній новачкам доволі складно. Якщо ви не знаєте з чого почати, то почніть з цієї книги. Її авторка – відомий викладач йоги. Вона має величезний досвід різноманітних практик і спілкування з видатними ґуру.

Книга допоможе поступово і м’яко впровадити в життя аюрведичні принципи. Чому так корисно медитувати? Які продукти підходять вашому організму? Як пробудити сексуальну енергію? І як зберігати спокій і рівновагу в стрімкому ритмі сучасного життя? Відповіді шукайте на сторінках книги.

 


 

Купить книгу "Китайське дослідження. Класична книга про зв’язок здоров’я та їжі", автор Колін Кемпбелл, Томас Кемпбелл «Китайське дослідження. Класична книга про зв’язок здоров’я та їжі», Колін Кемпбелл, Томас Кемпбелл

Книга являє собою підсумки масштабного проекту під назвою «Китайське дослідження». Проект присвячений аналізу взаємозв’язку між їжею і смертельними захворюваннями. Впродовж 20-ти років вчені дослідили харчування і біохімічний склад крові 6500 осіб. Висновки приголомшують. Корисні, на перший погляд, продукти можуть стати причиною страшних захворювань. А деякі овочі здатні попередити рак ефективніше, ніж ліки.

Їжа – не лише джерело вітамінів та енергії. Правильне харчування подовжує життя, покращує фізичне і психологічне самопочуття і, навіть, лікує. Пропонуємо ознайомитися з вражаючими відкриттями «Китайського дослідження». У продажу є також книга російською мовою.

 


 

Купить книгу "Жири на дієті. Кетодієта для боротьби з раком, поліпшення роботи мозку та посилення енергійності", автор Джозеф Меркола«Жири на дієті. Кетодієта для боротьби з раком, поліпшення роботи мозку та посилення енергійності», Джозеф Меркола

Доктор Джозеф Меркола багато років присвятив вивченню впливу жирів на організм людини. Чисельні дослідження довели, що жири корисні. Їх необхідно вживати для схуднення та покращення загального стану організму. В своїй книзі Меркола розвінчує безглузді міфи про дієти.

Автор пропонує  науково обґрунтований план харчування. Він  активізує біохімічні процеси в нашому тілі. Завдяки цьому покращується пам’ять, підвищується енергійність, нормалізується вага. За допомогою правильного вживання жирів можна попередити ракові захворювання та діабет. Дізнайтеся, чого насправді потребують клітини організму!

 


 

Купить книгу "Взгляд внутрь болезни", автор Энтони Уильям«Взгляд внутрь болезни. Все секреты хронических и таинственных заболеваний и эффективные способы их полного исцеления», Энтони Уильям

Ентоні Вільям – нетиповий лікар. Він – медіум. За допомогою Духу він ідентифікує хвороби ще до появи симптомів. Знання Ентоні на багато років випереджають здобутки сучасної медицини. Там, де лікарі безсилі, на допомогу приходить його дар. Ентоні не тільки діагностує найзагадковіші захворювання, а й пропонує способи лікування. Його послугами користуються відомі актори, музиканти, публічні особистості і впливові особи. І всі вони залишаються задоволені результатом.

Книга Ентоні може стати спасінням для багатьох хворих. Його рекомендації доступні і їх легко дотримуватися. Книга також підійде і здоровим людям, які прагнуть залишатися такими якомога довше.

 


 

Купить книгу "Їжа для мозку. Наука розумного харчування", автор Ліса Москоні«Їжа для мозку. Наука розумного харчування», Ліса Москоні

Багато хвороб мозку, в тому числі і Альцгеймер, виникають в результаті неправильного харчування. Мозок не отримує необхідні мікроелементи і його робота погіршується. Один з найважливіших органів тіла потребує окремої дієти. Часто загальна дієта не забезпечує мозок всім необхідним.

Ліса Москоні – професор неврології. Багато років вона займається проблемою впливу їжі на роботу мозку. В своїй книзі вона знайомить читача з особливостями цього органу. Ліса роз’яснює вплив жирів, вуглеводів, цукрів та вітамінів. Ви дізнаєтеся, що таке нейрохарчування і в чому його необхідність.

Покращити когнітивні функції мозку – легко! Варто лише вживати правильні продукти.

Доступна у продажу також ця книга російською мовою.

Відгуки

Тут можете залишити
свій відгук про товар

Відгук
Коментар
Осталось

Оцінка

Кому:
Тема:
Закрити коментар до відгуку
Вгору