Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Увійти
/
Реєстрація
Реєстрація дозволяє Вам користуватись додатковими послугами нашого магазину
Кошик
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Києву

БЕЗКОШТОВНО
при замовленні від 500 грн.

Як навчитися виконувати новорічні обіцянки

18.02.2020 12:27

Звісно, робота над собою – складний і довготривалий процес. Особливо, коли не знаєш з чого почати. Не у всіх є можливість відвідувати тренінги та семінари провідних експертів в галузі психології. На щастя, міжнародні фахівці діляться своїми знаннями ще й на сторінках книг, які варто прочитати.

«Букля» зібрала найгарячіші та найефективніші новинки з теми самовдосконалення. Початок нового року – найкращий час для змін, тож не зволікайте!

 

У цьому році я… 8 новинок про мотивацію та самовдосконалення

 

КНИГИ, ЯКІ ЗМІНЮЮТЬ ЖИТТЯ

 

Купить книгу «Довго і щасливо. Відкиньте ілюзії про ідеальне життя», Пол Долан

Престижна освіта, висока посада, гроші, шлюб – це не потрібно для щастя. Несподівано? А то! Але міжнародний експерт з людської поведінки – Пол Долан – вважає саме так. Він закликає відмовитись від прийнятих у суспільстві ознак щасливого існування. Кожна людина особлива, тому стереотипи лише заважають досягти успіху.

Серед нас повно заможних, поважних, одружених і в той же час нещасливих людей. То ж в чому проблема? Ця книга допоможе віднайти ваш власний рецепт щастя. И чим швидше це відбудеться, тим більше часу ви зможете насолоджуватися кожним днем.

 

 


 

Купить книгу «Хороший год, или Как я научилась принимать неудачи, отказалась от романтических комедий и перестала откладывать жизнь на потом», Хеллен Рассел

Хелен відома читачам як автор бестселеру про хюґе – данське мистецтво щастя. Британська журналістка декілька років провела в Данії і розповіла про особливості світосприйняття найщасливішої нації. Але прийшов час повертатися додому і страх змін скував Хелен. Саме тоді і народилася ідея нової книги. В ній авторка розповідає як вона цілеспрямовано змінювала своє життя.

Чому б не спробувати нове хобі, не змінити ставлення до роботи та переглянути власні цінності? Це надихаюче видання переконує в тому, що зміни – це не страшно!

 


 

Купить книгу «Не примушуй себе. Альтернатива силі волі», Бенджамін Гарді

На перший погляд, перед нами посібник по зміцненню сили волі. А от і ні! Навпаки, Бенджамін Гарді не вважає внутрішній стержень гарантією успіху. Американський науковець на перше місце висуває оточення. Якщо хочеш стати багатим – спілкуйся з багатіями. І так у всьому. Люди довкола впливають на нас сильніше, ніж ми це усвідомлюємо.

Дізнайтеся, як проаналізувати вплив навколишнього середовища і зробити його максимально сприятливим. А ще навчіться легше приймати рішення та швидко адаптуватися до нових ситуацій.

 

КНИГИ ДЛЯ САМОРОЗВИТКУ

 

Купить книгу «Мистецтво досягати бажаного», Девід Дж. Шварц

З чого почати самовдосконалення? Звісно - з думки. Тому, щоб досягти бажаного, треба спершу попрацювати зі своєю свідомістю. Чудовим помічником в цій нелегкій справі стане книга професора Девіда Шварца. Відомий експерт з мотивації на прикладі шляху до успіху різних людей розкриває секрет ефективного мислення. Значна частина наведених історій належить відвідувачам семінарів Шварца. Цей факт доводить дієвість інструментів, які пропонує професор.

Бажаєте перемогти зневіру, стати впевненим у своїх силах, подолати страх та почати діяти? Якщо так, вам допоможуть книги для саморозвитку, зокрема - ця.

 


 

Купить книгу «Успішні. Як ми досягаємо мети», Гайді Грант-Галворсон

Чи здавалось вам коли-небудь, що комусь в житті все дається легко? Чи було так, що ви доклали максимум зусиль, але не отримали бажаного? І як часто ви звинувачували себе у невдачах і губили віру у власні сили? Не засмучуйтесь, з вами все гаразд! Тепер ви знаєте, що причина вищезазначеного у неправильному встановленні цілей. І це легко виправити шляхом самовдосконалення.

Друковане видання Грант-Галворсон стане інструктором, тренером и другом. Воно навчить правильно ставити цілі, побудувати простий план дій, виховати самоконтроль і допоможе не відступати.

 


 

Купить книгу «Правило 5 секунд», Мел Роббінс

Аби стати господарем свого життя потрібна мотивація та сила волі. А що ще? Аби зважитись на дії потрібна рішучість. Врешті-решт все упирається саме в здатність приймати рішення. Розвитку цієї здібності присвячена книга Мел Роббінс.

Все геніальне – просте. Так і правило 5 секунд є зовсім нескладним. Порахуйте 5-4-3-2-1 і дійте! За цей час мозок не встигне вигадати купу відмазок, щоб відмовитись від задуманого. Зворотній відлік стане чітким сигналом до дій. Запустіть себе, наче ракету, у безмежний простір можливостей. На сторінках видання знаходиться зрозуміла інструкція по використанню даної революційної методики.

 

КНИГИ, ЯКІ ВАРТО ПРОЧИТАТИ

 

Купить книгу «Сила продуктивності. Як подолати прокрастинацію», Стів Скотт

Звичка відкладати справи на потім сильно псує життя. Лінь заважає рухатися вперед і загрожує страшними наслідками: втрата роботи, проблеми зі здоров’ям, самотність. Зі звичкою прокрастинувати важко боротися самотужки. Тут потрібен надійний помічник – збірник вправ Стіва Скотта.

Спочатку необхідно розпізнати бар’єри, які заважають братися до справ. Страх невідомого? Складність? Не знаєте, з чого почати? Часто відволікаєтесь? Не вистачає мотивації? Заважає перфекціонізм? Ці блоки можливо зруйнувати. Відкладали на потім роботу над собою? «Потім» вже настало.

 


 

Купить книгу «Самомотивація», Андро Донован

До книг, які варто прочитати належить і збірник порад Андро Донован.

Це книга не тільки про те, як змусити себе щось робити. Вона набагато глибша та корисніша. Авторка неодноразово помічала, що не всі можуть адекватно оцінити свої можливості. Безліч людей недооцінюють особистий потенціал. Чому так відбувається? Проблема в тому, що не кожен вміє прислухатися до власних бажань і потреб.

Книга складається з трьох частин. Перший розділ допоможе проаналізувати заради чого ви живете. Другий – присвячений виявленню негативних установок, які заважають отримати бажане. А третій розділ містить практичні інструкції та поради для налагодження буття.

 

 

Нагадуємо, що було опубліковано Великий рейтинг Буклі. Книжкові підсумки року-2019.

Відгуки

0

Щоб не відволікатись на зайве і не відкладати все на потім є ще чудова книга Прокрастинація (автора не пам'ятаю).

Ответить
Відгук
Коментар
Осталось

Оцінка

Кому:
Тема:
Закрити коментар до відгуку
Вгору