Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Увійти
/
Реєстрація
Реєстрація дозволяє Вам користуватись додатковими послугами нашого магазину
Кошик
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Києву

БЕЗКОШТОВНО
при замовленні від 500 грн.

Спочатку була книга. Частина 2: ще більше гучних екранізацій 2019 року

18.02.2020 12:27

Кінематограф продовжує черпати натхнення з літератури. Цікавий роман – гарантія успіху майбутнього фільму. А для читача екранізація твору – підтвердження популярності друкованого видання. Адже якщо мільйони доларів вкладаються в створення фільму за мотивами книги, то така книга точно варта уваги!

Пропонуємо ознайомитись з творами, які зацікавили видатних режисерів. І пам’ятайте, що книга завжди краща ніж фільм.

 

Спочатку була книга. Частина 2: ще більше гучних екранізацій 2019 року

 

Купить книгу "Ходячий Хаос. Ніж, якого не відпустиш", автор Патрік Несс «Ходячий Хаос. Ніж, якого не відпустиш», Патрік Несс

В повному розпалі йдуть зйомки антиутопії «Ходячий Хаос». Головну роль виконує зірка фільму «Людина-павук» - Том Голланд.

За останні роки було написано багато підліткових антиутопій. Зазвичай, сюжет будується на основі вимирання більшої частини людства і виживання вцілілих. Але письменникам щоразу вдається вигадувати неповторні і фантастичні світи. Книги Патріка Несса не стали виключенням.

Головний герой – Тодд Г’юїтт – живе в світі, де немає жінок. Натомість, всі особи чоловічої статі можуть спілкуватися за допомогою думок. Незадовго до 13-го Дня народження з Тоддом трапляється те, що ніяк не могло трапитись. На планеті чоловіків він зустрічає дівчину. Саме тоді в його життя вриваються безперервні пригоди. Що ж коїться на цій планеті?

 


 

Купить книгу "За п’ять кроків до кохання", автор Рейчел Ліппінкотт«За п’ять кроків до кохання», Рейчел Ліппінкот

Прем’єра відбулась 1 травня цього року.

Зворушливий і приголомшуючий роман про закоханих, яких розділяють п’ять кроків.
Стелла з дитинства хворіє кістозним фіброзом. Більшу частину життя дівчина змушена проводити в лікарні. Та попри складну ситуацію Стелла вірить в диво і підтримує інших хворих через Інтернет.

Вілл – ще один пацієнт з таким самим діагнозом. На відміну від Стелли, він відмовляється приймати лікування. Хлопець не бажає витрачати дні свого недовгого життя під наглядом лікарів.

Цим двом абсолютно різним людям судилося закохатися одне в одного. Кажуть, що любов не знає меж. Але як бути, коли подолання відстані у 5 кроків загрожує смертю хворим на кістозний фіброз?

 


 

Купить книгу "Подорож собаки", автор Брюс Кемерон«Подорож собаки», Брюс Кемерон

Дата виходу – 13 червня 2019.
Попередній роман Брюса Кемерона – «Життя і мета собаки» – знайшов відгук у мільйонах сердець. В овій книзі автора ми знову зустрінемось з чотирилапим улюбленцем.

Пес Дружко живе заради щастя свого господаря – Ітана. Але вік чоловіка добіг кінця. Після смерті господаря Дружко вирішує присвятити своє життя онуці Ітана – Клеріті. Проте перш ніж вони зустрінуться пройде багато часу. Душа Дружка з’явиться в подобі іншої собаки, а Клеріті стане дорослою жінкою з дорослими проблемами. Чи зможе любов чотирилапого друга подолати складні життєві обставини його господарки?

Ця історія нікого не залишить байдужим. Роман пробуджує найкращі людські чесноти. Він надихає жити і любити.

 


 

Купить книгу "Захар Беркут", автор Іван Франко «Захар Беркут», Іван Франко

Вже 10 жовтня цього року в прокат вийде фільм «Захар Беркут».

До прем’єри ще є час, і його можна використати з користю. Пропонуємо освіжити в пам’яті зміст безсмертного твору Івана Франка. До речі, «Захар Беркут» входить до переліку творів для позакласного читання. Отже, перед сімейним відвідуванням кінотеатру корисно буде прочитати книжку. Адже жоден фільм не передасть події так яскраво, як це зробить письменник.

Захар Беркут – старійшина карпатської спільноти. Йому доведеться боротися з прийдешнім боярином за свободу свого народу. Ситуацію ускладнює наближення десятитисячного війська монголів. А тут ще й син Захара закохався в доньку боярина. Ситуація не з легких…

 


 

Купить книгу "Брітт-Марі була тут", автор Фредрік Бакман«Брітт-Марі була тут», Фредрік Бакман

Прем’єра відбулась 7 березня 2019 року.

Іноді виникає нестерпне прагнення до кардинальних змін. Але звичний спосіб життя важко порушити. Страх невідомого стає серйозною перешкодою на шляху до щастя. Але, повірте, змінити життя ніколи не пізно.

Героїня книги – Брітт-Марі – понад все цінує стабільність. Але її звичний світ руйнується через зраду чоловіка. В 63 роки жінка залишається самотньою і розгубленою. Врешті решт героїня приймає рішення переїхати до маленького містечка Борг. Тут вона вперше за 40 років влаштовується на роботу. І не аби ким, а тренером молодіжної футбольної команди! Чи вдасться педантичній Брітт-Марі знайти тут щастя та ще й витягти містечко з економічної кризи?

 


 

Купить книгу "Соловей", автор  Кристин Ханна «Соловей», Кристин Ханна

Кожна книга про війну унікальна і неповторна. Адже кожна з них розповідає історію окремих людей.

Віанна не могла навіть уявити, що війна докотиться до невеликого французького містечка. Але це сталося. Чоловік пішов на фронт і Віанна залишилась один на один з труднощами. Вона ладна на все аби захистити свою доньку. Тому коли на порозі її будинку з’являється німецький офіцер з вимогою оселитися в помешканні, Віанна не відмовляє йому.

А от Ізабель сильно відрізняється від сестри. Вона запальна і хоробра. Дівчина вірить, що має зробити свій внесок в спільну перемогу.
Книга цілком очікувано стала світовим бестселером.

Відгуки

0

«За п’ять кроків до кохання» - усі порівнюють з провиною зірок, але книга відрізняється від роману джона гріна. Мені здалася вона більш сильнішою, продуманою і взагалі цікавішою. Екранізація теж супер.

Ответить
Відгук
Коментар
Осталось

Оцінка

Кому:
Тема:
Закрити коментар до відгуку
Вгору