Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Увійти
/
Реєстрація
Реєстрація дозволяє Вам користуватись додатковими послугами нашого магазину
Кошик
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Києву

БЕЗКОШТОВНО
при замовленні від 500 грн.

Прокачай свій мозок! 10 книг про те, як розвинути корисні уміння та навички

18.02.2020 12:27

Надійна пам’ять, сконцентрованість, креативність, вміння переконувати… Ні, це не реклама пігулок. Це реальність, якої може досягти будь-яка людина. Для цього варто лише придбати декілька книг з нашої добірки.

«Букля» зібрала найкращі та найефективніші видання для самовдосконалення. Їх автори вже досягли успіху, а тепер діляться своїми інструментами «прокачки мозку». Реалізуйте весь потенціал свого інтелекту!

 

Прокачай свій мозок! 10 книг про те, як розвинути корисні уміння та навички

 

«Пам’ять без обмежень. Потужні стратегії запам’ятовування», Кевін Горслі

Уявіть, що вам не потрібен гугл, аби знайти якусь інформацію. Адже вона є в вашій голові. Ви пам’ятаєте, де лишили ключі, не плутаєте імена і не шукаєте клаптик паперу з номером телефону. Ви спокійно почуваєте себе без нотатника і списку продуктів. Ви все пам’ятаєте і без цього. Швидко обробити великий об’єм інформації? Не проблема. Пригадати анекдот? Та хоч 100! Влучно процитувати класика? Легко!

Для цього варто лише скористатися методиками з книги Кевіна Горслі. Відомий лектор і тренер з мотивації поставив не один рекорд із запам’ятовування. Отже, рекомендації Горслі є дуже дієвими. А в якості бонусу ви розвинете увагу і вміння зосереджуватися.

 


 

Купить книгу "Сила забування", автор Майк Байстер, Крістін Лоберг «Сила забування», Майк Байстер, Крістін Лоберг

Попередня книга навчить вас запам’ятовувати. А ця – забувати. Її автори переконані, що саме в цьому ховається секрет успіху.

В сучасному світі наш мозок потерпає від напливу інформаційного шуму. Для ефективного мислення необхідно фільтрувати все почуте і побачене. Вміння ігнорувати певну інформацію дозволить зосередитися лише на дійсно важливих речах. Забування несуттєвого допомагає запам’ятовувати суттєве.

Ця книга дозволить розвинути чіткий і швидкий розум. В ній містяться рекомендації щодо ефективної обробки інформації, підвищення рівня концентрації та покращення розумових здібностей.

 


 

Купить книгу "Не бійтесь боятися", автор Крістен Улмер«Не бійтесь боятися», Крістен Улмер

Незвичайна книга відомої лижниці-екстремалки значно відрізняється від іншої мотиваційної літератури. Це абсолютно новий погляд на базову людську емоцію – страх.

В світі існує так багато цікавих книжок! Але потрібна лише одна, щоб встигнути прочитати якомога більшу їх кількість. І вона перед вами.
Навичка скорочитання є вкрай необхідною в сучасному житті. Ми маємо доступ до будь-якої інформації і будь-яких книжок. Людина обмежена лише швидкістю читання. Але і цю перепону нескладно подолати.

Пітер Камп навчив скорочитанню впливових і відомих осіб. Він багато років досліджує цю проблему і розробив власну методику. Вона допомагає не лише швидко читати текст, а й засвоювати прочитане.

В книзі ви знайдете практичні завдання для опанування навички скорочитання.

 


 

Купить книгу "Так! 60 секретів із науки переконувати", автор Роберт Чалдині «Так! 60 секретів із науки переконувати», Роберт Чалдині

Вміння переконувати – це наука. І опанувати її під силу кожному. Саме так стверджує автор книги. Причину в невмінні переконувати він вбачає в недостатньому розумінні психології. Саме цю прогалину заповнює дана книга.

Чудово, якщо ви інтуїтивно розумієте поведінку людей. Та ще краще – озброїтися науковими фактами і поясненнями. З їх допомогою будь-яка людина зможе навчитися переконувати інших. Це не так складно, як здається. Варто лише дізнатися деякі секрети. В книзі ви знайдете рівно 60 порад – на кожен випадок життя. В основі всіх «секретів» лежать науково доведені стратегії переконування.

 


 

Купить книгу "Пам’ять без обмежень. Потужні стратегії запам’ятовування", автор Кевін Горслі"Нежное искусство посылать. Открой для себя волшебную силу трёх букв”, Александра Райнварт

Вам складно відмовити у проханні? Ви часто переживаєте відчуття провини? Тягар відповідальності стає нестерпним? Тоді вам потрібна ця книга.

Автор навчає розставляти пріоритети і сміливо казати «ні». Неважливо, що подумають інші – образяться чи засудять. Адже це будуть їх проблеми, а не ваші. Що краще – виконувати чужі забаганки або насолоджуватись життям? До того ж, якщо ви почнете цінувати свій час, його будуть цінувати і оточуючі. Іноді смілива відмова викликає більше симпатії і поваги, ніж сліпе підкорення.

Спробуйте відчути свободу. Ви вільні робити те, що вважаєте за потрібне.

 


 

Купить книгу "Принцип мозаїки. Шість навичок дивовижного життя і кар'єри", автор Нік Лавґров«Принцип мозаїки. Шість навичок дивовижного життя і кар’єри», Нік Лавґров

Мозаїка – візерунок, який складається з великої кількості дрібних елементів. На перший погляд окремі предмети нічим не об’єднані. Але відійшовши далі, можна побачити дивовижну цілісну картину. Автор книги не дарма порівнює наше життя з мозаїкою. Воно так само складається з багатьох елементів. І чим їх більше – тим яскравіше і насичініше життя.

Нік Лавґров виступає проти вузької спеціалізації. Він переконаний, що тільки усесторонній розвиток є запорукою успіху. Багатопрофільність робить людину більш адаптивною, креативною і гнучкою.

Книга присвячена розширенню меж як у кар’єрі, так і в житті. Дізнайтеся, чому це важливо і як цього досягти.

 


 

Купить книгу "Mind hacking. Как перенастроить мозг за 21 день", автор Джон Харгрейв«Mind hacking. Как перенастроить мозг за 21 день», Джон Харгрейв

Все починається з думки. Саме з неї народжуються рішення, звички, навіть особистість. Все наше життя є результатом думок. Тому щоб змінитись на краще починати треба саме з них.

Багато хто порівнює мозок з комп’ютером. І автор книги – не виключення. Він з дитинства захоплювався програмуванням. В складний період життя Харгрейв спробував запрограмувати свій мозок аби відмовитись від шкідливих звичок. І в нього вийшло. З того часу Харгрейв вдосконалив свою методику «mind hacking». Тепер її можна використовувати для покращення життя у всіх сферах: сімейні стосунки, кар’єра, здоров’я. Переконайтесь и ви в силі думки лише за 21 день!

Відгуки

Тут можете залишити
свій відгук про товар

Відгук
Коментар
Осталось

Оцінка

Кому:
Тема:
Закрити коментар до відгуку
Вгору