Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Увійти
/
Реєстрація
Реєстрація дозволяє Вам користуватись додатковими послугами нашого магазину
Кошик
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Києву

БЕЗКОШТОВНО
при замовленні від 500 грн.

Поетична хвилинка: 7 новинок для любителів віршів

24.03.2020 08:53

Щороку 21 березня шанувальники прекрасного відзначають Всесвітній день поезії. Багато хто вважає вірші одним з найбільш геніальних досягнень людства. Ви також відноситесь до цієї категорії? Тоді наша підбірка поетичних новинок – саме для вас. Обирайте, читайте та насолоджуйтесь!

 

Поетична хвилинка: 7 новинок для любителів віршів

 

Купить книгу Розарій, автор Анна Малігон"Розарій", Анна Малігон

Філолога Анну Малігон знають як авторку інтимної лірики. Чому інтимної? Бо про що б вона не писала, читається це завжди натхненно і проникливо – аж до шепоту! Така тональність зумовлена внутрішньою потребою втекти від жахливих реалій — війни, хворіб, людської зневіри… Словом справді можна підняти понад хмари, і авторка це робить за допомогою своїх теплих віршів вкупі з неймовірним художнім оформленням  Катерини Сад.

 


 

Купить книгу Реп’яхи, автор Сергій "Колос" Мартинюк "Реп’яхи", Сергій Мартинюк

Сергій Мартинюк — лідер і вокаліст українського гурту «Фіолет», а також арт-директор «Бандерштату» — одного з найбільших українських фестивалів. Та чи багато хто знає, що Сергій до всього пише вірші. Причому не просто вірші, а справжня квінтесенція правди, суму, любові та усіх магічних почуттів, що мають місце у житті. Кожне слово стікає крізь пальці, як прохолодна гірська вода, і чіпляється до сердець і думок як… реп’яхи. Звідси і назва збірки!

 


 

Купить книгу Без грима, автор  Ах Астахова "Без грима", Ах Астахова

Нова збірка поетеси складається з двох частин: одна містить твори, які публікуються вперше, інша – вибрані вірші, що давно полюбилися читачам. Ірину астахову добре знають у більшості міст Європи - Парижі, Берліні, Празі, Талліні, Амстердамі, Барселоні, Мілані і т.д. Та й у мережі відеоролики, в яких авторка читає свої твори, миттєво збирають сотні тисяч, а часом і мільйони переглядів.

 


 

Купить книгу Вклонитися дереву, автор Борис Херсонський "Вклонитися дереву", Борис Херсонський

Як сталося так, що російськомовний літератор став писати українською? Це питання цікаве, та ще більше привертає увагу тема християнської лірики у сучасній поезії. До поетичної збірки «Вклонитися дереву» увійшли твори автора, які він написав українською, а також його російські вірші у перекладі Сергія Жадана, Володимира Тимчука та Олега Гончаренка. Це не просто книга, а справжня мандрівка від найдавніших часів до часу народження Христа — точки відліку відродження надії через спокуту.

 


 

Купить книгу Золотий носоріг, автор Ганна Яновська"Золотий носоріг", Ганна Яновська

Пустельні пейзажі, спека, сонце – це чи не найперші асоціації з Африкою. Але у своїй поетичній збірці авторка показує, що далекий континент – це також високі гори і пишні квіти з власними чарами, давні риби й капітан літака, революціонери й біженці, пінгвіни на жаркому березі, вуличні торгівці й великий прибережний вітер. Вона там побувала у 2017 році, тому враження ще зовсім свіжі, до того ж – майстерно оформлені у вірші.

 


 

Купить книгу Відкривати тут, автор Марія Козиренко"Відкривати тут", Марія Козиренко

Майже у кожномувірші цієї екзотичної збірки — протиставлення, порівняння, нерівність. Навіть у анотації до книги сказано, що вона — аварійний вихід для того, хто залишився зовсім один на цій планеті чи стоїть , затиснений сотнею тіл у метро; закохався, як уперше чи сховав своє серце у сейф і зарив на глибині; вибираєсеред тисячі доріг або вперся у нескінченну стіну; відчайдушно шукає чи вже знайшов, та не знає, що з тим робити. Одним словом, ця книга для тих, хто потрапив у важку ситуацію. Вихід є – відкривати тут!

 


 

Купить книгу Молоко і мед, автор Рупи Каур"Молоко і мед", Рупі Каур

Авторка цієї збірки здобула популярність завдяки своєму профілю у соцмережах. Та і цю збірку поезії – свою дебютну книгу – канадка видала власними силами, бо всі видавництва, у які вона зверталась, відмовляли їй, мовляв, не формат! Книга визначальна ще й тим, що вона білінгвістична: усі твори подані в ній мовою оригіналу, а також – у перекладі. Надзвичайно щира, глибока поезія доповнена оригінальними авторськими ілюстраціями самої Рупі. Щиро рекомендуємо познайомитись з цією авторкою - вона неймовірна!

Відгуки

Тут можете залишити
свій відгук про товар

Відгук
Коментар
Осталось

Оцінка

Кому:
Тема:
Закрити коментар до відгуку
Вгору