Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Увійти
/
Реєстрація
Реєстрація дозволяє Вам користуватись додатковими послугами нашого магазину
Кошик
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Києву

БЕЗКОШТОВНО
при замовленні від 500 грн.

Найцікавіші історії, найкрасивіші ілюстрації – номінанти премії Астрід Ліндґрен 2020

18.02.2020 12:27

Меморіальна премія імені Астрід Ліндґрен покликана популяризувати дитячу та підліткову літературу. Нагороду можуть отримати письменники, ілюстратори та диктори. Головна умова – близькість до стилю Астрід Ліндґрен.

Обов’язково ознайомтеся з номінантами на премію 2020 року! Адже це чудова можливість дізнатися про твори для дітей, які мають високий художній рівень та відповідають гуманістичним ідеалам.

 

Найцікавіші історії, найкрасивіші ілюстрації – номінанти премії Астрід Ліндґрен 2020

 

 

Катерина Штанко

Купить книгу Перш за все, Катерина відома як ілюстратор дитячих книжок. Вона співпрацювала з такими відомими видавництвами як «А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА» та «Видавництво Старого Лева». Художниця неодноразово ставала переможницею республіканських та міжнародних конкурсів та виставок.

Талант Штанко проявляється і в літературі. На нашому сайті можна придбати її книгу – «Дракони, вперед!». Казкова повість отримала нагороду «Дитяча книга року ВВС» у 2014 році. Це захоплююча історія про школяра Михася. Хлопчик аж ніяк не очікував, що з насіння Драконового дерева виросте справжнісінький дракон!

 


 

Леся Воронина

Купить книгу Леся Воронина неодноразово ставала переможницею конкурсу «Дитяча книга року ВВС». Письменниця відома як творець українського супергероя – Суперагента 000 на ім’я Гриць Мамай. Цей чолов’яга крутіший ніж Джеймс Бонд! Він невтомно рятує світ від різноманітних загроз. Всі пригоди герой долає з гумором та іронією. В книзі «Супергагент 000. Таємниця золотого кенгуру» на вас чекають захоплюючі детективні історії. Тож не зволікайте, адже придбати книгу можна вже зараз!

Радимо звернути увагу на такі твори: «Таємне Товариство Брехунів, або Пастка для синьоморда», «Таємне Товариство Близнюків, або Чудисько озера Лох-Ойх та інші страховища», «Прибулець з Країни нямликів».

 


 

Роберт Інгпен

ІКупить книгу нгпен – першокласний австралійський ілюстратор. Лауреат премії імені Г. К. Андерсена за видатний внесок у дитячу літературу. Інгпен визнаний одним з найкращих ілюстраторів сучасності. Він працював над створенням малюнків для романів «Острів скарбів» Роберта Луїса Стівенсона та «Аліса у Дивокраї» Льюїса Керрола. Інгпен написав зворушливі історії про ведмедиків. Одну з них – «Мишка-Никудышка» можна замовити на нашому сайті.
Аби дізнатися більше про творчість, унікальний стиль і відомі роботи Роберта Інгпена радимо придбати надихаючу книгу «Страна чудес Роберта Ингпена. Секреты творчества знаменитого художника».

 


 

Тімоте де Фомбель

Купить книгу Написання книг для дітей – справа не з легких. Лише справжній майстер здатен отримати схвальні відгуки критиків. Тімоте де Фомбель - саме з таких.
Французький письменник отримав звання «живий класик» після першого ж свого твору – «Тобі Лолнесс». Історія про хлопчика зростом півтора міліметра отримала десятки престижних нагород и була переведена майже на 30 мов. Батько Тобі винайшов спосіб перетворювати сік Дерева на енергію. Через відмову розголошувати цю таємницю всю сім’ю відправляють у в‘язницю. І тепер лише від Тобі залежить доля його родини та власного світу.

 


 

Купить книгу Марі-Од Мюрай

Книги французької письменниці рекомендовані для читання міністерствами освіти Бельгії, Франції, Швейцарії та Канади.

Ще під час навчання в Сорбонні Мюрай замислювалась над адаптацією класичних творів для дітей. Цій темі навіть була присвячена її дисертація. Тож не дивно, що книги письменниці є взірцем «правильної» літератури. Найвідоміший роман Марі-Од Мюрай – «Oh, boy!». Це історія про трьох сиріт, які намагаються вмовити зведеного брата стати їх опікуном. Книга є особливо актуальної для підлітків.

 


 

Янош

Купить книгу Янош – всесвітньо відомий німецький письменник і ілюстратор. Він написав близько 200 книг. Його твори перекладені на 48 мов! Янош вигадує світлих і добрих персонажів. У своїх пригодах вони вчаться цінувати дружбу, оточуючий світ та проявляти найкращі чесноти.

Найвідоміша книга автора – «Ах, ця чудова Панама!». В ній Тигрик і Ведмедик випадково знаходять ящик з бананами. Найкращі дузі вирішують знайти батьківщину солодких плодів – Панаму. Попереду їх чекають захоплюючі пригоди!

 


 

Кястутіс Каспаравічюс

Купить книгу Книги литовського письменника перекладені навіть китайською мовою! Кястутіс сам створює ілюстрації до своїх творів. Він пише короткі оповідання, в яких головними героями виступають свині, ведмеді, черепахи та інші тварини. Кумедні персонажі потрапляють у не менш кумедні історії. А найголовніше – кожне оповідання має повчальний зміст.

Ось деякі з книг, які можна замовити на нашому сайті: «Садівник Флоренціюс», «Зникла картина», «Заєць Морквус Великий».

 


 

Марцін Щигельский

Купить книгу Польський письменний і графічний дизайнер пише не тільки для дітей. Але найбільшу популярність здобув саме завдяки творам для підлітків. Хоч героями його книг є діти, пригоди з ними трапляються зовсім не дитячі.

У книзі «За синіми дверима» 12-річний Лукаш в пансіоні тітоньки знаходить вхід в казковий світ. Та от чи є це місце безпечним?.. А «Театр Невидимих Дітей» розкаже історію Міхала, який потрапляє до незвичайного дитячого будинку. Всі його вихованці – особливі.

 


 

«Віллі», Ніна Дашевська

Купить книгу  Ця книга дивовижна як саме дитинство. Гадаєте, Віллі – ім’я хлопчика? А от і ні! Віллі – балакучий велосипед. Звісно, розмовляє він тільки з обраними. Хлопчик Севка – саме з таких. Йому пощастило не лише мати велосипед, а й розмовляти з ним. Крім того, хлопчик товаришує з Августиною – дівчинкою неймовірно високого зросту. А ще тут є країна Загублених речей, кумедні чоловічки та багато інших див.

Від цієї дитячої книжки не зможуть відірватися і дорослі. «Віллі» - надзвичайно цікава і позитивна історія.

 


 

Купить книгу Патрік Несс

Патрік Несс – всесвітньо відома особистість. Його книги обожнюють поціновувачі жанру підліткової літератури (Young Adult). Крім того, його ім’я відоме не лише книголюбам, а й кіноманам. Патрік Несс чудово проявив себе в якості сценариста фільму «Голос монстра». Картина знята за однойменною книгою Несса, яку можна замовити на нашому сайті. Це повчальна історія про хлопчика, який за допомогою монстра пізнає світ та людську суть.

В нас ви можете замовити й інші відомі книги автора: «Исчезнувшая в облаках», «Ходячий Хаос. Ніж, якого не відпустиш».

 


 

Люк Пірсон

Купить книгу Комікси вже давно стали окремим видом мистецтва. Їх популярність зумовлена безліччю причин. Комікси полюбляють і діти, і дорослі. Вони можуть бути кумедними, серйозними, фантастичними, іронічними – будь-якими! В цьому жанрі особливу увагу варто звернути на ілюстратора Люка Пірсона. Він створив комікс «Гільда» про пригоди дівчинки з блакитним волоссям. В основі її пригод лежить скандинавська міфологія. Це не тільки цікавий, а ще й пізнавальний комікс!

Української мовою перекладені три частини пригод: «Гільда і троль», «Гільда і Опівнічний Велетень», «Гільда і парад птахів».

 


 

Кость Лавро

Купить книгу Особливо приємно, що до списку номінантів на премію потрапили і двоє українців. Один з них – ілюстратор Кость Лавро. Він тісно співпрацює з видавництвами «А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА» та «Розумна дитина». Крім того, Лавро проілюстрував видання у США, Швейцарії та Франції. Особливий стиль художника важко не впізнати. Для нього характерні риси українського народного малярства. Ілюстрації Лавро перетворюють книги на витвір мистецтва.

Пропонуємо придбати такі книги з роботами художника: «Кажан Жан», «Цукровий півник», «Улюблені вірші».

 


 

Зірка Мензатюк

Купить книгу На премію імені Астрід Ліндґрен в 2017 році претендувала талановита письменниця. На її рахунку є багато інших вітчизняних та міжнародних нагород і відзнак. Твори Зірки Мензатюк входять до шкільної програми. Її творчість уособлює любов до рідного краю. За допомогою яскравого сюжету авторка в доступній формі знайомить юних читачів з історією України.

В книзі «Таємниця козацької шаблі» героям доведеться помандрувати стародавніми замками аби знайти таємничий артефакт. А збірка «Київські казки» відкриє двері у чарівний світ історії нашої столиці.

Відгуки

0

в комиксах люк пирсон фантастические илюстрации

Ответить
Відгук
Коментар
Осталось

Оцінка

Кому:
Тема:
Закрити коментар до відгуку
Вгору