Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Увійти
/
Реєстрація
Реєстрація дозволяє Вам користуватись додатковими послугами нашого магазину
Кошик
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Києву

БЕЗКОШТОВНО
при замовленні від 500 грн.

Для великих і малих: 8 україномовних помічників у захопливих мандрівках Україною та світом

5.11.2020 09:56

Літо – пора мандрів. І ця пора ось-ось прийде! Пропонуємо вам підбірку яскравих, інформативних та ілюстративних путівників, з якими ваші мандри набудуть нових кольорів! Це не просто книги з переліком цікавих місць, це справжні енциклопедії, які поєднують у собі історію, географію та навіть літературу! Проте… замість того, аби довго розповідати, краще один раз показати. Тож показуємо!

 

Для великих і малих: 8 україномовних помічників у захопливих мандрівках Україною та світом

 

Купить книгу "Книга-мандрівка. Україна", автор Марта Лешак, Марія Воробйова, Юлія Курова, Ірина Тараненко"Книга-мандрівка. Україна", Марта Лешак, Марія Воробйова, Юлія Курова, Ірина Тараненко

Надзвичайно великого розміру ілюстроване видання для родинного читання з дітьми, а також для любителів туризму і всіх, хто хоче дізнатися більше про нашу країну. Книжка створена у форматі Educationalentertainment, містить автентичні барвисті малюнки та 1200 фактів про Україні та українців. Б’ємось об заклад, половина із них вам досі не була відомою! Кожен розворот книги – це окрема область країни з її історичними подіями, відомими особистостями, архітектурними шедеврами та дивами природи. А ще тут є інформація про культурні феномени, винаходи та відкриття, визначні економічні і промислові об’єкти. Одним словом, це ідеальна книга, по якій можна вибирати маршрут вже на найближчий уїкенд чи відпустку!

 

Купить книгу "Атлас Міст", автор Джорджія Черрі"Атлас Міст", Джорджія Черрі

Лондон, Амстердам, Париж, Рим, Барселона, Афіни, Стамбул, Прага, Торонто, Нью-Йорк, Ріо-де-Жанейро, Токіо, Мумбаї, Сідней… Це далеко неповний список міст, викладений у даному путівнику – всього їх тут 30! Розгляньте його та знайдіть: відомих людей, культові споруди, пам’ятки культури та найцікавіші місця на нашій планеті. Навіть якщо ви найближчим часом до них не доїдете, то в будь-якому разі будете знати все про них і зможете прийняти для себе вірне рішення, куди вам найбільше хочеться поїхати, як тільки з’явиться можливість.

 

Купить книгу "Атлас пригод", автор Рейчел Вільямс"Атлас пригод", Рейчел Вільямс

Справжня навколосвітня подорож на сторінках! Яскраві ілюстрації вмить перенесуть вас у будь-яку із семи частин світу, запропонують сотні розваг і випробувань для натхнення мандрівників будь-якого віку. Як вам ідея гостювання у пінгвінів Антарктиди? Чи краще влаштувати гарячі танці в Бразилії?А, знаємо, вас точно зацікавить керування гондолою у Венеції! Маленьких мандрівників цей атлас надихне на вивчення традицій і звичаїв різних культур світу в трошки дорослішому віці. Ну а зараз вони можуть познайомитись з кожною країною навіть не переступаючи поріг власного дому. До-речі, в атласі окремий розворот містить казкові київські цікавинки - такий є лише в українському варіанті книги.

 

Купить книгу "#MADEINUKRAINE: купуй, смакуй, мандруй", автор Юлія Савостіна, Лала Тарапакіна, Юлія Аврора Огородник"#MADEINUKRAINE: купуй, смакуй, мандруй", Юлія Савостіна, Лала Тарапакіна, Юлія Аврора Огородник

Ще кілька десятиліть тому про такі професії як тревел-журналіст чи гастрономічний дослідник ніхто навіть не знав. Проте сьогодні такі люди успішно працюють і видають неймовірні результати своєї роботи. Ця книжка – гарний тому приклад. В ній ви знайдете розповіді про наймальовничіші куточки України, найсмачніші ресторани та гастрономічні лавки з відомими місцевими продуктами й винами в них, про цікаві сувеніри, якісні речі та затишні готелі і, звісно ж – про людей, які все це створюють та підтримують. Автори збірника не йдуть протоптаними стежками, вони шукають досі незвідані місця і маршрути. Адреси для самостійних подорожей додаються!

 

Купить книгу "Замки Тернопільщини", автор Марина Ягодинська, Богдан Строцень"Замки Тернопільщини", Марина Ягодинська, Богдан Строцень

Новинка! Що може бути більш захопливим, аніж сімейна подорож до замку, історії про князів та королів та яскраві світлини під столітніми мурами? Тернопільщина – унікальний край в тому плані, що тут збереглося найбільше стародавніх замків. Вигідне розташування на перехресті шляхів із заходу на схід та з півночі на південь дозволили Тернопіллю перебувати у вирі подій, пов’язаних із середньовічноюісторією Європи. В книзі наведено найновіші дані – результати археологічних досліджень, під дещо іншим кутом розглянуто вже відомі факти. Інформація супроводжується багатим ілюстративним матеріалом.

 

Купить книгу "Путівник по Одесі", автор Олександр Бабич"Путівник по Одесі", Олександр Бабич

Те, що Одеса - місто особливе, знають усі. Але в чому ж полягає ця його "особливість"? Зрозуміти або хоча б наблизитись до цього розуміння і допоможе цей путівник по Одесі. Автор книжки, маючи величезний досвід роботи з туристами у своєму місті, розділив розповідь на самостійні тематичні маршрути. А ще тут є розповіді про незвичайних людей, які мали безпосереднє відношення до цього міста, та інформація, яка дозволяє побачити Одесу в різних амплуа: літературну, кримінальну, портову, і, звичайно, єврейську. Тож по дорозі на море обов’язково завітайте сюди та перевірте все сказане на місці!

 

Купить книгу "Легенди Чернівців від Чорної Вівці", автор Христя Венгринюк"Легенди Чернівців від Чорної Вівці", Христя Венгринюк

Ви бували на Буковині? Незалежно від того, чи так, чи ні, вам неодмінно треба ознайомитись зі змістом даного арт-буку!Збірка складається з історичних та сучасних легенд, оздоблених ілюстраціями відомої львівської художниці Христини Лукащук. В першу чергу книга орієнтована на дітей, тому інформація подана в ній просто, весело і не без допомоги цікавого героя. Симпатична Чорна Овечка поводить всіх бажаючих вулицями, скверами та секретними місцями прекрасних Чернівців. Це прекрасний подарунок для затишного сімейного читання, ну і, звичайно, помічник у плануванні прогулянки по славетному місту.

 

Купить книгу "Легенди Києва", автор Катерина Дем’янчук"Легенди Києва", Катерина Дем’янчук

Книжка-картонка, книжка-квест, книжка-згадка. Видання різнобічне, яскраве та сповнене загадок. Автор пропонує дітям здійснити віртуальну екскурсію Києвом: роздивитись найвизначніші локації, познайомитись з героями міста та відшукати загублені ними речі. Звичайно ж, враження не будуть повними, якщо після читання не здійснити реальну мандрівку по уже знайомих місцях. Тож нехай маленькі читачі мріють, а великі – планують: вирушайте у подорож-квест, сфотографуйтесь у вказаних автором місцях та приклейте світлини у книгу – на згадку!

Відгуки

0

присмотрела Атлас пригод еще на арсенале, и только увидела что он у вас в обзоре, очень яркая книга

Ответить
0

замовила собі "Книга-мандрівка. Україна", дуже велика, дуже інформативна, в захваті що в Україні роблять такі книги

Ответить
Відгук
Коментар
Осталось

Оцінка

Кому:
Тема:
Закрити коментар до відгуку
Вгору