Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Войти
/
Регистрация
Регистрация позволяет Вам пользоваться дополнительными услугами нашего магазина
Корзина
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Киеву

БЕСПЛАТНО
при заказе от 500 грн.

Рецензія на книгу Інферно

18.02.2020 12:27
Книга в данном обзоре:

Дена Брауна ми добре знаємо по екранізації його роману «Код да Вінчі».

Головним героєм роману «Інферно» Дена Брауна залишається професор симвології Роберт Ленгдон. Цього разу події розгортаються у Флоренції.

Отямившись на лікарняному ліжку, Роберт не відразу розуміє, що сталося. Часу на спогади йому майже не залишається, бо по його душу вже прийшов кіллер. Випадковою «напарницею» професора стає лікарка Сієна Брукс, яка ратує його та ховає в своїй нелегальній квартирі.

Цього разу над світом нависла жахлива загроза масового знищення. Роберт Ленгдон моє розгадати залишений Данте зашифрований код, що міститься у «Божественній комедії».

«Інферно» Дена Брауна не розчарує поціновувачів детективно-містичних історій. У романі  в достатній кількості містяться описи реальних місць в Італії та подій із життя реальних персонажів книги.  Місцями ці описи аж занадто детальні та  описуються надто довго Наприклад, коли Ленгдон з Сієнною, тікаючи від погоні, потрапили через факультет мистецтв  Флорентійського університету та  сади Боболі до Палацо Пітті – описується кожен ії крок та всі побачені витвори мистецтва. Врешті складаються враження, що ці двоє вже тиждень блукають Флоренцією, хоча від моменту, як професор отямився, пройшло не більше восьми годин.

Однак, це фірмовий стиль Дена Брауна,  він грунтовно вивчає тему та створює реалістичну картину за рахунок багатьох деталей.

Восени 2016 року очікується екранізація цього захопливого роману. Прихильникам Дена Брауна «Інферно» сподобається так само, як і попередні роботи письменника.

Разделы в которых можно найти данную рецензию:

Отзывы

Здесь можете оставить
свой отзыв о товаре

Отзыв
Комментарий
Осталось

Оценка

Кому:
Тема:
Закрыть комментарий к отзыву
Наверх