Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Войти
/
Регистрация
Регистрация позволяет Вам пользоваться дополнительными услугами нашего магазина
Корзина
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Киеву

БЕСПЛАТНО
при заказе от 500 грн.

Знахар

Знахар - купить и читать книгу
Кликните на картинку для расширенного просмотра
0.00
0 отзывов
Артикул:141120

Характеристики книги "Знахар"

Издательство:

Год издания: 2018

Количество страниц:

304

Язык:

Украинский

Переводчик:

ISBN:

978-966-2647-18-1

Переплёт:

Твердый

Формат:

84×108/32 (130x200 мм)

Вес:

300 г

Описание книги «Знахар»

Довоєнна Польща. Родинна трагедія змінює все життя геніального хірурга Рафала Вільчура. Від нього йде кохана дружина, забравши із собою маленьку доньку. Того ж таки дня професор Вільчур опиняється на вулиці, де волоцюги п...

Описание книги «Знахар»

Довоєнна Польща. Родинна трагедія змінює все життя геніального хірурга Рафала Вільчура. Від нього йде кохана дружина, забравши із собою маленьку доньку.

Того ж таки дня професор Вільчур опиняється на вулиці, де волоцюги побачивши у нього велику суму грошей, вивозять його за місто і, вдаривши по голові, покидають непритомного. Отямившись, Вільчур не пам’ятає, хто він і де живе. Так починаються довгі роки його поневірянь… Проте доля усміхається йому. Уже під іменем Антонія Косиби він знаходить притулок у сім’ї мельника, де рятує від каліцтва молодшого сина господаря і стає членом родини. Відтоді про знахаря заговорили в усій околиці… Його мистецтво лікувати й безкорислива вдача спричинилися до завоювання симпатії серед місцевого люду. У знахаря Косиби охоче лікуються не лише селяни, яким він допомагає безкоштовно, а з бідними ділиться ще й грішми чи харчами. До нього поступово звертаються й заможні пацієнти. І це, звісно, не може подобатися лікарю Павлицькому, до якого зголошується дедалі менше недужих. Павлицький вирішує будь-що припинити, як він уважає, «шкідливу знахарську практику», що, на його думку зводить в могилу сотні неосвічених селян. Він ретельно обмірковує свій план усунення знахаря, аж тут на допомогу йому приходить трагічний випадок. У катастрофі смертельно поранено молоду дівчину, колишню продавчиню з місцевої крамнички. Врятувати її може лише диво і… вміння знахаря Косиби. Але тому бракує хірургічних інструментів для проведення надскладної операції, котра врятує Марисі життя. Знахар вдається до злочину, а Павлицький тріумфує: нарешті він позбудеться ненависного конкурента.

Тадеуш Доленга-Мостович
Смотреть все книги автора

Отзывы о книге «Знахар»

Здесь можете оставить
свой отзыв о товаре

Отзыв
Комментарий
Осталось

Оценка

Кому:
Тема:
Закрыть комментарий к отзыву
Катеринка

Болеслав Прус

402 
Купить
Санаторій під клепсидрою

Бруно Шульц

390 
Купить
Фактор кохання

Анна Лачина

190 
Купить
Ще день життя
Ще день життя

Ричард Капущинський

175 
Купить
Ідеальна

Магда Стахуля

275 
Купить

Разделы, в которых можно купить "Знахар"

Наверх