Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Войти
/
Регистрация
Регистрация позволяет Вам пользоваться дополнительными услугами нашего магазина
Корзина
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Киеву

БЕСПЛАТНО
при заказе от 500 грн.

Зламані янголи

Зламані янголи - купить и читать книгу
Кликните на картинку для расширенного просмотра
Зламані янголи - купить и читать книгу
Зламані янголи - купить и читать книгу
Зламані янголи - купить и читать книгу
Зламані янголи - купить и читать книгу
0.00
0 отзывов
Артикул:212935

Характеристики книги "Зламані янголи"

Издательство:

Год издания: 2020

Количество страниц:

576

Язык:

Украинский

Переводчик:

ISBN:

978-966-948-228-0

Переплёт:

7БЦ - твердый

Формат:

84×108/32 (130x200 мм)

Вес:

670 г

Описание книги «Зламані янголи»

Знову вітаємо в безсоромному і жорстокому новому світі двадцять п'ятого століття! Завдяки технічному диву, що робить можливим збереження свідомості людини і завантаження її щоразу в інше тіло, глобальна політика поширюєтьс...

Описание книги «Зламані янголи»

Знову вітаємо в безсоромному і жорстокому новому світі двадцять п'ятого століття! Завдяки технічному диву, що робить можливим збереження свідомості людини і завантаження її щоразу в інше тіло, глобальна політика поширюється далеко за межі Землі, а смерть стала лише перервою в дії.

Цинічний, імпульсивний Такеші Ковач, колишній посланець ООН і нинішній приватний детектив, знову змінив професію й тіло. Із детективів він перейшов до лав бійців, найманих воїнів, і допомагає уряду далекої планети придушити криваву революцію.

Та коли доводиться обирати, на чий бік стати в конфлікті, Ковач насправді завжди лишається на власному боці. Тому коли пілот-утікач і безпринципний посадовець корпорації пропонують йому зіграти прибуткову роль у небезпечному полюванні на скарби, він воліє здійснити це самотужки, в компанії воскреслих "солдатів удачі". Між ними і стародавнім іншопланетним космічним кораблем, яким вони збираються заволодіти, стоїть мертве місто, просякнуте смертоносним випромінюванням, випущені на волю нанотехнології, які вміють убивати в мільйон способів, і всі можливі сюрпризи від надзвичайно розвиненої раси марсіян. Але Такеші, озброєний своїм генетично посиленим чуттям і двома вірними "Калашниковими", готовий поборотися з чим завгодно - і до біса всіх, хто залишиться позаду.

Отзывы о книге «Зламані янголи»

Здесь можете оставить
свой отзыв о товаре

Отзыв
Комментарий
Осталось

Оценка

Кому:
Тема:
Закрыть комментарий к отзыву
Наверх