Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Войти
/
Регистрация
Регистрация позволяет Вам пользоваться дополнительными услугами нашего магазина
Корзина
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Киеву

БЕСПЛАТНО
при заказе от 500 грн.

Жива математика. Методичний посібник для формування в дітей уміння розв’язувати задачі в межах 5 у процесі підготовки до школи

Жива математика. Методичний посібник для формування в дітей уміння розв’язувати задачі в межах 5 у процесі підготовки до школи - купить и читать книгу
Кликните на картинку для расширенного просмотра
0.00
0 отзывов
Артикул:110791

Характеристики книги "Жива математика. Методичний посібник для формування в дітей уміння розв’язувати задачі в межах 5 у процесі підготовки до школи"

Год издания: 2011

Количество страниц:

28

Язык:

Русский

ISBN:

978-966-10-1650-6

Переплёт:

Мягкий

Формат:

84×108/16 (205x260 мм)

Вес:

70 г

Описание книги «Жива математика. Методичний посібник для формування в дітей уміння розв’язувати задачі в межах 5 у процесі підготовки до школи»

Матеріал даного посібника допоможе вихователям дошкільних навчальних закладів та вчителям початкової школи методично грамотно й ефективно організувати роботу із формування в малюків уміння розв’язувати задачі в межах ...

Описание книги «Жива математика. Методичний посібник для формування в дітей уміння розв’язувати задачі в межах 5 у процесі підготовки до школи»

Матеріал даного посібника допоможе вихователям дошкільних навчальних закладів та вчителям початкової школи методично грамотно й ефективно організувати роботу із формування в малюків уміння розв’язувати задачі в межах 5 на етапі підготовки до школи. Головна мета видання — підказати дорослим варіанти побудови такої системи занять, яка дасть можливість кожній дитині НАВЧИТИСЯ розуміти, конкретизувати зміст фраз із тексту задачі та зіставляти їх з відповідними математичними діями. Посібник розроблено на базі авторського курсу Н. Васильченко «Лексичні основи математики», представленого в книзі «Жива математика. Посібник для підготовки дитини до школи» (Тернопіль: Навчальна книга – Богдан, 2008).

Наталія Васильченко
Смотреть все книги автора

Отзывы о книге «Жива математика. Методичний посібник для формування в дітей уміння розв’язувати задачі в межах 5 у процесі підготовки до школи»

Здесь можете оставить
свой отзыв о товаре

Отзыв
Комментарий
Осталось

Оценка

Кому:
Тема:
Закрыть комментарий к отзыву

Разделы, в которых можно купить "Жива математика. Методичний посібник для формування в дітей уміння розв’язувати задачі в межах 5 у процесі підготовки до школи"

Наверх