Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Войти
/
Регистрация
Регистрация позволяет Вам пользоваться дополнительными услугами нашего магазина
Корзина
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Киеву

БЕСПЛАТНО
при заказе от 500 грн.

Жити із "зеленим серцем". Подбай про себе і планету

Жити із "зеленим серцем". Подбай про себе і планету - купить и читать книгу
Кликните на картинку для расширенного просмотра
Жити із "зеленим серцем". Подбай про себе і планету - купить и читать книгу
Жити із "зеленим серцем". Подбай про себе і планету - купить и читать книгу
Жити із "зеленим серцем". Подбай про себе і планету - купить и читать книгу
Жити із "зеленим серцем". Подбай про себе і планету - купить и читать книгу
0.00
0 отзывов
Артикул:208380

Характеристики книги "Жити із "зеленим серцем". Подбай про себе і планету"

Автор:

Издательство:

Год издания: 2020

Количество страниц:

270

Язык:

Украинский

Переводчик:

ISBN:

978-617-7866-11-3

Переплёт:

7БЦ - твердый

Формат:

88x62/16 (135x210 мм)

Вес:

400 г

Описание книги «Жити із "зеленим серцем". Подбай про себе і планету»

Нам доводиться жити у світі, сповненому пасток вибору. І хоча ми успішно долаємо багато проблем, чимало загроз криється в повсякденних речах і звичках. Яку зубну пасту взяти з-поміж тисячі інших? Яке мило точно безпечне? Та чо...

Описание книги «Жити із "зеленим серцем". Подбай про себе і планету»

Нам доводиться жити у світі, сповненому пасток вибору. І хоча ми успішно долаємо багато проблем, чимало загроз криється в повсякденних речах і звичках. Яку зубну пасту взяти з-поміж тисячі інших? Яке мило точно безпечне? Та чому шкідливих речовин у вашій спальній більше, ніж на вулиці? Якщо до таких щоденних виборів підходити усвідомлено, ми вплинемо не лише на своє здоров’я та оселю, а й на планету загалом — запевняє екологічна активістка Ґей Браун...

У книжці авторка розповідає, як наші звички та спосіб життя можуть покращити добробут і відновити Землю. Дослідниця просто й доступно пояснює, як вибирати продукти харчування і засоби особистої гігієни, та пропонує рішення, які відповідають вашому бюджету і способу життя..

 

Про автора

Ґей Браун — радниця з питань охорони навколишнього середовища, засновниця проекту Greenopia, що допомагає компаніям ставати екологічнішими. Авторка колонок у Thrive Global і Huffington Post.

 

Відгуки

"Якщо ви хочете зрозуміти, як ставитися до себе та планети трохи краще, то ця книжка підкаже, як і з чого почати."

Forbes

 

"Хоч би про що йшлося — повітря, яким ми дихаємо, воду, яку п’ємо, чи продукти, які використовуємо, — Ґей пропонує розсудливі, практичні рішення, що допоможуть безпечного пересуватися серед незліченних хімічних пасток на шляху."

 

Лорі Бененсон, кінопродюсерка, сценаристка

 

"У цій книжці ви знайдете інформацію, про яку чимало людей не замислювалося: наскільки екологічно я живу, чи шкодять мої повсякденні дії здоров’ю родини й мені, як це впливає на стан навколишнього середовища. Також відшукаєте конкретні, досить легкі в реалізації рекомендації, що допоможуть змінити старий спосіб мислення, споживання і догляду за собою й помешканням на новий, дружній до себе і природи. Це книжка про уважність і небайдужість, яку ми маємо виховувати в собі, щоб урятувати нашу планету. Виховувати маленькими кроками, щодня роблячи відповідальний вибір на користь довкілля."

Євгенія Аратовська, екоактивістка, засновниця ГО «Україна без сміття»

 

Цитати

Чому повітря в приміщеннях небезпечніше

"Неприємний наслідок забруднення зовнішнього повітря — повітря з вулиці потрапляє в будинки, тому більша частина взаємодії із забрудненим повітрям відбувається саме в наших оселях та інших будівлях. За даними EPA середовище у приміщеннях в 2–5 разів токсичніше, ніж зовні. Ця цифра вражає, проте в певному сенсі це хороша новина, оскільки вам легше контролювати повітря, яким ви дихаєте в приміщенні. Тримати свій дім у чистоті, добре його провітрювати і звільнити від часток пилу — це хороший початок."

Чому потрібно відмовитись від пластикових пляшок

"Вода в пластикових пляшках не тільки завдає вам шкоди, а й її транспортування потребує багато палива. Крім того, пластикова пляшка повністю не розкладається. Поступово вона розпадається на дрібні часточки, які називають мікропластиком і які було знайдено в усіх водних ресурсах світу — від океанів до водопровідної води. Зрештою мікропластик потрапляє в рибу та інших мешканців моря, а із часом — і на ваш обідній стіл."

Отзывы о книге «Жити із "зеленим серцем". Подбай про себе і планету»

Здесь можете оставить
свой отзыв о товаре

Отзыв
Комментарий
Осталось

Оценка

Кому:
Тема:
Закрыть комментарий к отзыву

Разделы, в которых можно купить "Жити із "зеленим серцем". Подбай про себе і планету"

Наверх