Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Войти
/
Регистрация
Регистрация позволяет Вам пользоваться дополнительными услугами нашего магазина
Корзина
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Киеву

БЕСПЛАТНО
при заказе от 500 грн.

Зберігайте спокій. Щоденна інструкція з вирішення проблем

Зберігайте спокій. Щоденна інструкція з вирішення проблем - купить и читать книгу
Кликните на картинку для расширенного просмотра
5.00
1  отзыв
Артикул:180594

Характеристики книги "Зберігайте спокій. Щоденна інструкція з вирішення проблем"

Издательство:

Год издания: 2018

Количество страниц:

472

Язык:

Украинский

Переводчик:

ISBN:

978-617-7552-79-5

Переплёт:

Твердый

Формат:

60×90/16 (145x215 мм)

Вес:

415 г

Описание книги «Зберігайте спокій. Щоденна інструкція з вирішення проблем»

Є те, що ми можемо змінити, і те, що ні. Хоч би як сильно ми сварилися з представником авіакомпанії, яка скасувала рейс через погодні умови, це не зупинить шторм. Хоч би як ви нервувалися в заторі, ви не поїдете швидше. Ви не ...

Описание книги «Зберігайте спокій. Щоденна інструкція з вирішення проблем»

Є те, що ми можемо змінити, і те, що ні. Хоч би як сильно ми сварилися з представником авіакомпанії, яка скасувала рейс через погодні умови, це не зупинить шторм. Хоч би як ви нервувалися в заторі, ви не поїдете швидше. Ви не примусите техніку не ламатися в найневдаліший момент, не станете нижчим або вищим, не народитеся в іншій країні. Але нервуючись через те, що не змінити, ми витрачаємо сили, ресурси й час, які могли би спрямувати на те, на що справді можемо вплинути. У книжці використано особливе оформлення із плакатом- суперобкладинкою.

 

ДЛЯ КОГО ВИДАННЯ

Книжка для широкого кола читачів, усіх, хто шукає дієві поради, як позбутися відчуття стресу та спокійно сприймати кризові ситуації та повсякденні негаразди.

 

ЧОМУ ЦЯ КНИЖКА

Ця книжка примусить по-іншому поглянути на реальність, яка вас оточує, а також навчить підходити до владнання будь-яких проблем із самовладанням та мудрістю.

 

ПРО АВТОРА

Раян Голідей — медіастратег і письменник. Працював директором з маркетингу в American Apparel. Засновник креативної компанії Brass Check, яка консультувала Google, TASER, Complex та інші успішні корпорації. Дописувач New York Times, AdAge, Fast Company, Thought Catalog і New York Observer. Автор бестселерів із маркетингу та саморозвитку, зокрема книжки «Напролом. Мистецтво перетворювати перешкоди на перемоги» («Наш формат») та «Маркетинг майбутнього» («Наш формат»).

Стівен Генсільман — видавець, літературний агент. Вивчав філософію в Гарвардському університеті.

 

ВІДГУК

Це безцінна книжка для тих, хто хоче керувати власним вибором, не обманювати себе та навчитися чинити в житті відповідно до реальної цінності речей, але водночас враховуючи суспільне благо. Такий підхід не тільки вплине на нашу особистість, а й зміцнить нас як суспільство.

Джозеф Масірелло, професор-емерит Школи менеджементу імені Пітера Друкера

 

ЦИТАТИ

Про мірило ідей Сенека колись сказав: «Без лінійки неможливо виправити криве». Мудрі люди в нашому житті відіграють роль лінійки: стають для нас зразком і натхненням, мірилом для наших ідей і переконань.

Про силу Сила — це здатність тримати себе в руках. Це здатність бути людиною, яка ніколи не сердиться, яку неможливо вивести з себе, бо вона контролює свої пристрасті, а не пристрасті контролюють її.

Стівен Генсільман
Смотреть все книги автора

Отзывы о книге «Зберігайте спокій. Щоденна інструкція з вирішення проблем»

0

Ідеальна для мене книга, я постійно турбуюсь про все на світі, важливе і неважливе,а ця книга допомагає зберігати спокій у стресових ситуаціях і зрозуміти що від моїх недоречних нервування гірше буде тільки мені. І подрузі таку подарую))) а ще обкладинку можна повісити на стіну як плакат)

Ответить
Отзыв
Комментарий
Осталось

Оценка

Кому:
Тема:
Закрыть комментарий к отзыву
Креативний особистий брендинг

Юрген Саленбахер

390 
Купить
Під знаком влади

Сергей Войченко

270 
Купить
Чому ми працюємо

Баррі Шварц

58 
Купить

Разделы, в которых можно купить "Зберігайте спокій. Щоденна інструкція з вирішення проблем"

Наверх