Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Войти
/
Регистрация
Регистрация позволяет Вам пользоваться дополнительными услугами нашего магазина
Корзина
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Киеву

БЕСПЛАТНО
при заказе от 500 грн.

Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах (тестові завдання). Підручник затверджений МОН України

Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах (тестові завдання). Підручник затверджений МОН України - купить и читать книгу
Кликните на картинку для расширенного просмотра
0.00
0 отзывов
Артикул:108143

Характеристики книги "Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах (тестові завдання). Підручник затверджений МОН України"

Год издания: 2014

Количество страниц:

412

Язык:

Русский

ISBN:

978-617-673-295-2

Переплёт:

Мягкий

Вес:

0 г

Описание книги «Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах (тестові завдання). Підручник затверджений МОН України»

Викладено основи тестових завдань з лабораторного практикуму курсу загальна технологія харчової промисловості за основними положеннями болонської системи навчання з урахуванням фізико-хімічних, біохімічних та технологічних ...

Описание книги «Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах (тестові завдання). Підручник затверджений МОН України»

Викладено основи тестових завдань з лабораторного практикуму курсу загальна технологія харчової промисловості за основними положеннями болонської системи навчання з урахуванням фізико-хімічних, біохімічних та технологічних закономірностей на прикладах великотоннажних виробництв. Подані характеристики надають можливість ознайомлення зі складовими технології, аналізу та розрахунку основних показників процесів виробництва харчової галузі. Приведені необхідні розрахункові формули визначення влас-тивостей сировини та продуктів, норм витрат сировини і допоміжних матеріалів, зниження витрат і відходів при виробництві, а також формули, що необхідні для розв’язання прикладів і контрольних задач. Призначено для студентів харчових спеціальностей технічних вищих навчальних закладів, викладачів, інженерно-технічних та наукових працівників.

Отзывы о книге «Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах (тестові завдання). Підручник затверджений МОН України»

Здесь можете оставить
свой отзыв о товаре

Отзыв
Комментарий
Осталось

Оценка

Кому:
Тема:
Закрыть комментарий к отзыву
Наверх