Подарочные сертификаты Подарочные сертификаты
 
Войти
/
Регистрация
Регистрация позволяет Вам пользоваться дополнительными услугами нашего магазина
Корзина
(044)357 14 40 (050)224 55 56 (093)717 79 30

Доставка по Киеву

БЕСПЛАТНО
при заказе от 500 грн.

Загадка капіталу

Загадка капіталу - купить и читать книгу
Кликните на картинку для расширенного просмотра
Загадка капіталу - купить и читать книгу
Загадка капіталу - купить и читать книгу
0.00
0 отзывов
Артикул:144661

Характеристики книги "Загадка капіталу"

Издательство:

Год издания: 2017

Количество страниц:

232

Язык:

Украинский

Переводчик:

ISBN:

978-617-7388-07-3

Переплёт:

7БЦ - твердый

Формат:

60×90/16 (145x215 мм)

Вес:

350 г

Описание книги «Загадка капіталу»

Книжка «Загадка капіталу» — світовий бестселер від видатного перуанського економіста, реформатора і політичного радника Ернандо де Сото — перекладена тридцятьма мовами.   Про к...

Описание книги «Загадка капіталу»

Книжка «Загадка капіталу» — світовий бестселер від видатного перуанського економіста, реформатора і політичного радника Ернандо де Сото — перекладена тридцятьма мовами.

 

Про книжку

Капіталізм у розвиткових країнах і пострадянських країнах зазнав краху. Він несправедливий, недоступний для широких мас і перетворився на привілей своєкорисного клану підприємців і чиновників, — стверджує знаменитий перуанський економіст і громадський діяч Ернандо де Сото. Якщо люди в перехідних країнах — не убогі жебраки, не сліпі в’язні архаїчних культур, що ж заважає їм отримати від капіталізму те саме багатство, що й на Заході? Чому капіталізм процвітає лише на Заході, ніби відділений скляною стіною? Відповідь — дискримінаційна система майнових прав і нездатність продукувати капітал. Капітал — це кров капіталістичної системи, наріжний камінь прогресу і єдина річ, яку бідні країни не можуть випродукувати для себе, хоч би як їхнє населення залучалося до діяльності, притаманної капіталістичній економіці. Інтелектуальна свіжість і гостра полемічна аргументація принесли цій книжці світову славу.

 

Для кого книжка

Для якнайширшого кола читачів, усіх, хто цікавиться економікою, історією та юриспруденцією.

 

Чому ця книжка

Ернандо де Сото доступно і зрозуміло пояснює, чому одні країни багаті, а інші бідні. Він розкаже, як визначити власника земельної ділянки за гавкотом собак, чому, щоб легалізувати підприємство в Перу треба кільканадцять років, хто такі позалегали і який потенціал ховається у них. Де Сото чітко відповість на питання: як розвитковим країнам перетворити «мертвий» капітал бідняків на «живий» та, врешті, розквітнути?

 

Відгуки про книжку:

 

Непересічна книжка... потужна й абсолютно переконлива. Вона матиме колосальний оздоровчий вплив на концепції економічного розвитку.

Рональд Коуз, нобелівський лауреат з економіки

 

«Загадка капіталу» робить свій внесок у нову, дуже корисну революцію, адже розповідає про найголовнішу причину невдач третього світу і пострадянських країн — вакуум влади закону, який має підтримувати приватну власність і задавати правила гри у бізнесі. Політикам і економістам, від яких залежить процвітання країни, слід неодмінно прочитати цю книжку.

Маргарет Тетчер

 

Ернандо де Сото на практиці продемонстрував, що формалізація прав власності, включення позалегальних активів у легальні правові рамки — надзвичайно ефективний спосіб економічного розвитку. Він накреслює перед політиками проект, який може привести країну до процвітання і водночас зміцнити їхні власні політичні позиції.

Мілтон Фридман, нобелівський лауреат з економіки

Ернандо де Сото
Перу, 02.06.1941

Ернандо де Сото - всесвітньо відомий економіст з Перу.

Читать полностью

Отзывы о книге «Загадка капіталу»

Здесь можете оставить
свой отзыв о товаре

Отзыв
Комментарий
Осталось

Оценка

Кому:
Тема:
Закрыть комментарий к отзыву
Історія грошей

Михайло Відейко

145 
Купить
Усі ми трохи дивакуваті
Усі ми трохи дивакуваті

Сет Ґодін

90 
Купить
How Money Works

856 
Купить
Наверх